Įkraunama...
Įkraunama...

Lovos didesniems vaikams

QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 01, 11:03)
Aga lietuvišką, mums fleksa per brangi  smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
keliu temuke i virsu,nes labai jau aktuali temele ax.gif 4u.gif
kas dar kokias loveles savo maziukams pirkote? gal kokiu parduotuviu, gamintoju parekomenduotumete arba pasidalintumete patirtimi kokiu/kur geriau nepirkti ...
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2008 01 20, 18:58)
keliu temuke i virsu,nes labai jau aktuali temele  ax.gif  4u.gif
kas dar kokias loveles savo maziukams pirkote? gal kokiu parduotuviu, gamintoju parekomenduotumete arba pasidalintumete patirtimi kokiu/kur geriau nepirkti ...

blush2.gif o as jau buvau pametusi temike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 29, 09:21)
Kiek lova viena kainuoja tikrai nepamenu g.gif  dabar uzsakem stalciukus po stalu ir dvi lentyneles pakabinamas tai kainuos 900lt  doh.gif ir laukti ju teks 2men doh.gif
Kazkur namuose turi buti fleksa katalogiukas su kainom paieskosiu jei rasiu jums kainas surasysiu mirksiukas.gif

wub.gif labai grazus baldai, o kaina manau verta ju, nes nat medienos balduku kainos yra nemazos
mes baldu rojuj esam uzsisake staliuka, ir laukt reik 3 men kol pagamins, ir kaina1899
mes vaikui esam pirke lovyte tokia issitraukiancia i ilgi pries du metus 4u.gif pirkom baldu rojuj
esu ja patenkinta thumbup.gif
na kai pasiziurejau dabar i dviaukstes lovas, tai wub.gif ir as jau uzsimaniau, bet.....gerai bus ir si
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 21 sausio 2008 - 08:14
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 09:11)
wub.gif labai grazus baldai, o kaina manau verta  ju, nes nat medienos balduku kainos yra nemazos
mes baldu rojuj esam uzsisake staliuka, ir laukt reik  3 men kol pagamins, ir kaina1899
mes vaikui esam pirke lovyte tokia issitraukiancia i ilgi pries du metus 4u.gif  pirkom baldu rojuj
esu ja patenkinta thumbup.gif
na kai pasiziurejau dabar i dviaukstes lovas, tai  wub.gif ir as jau uzsimaniau, bet.....gerai bus ir  si
biggrin.gif

bigsmile.gif jai nesunku prie progos imesk foto blush2.gif ir kainyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 11:50)
bigsmile.gif  jai nesunku prie progos imesk foto  blush2.gif  ir kainyte  blush2.gif

drinks_cheers.gif paskui nufotkinsiu, o kaina 899lt
plotis jos metras, o ilgis gaunasi apie 2m
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 11:23)
drinks_cheers.gif paskui nufotkinsiu, o kaina 899lt
plotis jos metras, o ilgis gaunasi apie 2m

as labai noriu kazko, kas mazai vietoz uzimtu lotuliukas.gif tai gal jusu variantas tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 12:30)
as labai noriu kazko, kas mazai vietoz uzimtu  lotuliukas.gif  tai gal jusu variantas tiks  biggrin.gif

stai taip ji atrodo 4u.gif is toliau
user posted image
ir arciau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 11:55)
stai taip ji atrodo 4u.gif is toliau
user posted image
ir arciau
user posted image

thumbup.gif man modelis labai fainas, ir mazyte ir issitiesia, super smile.gif maniskis ant tokio tipo miega, tik platesnes, man reik siauresnes blush2.gif tavo idealus variantas..reiks dairytis cool.gif aciu thumbup.gif (is siaip smagu kai name gyveni, viska sutalpinti gali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 21, 19:21)
thumbup.gif  man modelis labai fainas, ir mazyte ir issitiesia, super smile.gif maniskis ant tokio tipo miega, tik platesnes, man reik siauresnes  blush2.gif  tavo idealus variantas..reiks dairytis  cool.gif  aciu  thumbup.gif  (is siaip smagu kai name gyveni, viska sutalpinti gali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

4u.gif sis musu maziausias kambariukas-miegamasis wub.gif mano tvirtove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 21, 18:37)
4u.gif sis musu maziausias kambariukas-miegamasis wub.gif mano tvirtove biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kristupuk, labai grazi lovyte ,o sunelis neissiridena is jos bemiegodamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 21 sausio 2008 - 18:36