Mes pirkom natūralios pušies paaukštintą lovą vaikiškų baldų parduotuvėje aleksoto rajone. Tik parduotuvės pavadinimo nebepamenu
Man irgi aktuali labai tema
Gyvenam 2 kambarių bute su holu, kol kas berniukas miega mūsų miegamajame savo lovytėje, bet manau kad reikia daryt kokias tai rekonstrukcijas namuose ir įrengti jo kambarį, tai mastome apie krastymąsi į "salioną" o jam palikti savo miegamąjį
Žodžiu ieškom baldų vaiko kambariui, o pirmiausiai lovytės, tikriausiai reisingiau lovos, kad tiktų ilgam
Gyvenam 2 kambarių bute su holu, kol kas berniukas miega mūsų miegamajame savo lovytėje, bet manau kad reikia daryt kokias tai rekonstrukcijas namuose ir įrengti jo kambarį, tai mastome apie krastymąsi į "salioną" o jam palikti savo miegamąjį
Žodžiu ieškom baldų vaiko kambariui, o pirmiausiai lovytės, tikriausiai reisingiau lovos, kad tiktų ilgam
labas as irgi ieskau savo mazyliams lovyciu,bet net neisivaizduoju kokiose vaikai nores miegoti
Mano nuopmone, tai vaikai negali spręsti kokiose lovose jie miegos, nes neturi dar pakankamai gyvenimiškos patirties ir juos valdo pirmasis įspūdis. Traukia tai kas ryšku, visokie akcentai ,o deja kokybės prasme ,tai tėveliams priimti sprendimą kokia turi būti lova.
Jei neilgam -tai perkam pigią lovą , kad po laiko ją be gailesčio- šiukšlynan, ir kokybės čia neieškom- tarnauja kaip tarpinis varijantas.
Vis dėlto taupantiems ir žvelgiantiems į ateitį nesižavėkit kaina. Dažnai būna , kad turėdami kaina, mes turime ir nesaugias medžiagas, prastus dažus, atsilupinėjančius kraštus.
Iš oro gi negalima pagaminti kokybiško produkto.
Niekad nesižavėjau laminuotais baldais, man jie sintetiniai, nors ir modernūs.
Taip pat siaubą kelia tos plastikinės mašinos , kurias dievina berniukai.
Stebėdama savo mažąjį kaip jis auga, tai buvo tas saldus svaigimas dėl mašinų , bet praėjus 2 metams man padėkojo , kad padarėm paprastą lovą ir investavom į gerą čiužinį. Pradėjęs eiti į mokyklą labai pasikeite ir tapo vyriuku ne mažyliu su žaislinėm mašinytėm.
Beje čia tik mano nuomone.
Jei neilgam -tai perkam pigią lovą , kad po laiko ją be gailesčio- šiukšlynan, ir kokybės čia neieškom- tarnauja kaip tarpinis varijantas.
Vis dėlto taupantiems ir žvelgiantiems į ateitį nesižavėkit kaina. Dažnai būna , kad turėdami kaina, mes turime ir nesaugias medžiagas, prastus dažus, atsilupinėjančius kraštus.
Iš oro gi negalima pagaminti kokybiško produkto.
Niekad nesižavėjau laminuotais baldais, man jie sintetiniai, nors ir modernūs.
Taip pat siaubą kelia tos plastikinės mašinos , kurias dievina berniukai.
Stebėdama savo mažąjį kaip jis auga, tai buvo tas saldus svaigimas dėl mašinų , bet praėjus 2 metams man padėkojo , kad padarėm paprastą lovą ir investavom į gerą čiužinį. Pradėjęs eiti į mokyklą labai pasikeite ir tapo vyriuku ne mažyliu su žaislinėm mašinytėm.
Beje čia tik mano nuomone.
Turiu 2 berniukus, tai kai tik išaugom vaikišką kūdikio lovelę, tai pirkau normalias loveles. Skirtas ne vaikams, o jaunuoliui. Žiūrėjau, kad nebūtų labai aštrių kampų. Pavyzdžiui vienam visa lova medžiaga traukta. O kitam galvūgalis apsiūtas storu apvadu. Neiškrito, daug vietos miegoti. Dabar vyresnėliui 14, tai dar gera pagal ūgį, nereikia keisti į kitą. Mažius (7) dar turi daug vietos lovoje. Todėl dėl praktiškumo siūlau iškart pirkti normalias lovas.
Musu dukrytei irgi suejo treji metai ir staiga pasidare kudikiska lovyte per maza. tai teko spresti lovos klausima. kadangi butas dar nepadidejo, tai ir lovos labai dideles negalejom isigyt. Suradom nebloga (mano manymu) iseiti - gamintojus, kurie gamina vaikiškas lovas pagal uzsakyma is kokybisku medziagu, atsizvelgia i visus pageidavimus, gali padaryti kokiu nori ismatavimu ir net formu. Tai mes norejom paprastos, bet geros lovos... tai padare mums labai puikia lova is naturalaus uosio (cia vyrams daugiau sako. maniskis sako, kad tas uosis kietas, labai geras medis, geresnis nei pusis, is kurios gaminami daugelis vaikisku baldu, kurie greitai luzta).
Gaila negaliu nuotraukytes ideti ... bet mazoji labai ja dziaugiasi ir noriai miega. Ir visus svecius pirmiausiai vedasi parodyti, kokia lova turi! tas gamintojas yra Vilniuje...palaukti teko apie menesi... bet kiek zinau, su baldais visada taip. o ypac kai uzsisakai pagal savo poreikius. Mokejom nei daug nei mazai - 400 lt.
Gaila negaliu nuotraukytes ideti ... bet mazoji labai ja dziaugiasi ir noriai miega. Ir visus svecius pirmiausiai vedasi parodyti, kokia lova turi! tas gamintojas yra Vilniuje...palaukti teko apie menesi... bet kiek zinau, su baldais visada taip. o ypac kai uzsisakai pagal savo poreikius. Mokejom nei daug nei mazai - 400 lt.
O kas per gamintojai? mes irgi ieskom savo maziukui naujos lovos.. jam greitai bus trys ir siaip jau nelabai nori lovytej miegoti (nors jinai jam dar visai tinka pagal ugi...) Planavom pirkti gatava is parduotuves, bet kai pradejom ieskoti,paaiskejo, kad reikia uzsakineti ir laukti kol pagamins...
QUOTE(green @ 2010 11 20, 22:59)
Musu dukrytei irgi suejo treji metai ir staiga pasidare kudikiska lovyte per maza. tai teko spresti lovos klausima. kadangi butas dar nepadidejo, tai ir lovos labai dideles negalejom isigyt. Suradom nebloga (mano manymu) iseiti - gamintojus, kurie gamina vaikiškas lovas pagal uzsakyma is kokybisku medziagu, atsizvelgia i visus pageidavimus, gali padaryti kokiu nori ismatavimu ir net formu. Tai mes norejom paprastos, bet geros lovos... tai padare mums labai puikia lova is naturalaus uosio (cia vyrams daugiau sako. maniskis sako, kad tas uosis kietas, labai geras medis, geresnis nei pusis, is kurios gaminami daugelis vaikisku baldu, kurie greitai luzta).
QUOTE(Jurila @ 2010 11 13, 13:31)
Mes turim tokia, tik be stalciu apacioj
Musiskis vyrukas miega joje nuo 3 m. Dabar jau jam 5,5 m. Tikiuos, uzteks dar kokiems 4-5 m., nes siaip ne is dickiu yra ..
QUOTE(ingajaja @ 2010 11 21, 17:07)
O kas per gamintojai? mes irgi ieskom savo maziukui naujos lovos.. jam greitai bus trys ir siaip jau nelabai nori lovytej miegoti (nors jinai jam dar visai tinka pagal ugi...) Planavom pirkti gatava is parduotuves, bet kai pradejom ieskoti,paaiskejo, kad reikia uzsakineti ir laukti kol pagamins...
Ta gaminbtoja suradau per ju interneto svetaine - www.kopiam.lt Pazistama uzrode...
Ten susiradau kontaktus, susisiekem. Nu man tai labai patiko ju ideja - vaikiska lova su keiciamais lovugaliais. Gali nupiesti bet ka. musu mergaitei tokia avele padare... o geriausia tai, kad kai ji paaugs, arba kai avele nusibos galima apsukti kita puse (kuri yra tiesiog balta) arba nupiesti ka nors kita. tie peisiniai aisku, ne svarbiausias dalykas. svarbiausia, kad lova butu tvirta, patogi, saugi. Kol kas esame patenkiti... toj svetainej nera nuotraukos musu lovytes... yra tik tokia paprastesne, be tu keiciamu lovugaliu...
tiesa, cia irgi reikia laukti kol pagamins. bet mes nesigailim...
QUOTE(nengutes @ 2010 11 29, 13:28)
Aš tai labai rekomenduoju lietuvių gamintojų lovytes iš natūralios medienos, mano draugė pirko tai ilgokai užtenka tų lovyčių iki 7 metukų tai tikrai. Superinės lovytės, spalvas galima pasirinkti. Dažomos vandens pagrindu dažais ir laku. Nuoroda www.gindera.lt
Ir mums jau reikia pasidometi,nes norime jau keisti lovyte
Na jau 5 m. vaikui tikrai siulyciau imti normalia 2 m. lova su normaliu ciuziniu, kad po keliu metu nereiktu keisti. As savo vaikui 4 m. dariau kambario baldus ir is karto darem normalia 2 m. lova su ciuziniu, kuri turetu tarnauti jau iki 18 m. (jei as neuzsimanysiu baldu pakeisti ), periodiskai tik pakeiciant ciuzini.