Įkraunama...
Įkraunama...

Lovos didesniems vaikams

QUOTE(Zana4 @ 2007 09 12, 09:40)
daugiau niekas neturi pavydžių  blush2.gif

pries kelis men maciau Jyske nerealia lovyte dviaukste is naturalaus medzio, veliau kai vaikai paauga pasidaro dvi atskiros lovytes. Sonuose ,kad neiskristu buvo tokie paaukstinimai,gale lovos dar kazkas israizyta wub.gif
Labai man ji patiko, kaina buvo 999lt,
susikoperavus su kuo nors ir nusipirkus butu dvi atskiros lovytes.
Flexos lovytes nieko-bet sita mano matyta daug zgrebnesne blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 01 21, 20:35)
Kristupuk, labai grazi lovyte ,o sunelis neissiridena is jos bemiegodamas g.gif

ne, neiskrenta, is soniuko yra toks neaukstas krastelis, gal kokiu 4cm, na aisku, neaukstas, bet uztenka matyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 21, 19:38)
pries kelis men maciau Jyske nerealia lovyte dviaukste is naturalaus medzio, veliau kai vaikai paauga pasidaro dvi atskiros lovytes. Sonuose ,kad neiskristu buvo tokie paaukstinimai,gale  lovos dar kazkas israizyta  wub.gif 
Labai man ji patiko, kaina buvo 999lt,
susikoperavus su kuo nors ir nusipirkus butu dvi atskiros lovytes.
Flexos lovytes nieko-bet sita mano matyta daug zgrebnesne  blush2.gif  wub.gif

biggrin.gif aga as buvau vilniuje yra jos dar, bet mums biski per didele ji biggrin.gif
Atsakyti
man tai graziuos sitos lovytes
http://tuttibambini....a...t&c=2112-21
Atsakyti
as ka tik is baldu rojaus ten yra bent du variantu tu lovyciu,,kur uzima mazai vietos,,tek sir mum tokia sia sav uzsisakyt,,bet gamins 1,5 men
Atsakyti
As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maure @ 2008 01 28, 20:53)
as ka tik is baldu rojaus ten yra bent du variantu tu lovyciu,,kur uzima mazai vietos,,tek sir mum tokia sia sav uzsisakyt,,bet gamins 1,5 men

Kodel taip ilgai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 01 vasario 2008 - 15:23
QUOTE(ugi @ 2008 02 01, 16:21)
Kodel taip ilgai g.gif

tai kad visus baldus taip ilgai daro,nes as nenoriu tos kur ekspozicijoje,,visu nusedeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2008 02 01, 10:57)
As labai noriu sita lovyte savo maziui nupirkt,bet beda ta,kad ji plastmasine.Ir dabar sedziu susinervinus ir nzn ka daryt.Gal turit kokiu patarimu ar kas gal turit panasiu lovyciu? ax.gif

labai graziai wub.gif bet turint tokia lovyte jau noretusi visos atributikos prie jos su tomy traukinuku biggrin.gif
as nexte grazia irgi nuziurejau.. bet tas siuntimas stabdo ir lovyte tik kokia iki 8 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 12:15)
labai graziai  wub.gif  bet turint tokia lovyte jau noretusi visos atributikos prie jos su tomy traukinuku  biggrin.gif
as nexte grazia irgi nuziurejau.. bet tas siuntimas stabdo ir lovyte tik kokia iki 8 metu  doh.gif

nexte ir as ziurinejau l. grazios lovos drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir pas mus yra pirkt panasiu lovyciu i ta tomy, bet kur as dabar maciau g.gif blush2.gif na nepasakysiu, bendradarbe kaz koki kataloga rode, bet ji i dekreta iskeliavo, tai be rudens nepasirodys turbut 4u.gif
Atsakyti
labai grazios lovytes,idomu kokios kainos pas jus?
Atsakyti