Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

QUOTE(pukita999 @ 2008 06 26, 17:10)
O as daug galvoju. Aisku ne ta prasme, kad as noreciau apgauti savo busima vyra ar panasiai. Bet as galvoju, kas butu jeigu po keliu metu santuokos tektu susidurti su tokiu faktu. Apmastau, kokios priezastys vyra galetu pastumeti taip pasielgti, kaip man protingai priimti ta fakta, kaip susitvarkyti su tokia situacija, kaip teisinga butu pasielgti.... Na tokie pas mane daugiau filosofiniai apmastymai. Daug skaitau ta tema, man idomu zinoti kokios buna pas zmones situacijos, kokios priezastys tai issaukia ir kaip seimos tai sprendzia. Galiu tik tiek pasakyt, kad kuo daugiau tuo domuosiu, tuo labiau mano poziuris mano akimis bresta. Pries metus ko gero buciau pasakius, kad jeigu taip nutiktu, is kart vyrui su keptuve per galva ir veju lauk, o dabar manau ramiai stengciausi su vyru pasikalbeti, issiaiskinti kokios priezastys ji galejo pastumeti tokiam poelgiui,kokia konkreciai situacija yra (nuotykis vienkartinis, romanas ar meile kitai moteriai), ka galvojam daryti ateityje ir t.t... Manau, kad apie toki dalyka reikia pagalvoti butinai, kad ir kaip mes bijotumem ir myletumem reikia neatmesti galimybes, kad tokia nelaime gali neapeiti ir musu namu, tada geriau jau but bent kazkiek psichologiskai tam pasiruosus.
O siaip tai visoms linkiu laimingu santuoku ir tikiuosi, kad neteks su tuom susidurti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kad man tavo tolerancijos turet ax.gif galbut mano poziuris ir nesubrendeliskas (galbut jis pasikeis metams begant), bet vien pagalvojus, kad galetu taip buti (na, kad mano busimasis sugrieshintu) - kraujas uzverda. Esu labai pavydi (jis beje irgi toks pats), esam kartu 5 metai, konfliktu dideliu nekyla del to, bet maziuku pavydo priepuoliuku buna, bet nuo to tik smagiau gyvent blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2008 06 27, 21:09)
Man geriau butu zinot,nes jei nezinociau,o visi kiti aplink zinotu ,tai pasijausciau dar labiau iskaudinta ir pazeminta ax.gif O jei dar vaiku butu,tai tada ne tik as buciau apgaudinejama,bet dar ir jie doh.gif .Jei jam reiketu kitos moters,tai lengviausiai issprendziama man butu,kad jis pasakytu tiesa,susirinktu daitus ir pasakytu iseinu pas kita.Nesakau,kad tai butu lengva,bet jau geriau skausma iskesciau taip,nei leisciausi apgaudinejama ir dar nezinioje. biggrin.gif .
Tfu,tfu,tfu tikekimes nei vienai neteks to patirti mirksiukas.gif  biggrin.gif !

Sveika,
"nezinau ir neskauda" tai cia pritaikyciau netyciniam, pavianiam nuklydimui. Bet jei tie sugriesijimai kartotusi, ir dar jei butu kokia pastovi meiluze, ar dar neduok Dieve ne viena, tai tada tau pritariu, geriau kad pats pasakytu: "atleisk bet nebemyliu'. Ir geriau issiskirti, o ne durnes vietoj buti.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 06 28, 14:20)
Sveika,
"nezinau ir neskauda" tai cia pritaikyciau netyciniam, pavianiam nuklydimui. Bet jei tie sugriesijimai kartotusi, ir dar jei butu kokia pastovi meiluze, ar dar neduok Dieve ne viena, tai tada tau pritariu, geriau kad pats pasakytu: "atleisk bet nebemyliu'. Ir geriau issiskirti, o ne durnes vietoj buti.

Man ir vieno sugrisijimo pakaktu mirksiukas.gif .Tycinis-netycinis,nesvarbu,vistiek tai jau reiskia neistikimybe. smile.gif Galbut cia lengva darbar mums visom kalbeti,kol nesam to patyre,bet sia minute manau,kad jokio pasiteisinimo nepriimciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2008 06 29, 19:52)
Galbut cia lengva darbar mums visom kalbeti,kol nesam to patyre,bet sia minute manau,kad jokio pasiteisinimo nepriimciau. smile.gif

oj, aš dar tik ruošiuos tekėti, bet jau nebesu tokia kategoriška smile.gif
Atsakyti
Gyvename su MB kartu jau daug metu,bet jei jis ir buvo neistikimas pries kokius 7 metus tai jau gili praeitis,o kaip cia viena mergina minejo,nezinai ir sirdies neskauda.Todel net ir apie tai nenoriu galvoti kad jis buvo neistikimas.Visur visko pasitaiko, jau tiek laiko kartu praleidus su juo galiu pasakyt kad nesuku del neistikimybes sau galvos.O pirmais metais pagalvodavau daznai apie tai,bet kuo maziau apie tai galvoji tuo paciai geriau, ir piktumu ir pavydo maziau.Aisku jei vyras istisai namie nebutu ir lakstytu pastoviai kazkur tai pamastyciau.
Papildyta:
Buvo susikloste tokios aplinkybes kad puse metu gyvenom atskirai,jis uzsieni as Lietuvoje.Aisku tada ir kildavo man visokiu minciu,bet manau jei zmogus tave myli ir gerbia jus busit kartu. Jam sakiau jei ir busi neistikimas tai daryk taip kad as niekada nesuzinociau.Manau kad visos mes norim istikimu vyru. smile.gif
Atsakyti
labutis,NA CIA TIK MANO NUOMONE 4u.gif
seip man dar nedaug metu bet su neistikimybe susiduriau nekarta ir aplink regiu vien neistikimybe.merginos nebukit super naivios pats tyliauses ir ramiauses vyras jum gali toke staigmena paduot kad oj oj as asmeniskai isitikinau nekarta kad nera vyru istikimu ju nuklidimo priezastis tai kad jie galvoja kad pas kitas yra kitoke kaip sakant iesko auksines skylutes bet pasirodo kad beveik viskas tas pats,dazniausei vyrai pradeda iekoti kitos moters kai seimoja atsiranda vaikutis tada sumazeja vyrui demesio ir seksualinis gyvenimas truputi nukencia na kaip jus sakot kai nezinai tai ir galvos neskauda bet tokio dalyko nenuslepsi jis islys vistiek anksciau ar veliau ir jus galvojat kad galit pastebeti kada vyras jum neistikimas nera taip lengva jie labai geri aktorei moka nuslepti ir labai gerai meluoti bet jei viska konkreciai zinai tai tada saziningai prisipazysta kas kaip buvo na zinoma nevisi tik tie kuriem tikrai rupesit ir nenores prarasti jis bus saziningas su jumis.na zinoma neliunkiu nei vienai to patirti nes tikrai yra skaudusuzinot apie neistikimybe

kaip sako davirei no pravirei 4u.gif atsiprasau uz toki rasta biggrin.gif

na pavizdys is mano patirties apie vyra plevesa.pazystama mergina itarinedavo savo vaikina kad jis jai neistikimas ir labai ji itarinejo tai as jai padejau isitikinti kad taip ir yra istiesu jis ja apgaudinejo net vaziuodamas i darba,darbo metu laisvalaikiu ir kai ji dirbdavo jis progos nepraleido ja apgauti kai viskas taip nutiko likau as kalciause nes jis ja taip itikino kad jis moteru auka yra kad nori jos juos isskirti kad ju meiliai visi pavydi.taip gavosi kad ji varksa pacios moterys isprievartauja biggrin.gif na aisku as nebesikisau nes liko taip kad as norejau jos vaikino ir ka jus manot po savaites tas vaikinas pradejo manes ieskoti norejo su manimi susitikineti tai pasiunciau ji kuo toliau
tai va noreciau palinketi kad nebukit per daug naivios NA ZINOMA SVARBIAUSE LINKIU VISOM GRAZIOS ZEIMYNINES LAIMES IR KAD NETEMDITU JOS NIEKAS KURENKTI MEILE KAIP NAMU ZIDINI KAD TA LIEPSNELE DEKTU VISADA IR KAD NEUZGESTU NIEKADA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2007 05 24, 17:02)
Istikimu vyru yra, bet nera nesugundomu

lotuliukas.gif thumbup.gif pritariu, panasiai ir apie moteris.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2007 04 10, 21:02)
sveikutes smile.gif , as ir manau kad neistikimybes neatleisciau, bet savuoju as pasitikiu ir nelyginu jo su kitais vyrais.merginos ziurekim ir laikykim savo vyrus ax.gif

o aš manau, kad kiekviena pasielgtume savaip tokioje situacijoje, daug kas iš mano draugų, artimųjų sakė, nu jau neisštikimybės tai niekada nedovanočiau, bet kai tai nutiko ne vienai porai, ir kai žmonės akis į aki susidūrė su šiuo dalyku, sprendimai buvo priimti visai kitokie, kadangi tai nutinka praktiškai 95 proc. porų, retas vyras išlieka ištikimas iki grabo lentos, tikrai, retas. moterys neištikimos rečiau.
Prieš drąskant šeimą reikėtų pagalvoti apie bendra gyvenima, nugyventą kelią kartu, apie vaikučius, apie šeip būtas geras minutes apie viska ir tik tuomet priimti sprendimą, išsidrąskyti galima greitai, vienas du ir viskas, bet sugebėti vienam kitą suprasti, nusikaltusiąjam atgailauti, atsiprašyti, daug daug kalbėtis, tuomet viskas pasirodo kitaip, ir aš manau, kad jeigu tik imanoma, žinoma neiti ant principu kaip sakoma, būtina išsaugoti šeimą, gyventi kartu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
greit sukursime seima, bet gan daznokai pagvildenam sia tema wink.gif
maniskis pastoviai mane "ramina" - tu nesitikek, as tikrai istikimas nebusiu doh.gif biggrin.gif ar cia rimtai, ar juokais kada nors suzinosiu mirksiukas.gif
kaip gyvenimas susiklostys, taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kleoptra: Cool tavo vyrelis smile.gif tiesmukiskas jei busi lovoje isradinga manau vyras tikrai neiskos svetimu smile.gif
Atsakyti
Aš tai žiūri į tą ištikimybę realistiškai. Jei gyvenime pasitaikys proga nusukti į šalį, tai ir nusuks. Nedarysim iš to tragedijos, manau...Tik pati nenorėčiau to akto pamatyti savo akimis ar savo lovoje, o visą kitą išgyvenčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2009 07 28, 23:12)
Prieš drąskant šeimą reikėtų pagalvoti apie bendra gyvenima, nugyventą kelią kartu, apie vaikučius, apie šeip  būtas geras minutes apie viska

gal apie tai reikia galvoti, ne po neištikimybės, o prieš ją?? bigsmile.gif
Atsakyti