Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

QUOTE(zuzla @ 2009 08 04, 12:38)
gal apie tai reikia galvoti, ne po neištikimybės, o prieš ją?? bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Juokinga, kai sako, kad vyrai labiau linkę į neištikimybę, negi jie miega su vyrais doh.gif Pastebėjau iš pažįstamų patirties, kad "atleidžia" neištikimybę tie, kurie patys kažkur "sugriešiję" tongue.gif
Atsakyti
Jei manasis butu neistikimas, as nezinau ar atleisciau-manau,kad priklausytu nuo to, su kuo...Jei su kokia mergina kuria as pazistu, abejoju ar atleisciau...Jei su savo ex-per kuria jau pusmeti antidepresantus geria-neatleisciau, arba nzn ka jis turetu padaryti,kad atleisciau...Na o jei siaip is gatves kokia...Hm...Kazkada maniau kad neatleisciau, bet db nezinau...
Atsakyti
Aš turbūt neatleisčiau blush2.gif
Atsakyti
as irgi neatleisciau schmoll.gif nors niekad nesakyk "niekada" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wonderful: 12 rugpjūčio 2009 - 21:10
Aš anksčiau maniau, kad niekada neatleisčiau, tačiau dabar tikrai nežinau, kaip elgčiausi, kaip reaguočiau, kaip po to sektųsi kartu gyventi, jei gyventume. Bet kategoriško ne tikrai nesakyčiau, bent jau pokalbio galimybę tikrai palikčiau...
Atsakyti
Neatleisčiau, na nebent iš mano pusės kaltė būtų, ko nelabai įsivaizduoju. Esam susitare kalbėtis ir spręst problemas, kad iki tokios šlykštynės neprieiti, bet kaip bus ateity....
Atsakyti