Įkraunama...
Įkraunama...

Lovos didesniems vaikams

Gal kas žinot, kur galima nusipirkti lovytę vaikišką, kur šonai būna gyvūnėlio formos?
Atsakyti
As jau noreciau savo 2-eciui pirkti lova, kur galetu augti i ateiti, nezinau gal kvailai darau?Ka galvojat?Zinoma su soninem apsaugom ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 02 20, 21:31)
Gal kas žinot, kur galima nusipirkti lovytę vaikišką, kur šonai būna gyvūnėlio formos?

pati labai ieskau jau lovytes savo princesiukuj ir siandiena uztikau sita psl. kainos iki 700 lyg g.gif na idomu labai
http://zeniania.jimdo.com/lovytes/

ta karieta tai grazu bet neturi aukselis dar savo kambario tad reikai kazko masesni vietos atzvilgiu , gal ta gelyte g.gif gal kas saketes is cia , gal kur panasiu matete
Atsakyti
Atsitiktinai www.skelbiu.lt radau vyruką, kuris veža baldus iš Lenkijos. Taigi mes išsirinkome lovą savo 3 metų vyrukui iš http://www.meblobed.pl/

Šiaip šitame puslapyje yra ir daugiau puikių lovyčių, buvo net sunku išrinkti doh.gif Ir viena, ir kita patiko. Bet išsirinkome pigesnį variantą ir visai nesigailime. Mūsų lova "Marta" thumbup.gif Natūralios pušies, lengvai lakuota, tikrai tvirta (pagal foto truputį bijojau, kad gali būti silpnoka), atvežė supokuotą dėžutėse, surinkti tėveliui debuvo sunku, aiški schema. Dydis 180X80 cm, su dviem talpiais stalčiais, ir dar čiužinys - poroloninis, bet nėra super prastas, pradžiai bus gerai, o vėliau gal ir kokį ypatingesnį užsakysime, bet dabar truputį baisu, nes dar gali "šlapių" bėdų kartais nutikti blush2.gif Tiesa, lova neaukšta, nebaisu jei ir iškristų, sudėjau prie lovytės tą puzlinį kilimėlį, ant jo dar ir porą pagalvių pametu dėl viso pikto, bet taip ir nebuvo dar nė karto iškritęs.
Kainavo 550 Lt, atvežimas buvo nemokamas. Neklamuoju, tik rekomenduoju mirksiukas.gif Klauskite - parašysiu į až. Žmogelis operatyviai atsako į visus klausimus e-mailu.
Ir dar - man labai gražu vosokios spalvotos, dažytos, su motyvais, vingiuotos ir pan. lovos, bet mano prioritetas buvo rinktis kuo natūralesnę, nes ir taip aplinkoje turime ne natūralaus medžio, o visokius plokštinius baldus doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 10 kovo 2010 - 22:25
Sveikos mamytes as taip pat ieskau lovytes savo vaikuciui ir stai po ilgu ieskojimu mano nuomone radau geriausia varianta pusaukstes lovytes susitariau biski kitoki varianta nei pas juos foto sudetos man labai patiko kad šakų ir nulakavimo kokybe matosi labai gera na paziurekit pacios ir ivertinkite nepagalvokite kad tai reklama tiesiog noriu ir jusu nuomones, bet man jos patiko. http://www.skelbiu.l...ai/7767207.html
Atsakyti
Sveikos mamytes vat po ilgu ieskojimu kokias as radau lovytes kas man buvo svarbiausia kad jos be šaku, nes man nepatinka jos na ta prasme negrazu ir matosi kad dirba tikri meistrai nulakuota labai krupsciai ir panasiai va prasom pasiziurekit ir ivertinkite o kaina sulyginus su salonais tai nera ko lyginti o ir kokybe manau geresne.
http://www.skelbiu.l....php?id=7767207

Jokiu budu nereklamuoju tik dalinuosi ispudziais nors gal ir jums patiks ir isigysite
Atsakyti
QUOTE(Musyte_ @ 2010 03 11, 19:07)
Sveikos mamytes vat po ilgu ieskojimu kokias as radau lovytes kas man buvo svarbiausia kad jos be šaku, nes man nepatinka jos na ta prasme negrazu ir matosi kad dirba tikri meistrai nulakuota  labai krupsciai ir panasiai va prasom pasiziurekit ir ivertinkite o kaina sulyginus su salonais tai nera ko lyginti o ir kokybe manau geresne.
http://www.skelbiu.l....php?id=7767207

Jokiu budu nereklamuoju tik dalinuosi ispudziais nors gal ir jums patiks ir isigysite

Tai kaip suprantu jus ta lovyte isigijote? Per kiek laiko pagamina?
Atsakyti
Taip isigijome pusaukste lovyte pagal musu matmenis ir pakeitem truputi kitus dalykus ko parduotuvej nebutu padare, pagamino mazdaug per dvi savaites atveze ir surinko .
QUOTE(Kam @ 2010 03 12, 20:01)
Tai kaip suprantu jus ta lovyte isigijote? Per kiek laiko pagamina?

Atsakyti
mes taip pat turime dviaukste lova, kol kas antrajame aukste niekas nemiega bet siaip esame labai patenkinti, manau ju uzteks ilgam...Maciau del ciuziniu kalbejot, tai siais laikais tikrai galima parinkti ciuzinius kurie nerenka dulkiu tongue.gif Dareme pagal uzsakyma 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turejom pusantrinio aukscio lova vyresneliui. Po lova buvo komoda, lentynos ir istraukiams rasomasis stalas. Na minusai, kad vaikas neturi kur prisest dienos metu, nepatogu, bet pliusu daugiau 4u.gif Visu pirma kaip jis dziauges ta lova, be to tai labai daug pasidejimo mamai smile.gif Vietos sutaupo, vaikas ir nama galejo pasidaryti thumbup.gif
Dvyniams irgi kirbejo mintis daryi kazka panasus, bet kas serga astma tai nepatartina miegoti dviauksteje lovoje, nes dulkiu nuo virsutinio ciuzinio tikrai yra, kad ir koks tas ciuzinys geras bebutu ax.gif Tad ateityje galvoju kad darysiu lovas statomas kampu, ta prasme viena normali lovele, o kita prie kitos sienos ir pakelta siek tiek virs jos. Zodziu gaunasi, kad siek tiek sutaupoma erdves ir po virsutine lova telpa komodos, lentynos ir pan. Tik aukstos nedarysiu, nes daug patogiau ir vaikui ir mamai kai lova pusantrine, tada ir paklot galima lengvai, ir vaika apkamsyti.
O va loveles kurios issitraukia viena is kitos irgi ziurinejom, bet minusas labai didelis, kad lieka dryziai nuo ratuku grindyse, kad ir kokie jie bebutu, bet laikui begant diena is dienos isispaudzia jie. O ir antras vaikas miega pazemiui, nors galima kelti zinoma lovele auksciau, bet tada virsutine irgi aukstesne gaunas, o jei dar tarpa tarp ju daryti, kad su patalais suvaziuotu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 17 kovo 2010 - 11:19
QUOTE(banginiukas @ 2010 03 17, 09:36)
Dareme pagal uzsakyma  4u.gif
user posted image
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif Kiek kainavo, kur daretes?Mes ieskom grazios dviaukstes lovos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerciuke @ 2010 03 19, 17:47)
bigsmile.gif  thumbup.gif Kiek kainavo, kur daretes?Mes ieskom grazios dviaukstes lovos smile.gif

daremes pagal uzsakyma, su vokiska "lenta" kainavo 4600 be ciuziniu ciuziniai dar 600 4u.gif
Atsakyti