Gal kas nors gaminotes lovyte pas Karkastatas?
Ir gal kas pasidalintu patirtimi del baltu baldeliu.
Nes man labai grazu, bet, ar labai jau nepraktiska..
Sveiki, ieskau savo berniukui lovos-masinos. esu nusiziurejus si varianta http://www.*infected...u-13150379.html
bet labai butu idomu suzinot kitu mamyciu atsiliepimus, gal kas turit ar ka zinot apie sias lovytes? kaina pasirode neauksta,lyginant kitas masinas-lovas, kadangi ieina ir ciuzinukas, taciau kazin ar sveika vaikuciui ant jo miegot? is anksto aciu, jei kas pareiksit savo nuomone
Papildyta:
http://www.*infected...u-13150379.html
atsiprasau nepavyko ikelt nuorodos kazkodel
Papildyta:
nerodo nuorodos...
lovyte vadinas Minimax, jos kaina 690 lt, si skelbima radau skelbiu. lt
bet labai butu idomu suzinot kitu mamyciu atsiliepimus, gal kas turit ar ka zinot apie sias lovytes? kaina pasirode neauksta,lyginant kitas masinas-lovas, kadangi ieina ir ciuzinukas, taciau kazin ar sveika vaikuciui ant jo miegot? is anksto aciu, jei kas pareiksit savo nuomone
Papildyta:
http://www.*infected...u-13150379.html
atsiprasau nepavyko ikelt nuorodos kazkodel
Papildyta:
nerodo nuorodos...
lovyte vadinas Minimax, jos kaina 690 lt, si skelbima radau skelbiu. lt
gal kam teko susidurti su metalinėmis lovomis? ar nesusimuš, neįstrigs vyresnis nei 3 metų vaikas? ar tokia kiniško metalo konstrukcija gali būti patikima?
neturim vaikų kambario, tenka derinti prie esamo interjero: nesinori, kad laminatai pjautųsi skirtingais atspalviais, kad kambarys panašėtų į lovomis apkrautą palatą... čia lyg ir sofutę primena.
na nežinau, bet 3 metukų vaikui ir tokia lova, tai kažkaip nelabai ..
Mes savo vyresnelei, kai buvo 2,5m. nupirkome akropolio baldu centre lova, kuria galima isskleisti nuo 1,1m iki 1,9m. Kadangi mums buvo svarbu, kad lova nebutu didele, uzsakeme ciuzini 1,60cm ir iki tiek isskleideme lova. Esame labai patenkinti, ir kokybe superine(berzo masyvo apdaila, o ne fanera) ir kaina gera(745Lt) . Beje, pirkome "miego centras", o "baldai jums" buvo ~50 Lt brangiau, nors abi firmos yra tame paciame baldu centre
Kas turi nedaug namie vietos, tikrai rekomenduoju
Kas turi nedaug namie vietos, tikrai rekomenduoju
Mes pirkom 2,5metų vaikui dviaukšte lova, 90*200cm, tikrai patenkinti, ir vaikui patinka dabar laukiam kol sesutė galės kartu miegoti
QUOTE(aushra20 @ 2012 06 20, 13:35)
gal galit pasidalint patirtim, iki kokio amziaus vaikas gali miegoti 140 cm lovelej? galvoju, ar apsimoka po lovytes pirkti butent tokio ilgio lova
kol tilps
šiaip neverta tokios pirkti
Pritariu visu 100% kad neverta, nes tie 20 cm greit auganciam vaikui nieko nereiskia.
Po 1-2 metu bus maza.
Verciau jau tada pradeti nuo 160/180/200 cm.
Beje tape paaugliai vaikai nori kitu lovu- patirtis byloja ir nelabai lovos islaiko iki to laiko jei nera medines.
Keiciam savo jaunuoliui jau 3 lova. Pirmoji 120 x 60 cm.
Antroji 160 x 70 cm.
Dabar isikrauste karalaitis i 200 x 100 cm medine lova.
Jam dar tik 13 metu- tai vat kaip.
Miega jau savo medinukei ir kaifuoja visa savaite- parpia net iki pietu )))
Po 1-2 metu bus maza.
Beje tape paaugliai vaikai nori kitu lovu- patirtis byloja ir nelabai lovos islaiko iki to laiko jei nera medines.
Antroji 160 x 70 cm.
QUOTE(aushra20 @ 2012 06 20, 14:35)
gal galit pasidalint patirtim, iki kokio amziaus vaikas gali miegoti 140 cm lovelej? galvoju, ar apsimoka po lovytes pirkti butent tokio ilgio lova
neverta.
Mano 8 mete 136 cm, berniukai dar aukstesni. Mastau, kad pagalvei reikia palikt bent jau 20 cm. 5 metu ugis jau buvo 116 cm. Mano mergaite is 120 kudikio lovytes iskraustem i 180 jaunuolio lova, kazkaip tiko. Dabar kai paaugo sese, ieskojom 160 lovos, nes antra 180 netilptu i musu vaiku kambari, tai susiduriau su beda, kad tokiu lovu pasirinkimas menkas. Visos 200 arba bent jau 180. 140 ir 160 labai retos, matyt paklausa maza, mazai ir siulo. Kadangi nerandam 160 medines lovos, jau ir brolis paaugo, dairysimes kitokio varianto.
Tad man idomus kitoks klausimas. Turim 3 vaikucius. Gal kas uzmate 3 aukstu/lygiu lovas? Geriau butu medine. Nes visi baldai pas mus Vorestos balto berzo. Norisi kad deretu prie turimu graziu musu baldeliu
Papildyta:
QUOTE(voriukai @ 2012 06 21, 13:07)
Pritariu visu 100% kad neverta, nes tie 20 cm greit auganciam vaikui nieko nereiskia.
Po 1-2 metu bus maza.
Antroji 160 x 70 cm.
Po 1-2 metu bus maza.
Antroji 160 x 70 cm.
o kur ir kokia lovyte pirkot 160?
As taip suprantu, kad voriukai turi kazkokiu sasaju su Voresta. Mes visus baldelius pirkom is Vorestos Geles serijos, kada aktualu nebuvo sios lovytes buvo 180 ir 160, kai dabar prireike 160, ju nebegamina tik 180. O musu sienos ilgis (palei kuria statysim lova 170)... nerealus galvosukis man.
Dabar matau gimstamumas auga, nemazai seimu turi po 3 leliukus, galetu kazka sumastyt 3 vaikams. Kadangi visi musu baldai balto berzo mums dar tinka latviu Troll lovos, bet deja, jie irgi nesiulo 160 ir nieko 3 vaikams. Niu lauksim, kas sugalvos ir pasiulys pirmas - Voresta ar Troll baldai
QUOTE(Julija_15 @ 2012 07 01, 09:52)
neverta.
Mano 8 mete 136 cm, berniukai dar aukstesni. Mastau, kad pagalvei reikia palikt bent jau 20 cm. 5 metu ugis jau buvo 116 cm. Mano mergaite is 120 kudikio lovytes iskraustem i 180 jaunuolio lova, kazkaip tiko. Dabar kai paaugo sese, ieskojom 160 lovos, nes antra 180 netilptu i musu vaiku kambari, tai susiduriau su beda, kad tokiu lovu pasirinkimas menkas. Visos 200 arba bent jau 180. 140 ir 160 labai retos, matyt paklausa maza, mazai ir siulo. Kadangi nerandam 160 medines lovos, jau ir brolis paaugo, dairysimes kitokio varianto.
Tad man idomus kitoks klausimas. Turim 3 vaikucius. Gal kas uzmate 3 aukstu/lygiu lovas? Geriau butu medine. Nes visi baldai pas mus Vorestos balto berzo. Norisi kad deretu prie turimu graziu musu baldeliu
Papildyta:
As taip suprantu, kad voriukai turi kazkokiu sasaju su Voresta. Mes visus baldelius pirkom is Vorestos Geles serijos, kada aktualu nebuvo sios lovytes buvo 180 ir 160, kai dabar prireike 160, ju nebegamina tik 180. O musu sienos ilgis (palei kuria statysim lova 170)... nerealus galvosukis man.
Dabar matau gimstamumas auga, nemazai seimu turi po 3 leliukus, galetu kazka sumastyt 3 vaikams. Kadangi visi musu baldai balto berzo mums dar tinka latviu Troll lovos, bet deja, jie irgi nesiulo 160 ir nieko 3 vaikams. Niu lauksim, kas sugalvos ir pasiulys pirmas - Voresta ar Troll baldai
Papildyta:
Voresta gali pagaminti kokio reikia dydžio lovytę prie Jūsų komplekto.
Pati užklausinėjau, nes norėjau čiužiniui 90*200 cm, bet taip ir nebepasigaminom.
Kam aktualu, cituoju laiškelį:
Jei gamintume 200 x 90 cm lova Gele Viktorija su stalciu
Kainos su pristatymu.
MDF -1546 Lt.
Berzo masyvo 1846 Lt.
QUOTE(Nautica @ 2012 07 01, 09:37)
Voresta gali pagaminti kokio reikia dydžio lovytę prie Jūsų komplekto.
Pati užklausinėjau, nes norėjau čiužiniui 90*200 cm, bet taip ir nebepasigaminom.
Kainos su pristatymu.
MDF -1546 Lt.
Berzo masyvo 1846 Lt.
Kainos su pristatymu.
MDF -1546 Lt.
Berzo masyvo 1846 Lt.
jei uzsakinet individualu tai noreciau 3 vietu. Bet bijau prifantazuot. Paskui bus kazkas ne taip, sakys, taip uzsaket... as gi ne baldzius geriausia, kada jau baldzius pats viska suprojektuoja, kai gali parodoj paciupinet o tai sumokesi 5000-6000, o gausis koks absurdas