mes tai kai gyvenom LT,miegojom abi su maze ant isskleidziamos sofos,mat MB buvo isvykes jau is LT.o dabar maze turi savo kambary paprasta medine lovyte-ir puikiai tinka
QUOTE(baby_Danyal @ 2008 02 01, 10:57)
As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu?
na nezinau ....nuotraukoje si lovyte atrodo graziai, taciau teko matyti realiai-tai tik didelis plasmases gabalas.savo sunui tikrai tokios nepirkciau
maniskis jau dabar nenori guleti toj mazojoj, ir svarstau ka nupirkti,ir net nebezinau
As cia gal truputi ne i tema bet pries pora metu Vilniaus Akropolio antrame aukste buvau macius tokius nezinau kaip tiksliai apibudinti: minkstus kaip kampus - lovytes, kurie dedasi visiskai ant zemes (berods be jokiu kojyciu) su labai fainais minkstais vaikiskais gobelenais. Atrode super. Naudojimas kaip lova, bet siaip diena atrodo kaip minkstas baldas. Tada kai maciau buvo neaktualu, o dabar labai fainai butu toki isigyti tik va nezinau ar dar yra... O kai vaikas mazas truputi galimybes ribotos isvykti ieskoti nezinant ar dar yra. Gal kas is vilnieciu mamyciu netycia matete ar dar yra kazkas panasaus Zinau, kad kaina ju buvo ne itin maza, uzsienieciu gamybos (tiksliai salies neprisimenu), tokie pakankamai didoki, zemi. O gobelenai man primine tokia svelnia medziaga panasiai kaip buna minksti zaisliukai aptraukti.
Gal kas netycia tokius mate, buciau dekinga uz atsakyma
Gal kas netycia tokius mate, buciau dekinga uz atsakyma
Mazasis dar miega vaikiskoje lovyteje, pirkome ja UK "Mothercare" ji padidinta 140cm ilgio, tai dar laisvai telpa.Dar lovytei galima nuimti sonus, jos kojas pazeminti ir gaunasi, kaip tikra lova.
QUOTE(M@myte @ 2007 08 21, 14:32)
Mes uzsisakem tokia lova dviem vaikams, po menesio turesim, papasakosiu ispudzius
siaip man ji labai miela, nera "griozdiska" ir vietos mazai uzima, grazi ir elegantiska . Virsutinis ciuzinys pasikelia, galima susideti patalyne .
Tiesa, kaina 2007 lt
siaip man ji labai miela, nera "griozdiska" ir vietos mazai uzima, grazi ir elegantiska . Virsutinis ciuzinys pasikelia, galima susideti patalyne .
Tiesa, kaina 2007 lt
O kur tokių lovyčių yra pirkti?
QUOTE(Loora @ 2008 06 16, 14:59)
O kur tokių lovyčių yra pirkti?
Vilniaus Akropolyje, salia 2 aukste esancio "Electromarket" baldu salone. Ir dar maciau Pasilaiciuose, salia vaiku kavines "Nykstukas"/"Norfos" parduotuves esanciame baldu salone. Jos lenkiskos
Pirkom tokią dviaukštę, kurią galima "išskirti" ir turėti dvi atskiras lovas. Žiūrėsim, kaip vaikams labiau norėsis miegoti...
Gal kas papasakoks kaip vaikams tokios lovos? Ar nesipeša kol užmiega? Ar patogios naudoti? Nes aš niekaip neapsisprendžiu kokią pirkt, ar dviaukštę ar tokią ištraukiamą
Na, mes turėjome ir tokią ir tokią. Iš pradžių įprastinę dviaukštę - viskas gerai, labai patiko. Tik kai musų pradėjo daugėti, tuomet vietos - mažėti. Dviaukštė vizualiai erdvę sumažina, be to (mums tai buvo aktualu), į dviaukštę svečio nepasodinsi O ta, kur ištraukiama mums labai pritiko nedideliame vaikų kambaryje. Kaip minėjau: ir vaikai savo svečius pasodinti gali, ir mes pas juos užėję irgi patogiai prisėdam ir erdvės nesumažina. Mergiotės šiaip dėl vietos nesipeša, tik jei lovoje yra kokių trupinių, tai vyresnioji kažkaip automatiškai juos į grindų pusę nubraukia, o gaunasi, kad sesei į lovą... Tai dėl to vis kyla konfliktai, nes vis "užsimiršta"...
QUOTE(M@myte @ 2007 08 21, 15:32)
Mes uzsisakem tokia lova dviem vaikams, po menesio turesim, papasakosiu ispudzius
Tiesa, kaina 2007 lt
Tiesa, kaina 2007 lt
O kur gaminsitės tokią lovą? Man įdomu, kur mamytės patartų gamintis baldus kad ir kokybė būtų gera ir kainos ne kosminės. Suprantu, kad pigiai nekainuos, bet geriau daugiau sumokėti ir džiaugtis kokybišku daiktu, o gamintis norėčiau tokį komplektuką: