Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

o as tai visai apie tai negalvoju, nes nei vienas is musu nezinome kas bus po 10 ar 20 metu. gal man paciai susisuks protas ir turesiu 4 meiluzius biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip norisi tiketi, kad vyras bus istikimas... nagi ne veltui tuokiames... bent jau man tai daug ka reiskia... zinoma, yra visokiu vyru, kaip ir visokiu moteru... bet kazkaip norisi tiketi, kad maniskis nera is tos "ne leva" einanciu kruvos...
Atsakyti
o as tai manau, kad pasaulyje yra vienas kitas istikimas vyras. kaip bebutu, jei ne dabar tai po kurio laiko vistiek jie nuklysta. nes kai pasitaiko proga nuklysti i sona, tai vyro smegenys issijungia ir isijungia smegeneles kurios yra tarp koju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mersedesa @ 2006 12 08, 11:44)
Įdomu.
Išsakykite savo nuomonę.
Tik nesvaikite apie amžiną meilę ir apie mąstymo užprogramavimą (tipo, šventai tikiu, kad mūsų gyvenimas bus rožėm klotas).

nepykit, gal as naivi, bet nemanau kad maniskis pabegs i sona.... ax.gif bijau issisneket, bet as jam ir tai labai super woman lotuliukas.gif o dar kai padovanosiu stebukla...tegu tik pabando kur kitur nosi kist bash.gif
Atsakyti
nesamone! kaip galima galvot apie neistikimybe ir prie altoriaus prisiekt amzina meile ir atsidavimu vienam zmogeliukui blink.gif kam tada touktis? nesuprantu tokiu zmoniu, kurie tuokiasi nezinia del ko... as isteku uz poros menesiu ir net negaliu pagalvot apie neistikimybe savo vyrui, net gi pries vestuves! ax.gif to paties tikiuosi ir is jo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2007 04 28, 16:39)
nesamone! kaip galima galvot apie neistikimybe ir prie altoriaus prisiekt amzina meile ir atsidavimu vienam zmogeliukui blink.gif kam tada touktis? nesuprantu tokiu zmoniu, kurie tuokiasi nezinia del ko... as isteku uz poros menesiu ir net negaliu pagalvot apie neistikimybe savo vyrui, net gi pries vestuves!  ax.gif to paties tikiuosi ir is jo  wub.gif

tai nemanau, kad kas nors teka galvodamas apie neistikimybe. bet pragyvenus 10 ar daugiau metu viskas pasikeicia, buitis padaro savo. as ir pati sau linkiu, kad taip nenutiktu!
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 04 17, 18:37)
prieš vestuves apie neištikimybę g.gif tai ko tada tuoktis blink.gif negalvojau ir dabar negalvoju yra įdomesnių ir naudingesnių temų apie ką pagalvot, na bet gal aš per dau SB pasitikiu susitarėm gi, kad jei jau kuris sugalvojam tai ir pasakom 4u.gif O kadangi meluojant kitais klausimais nepagavau matyt tikiuos, kad ir šiuo nemeluoja. Tai ir galvot nėra apie ką.

visiskai sutinku. nesamone kazkokia. jei apie tai galvoji, kam tada tuoktis... g.gif geriau tada gyventi laisva gyvenima ir keisti partnerius kiek sirdis geidzia
Atsakyti
QUOTE(Mersedesa @ 2006 12 08, 13:44)
Įdomu.
Išsakykite savo nuomonę.
Tik nesvaikite apie amžiną meilę ir apie mąstymo užprogramavimą (tipo, šventai tikiu, kad mūsų gyvenimas bus rožėm klotas).

Na, jei tokios mintys kyla prieš pat vestuves, tai gal dar nereikėtų tuoktis? g.gif Aš nieko nesakau, visko gyvenime būna, bet jei jau dabar apie tai galvoji, kas bus paskui?
Atsakyti
Per mergvakarį mane merginos gsdino - kad tai bus paskutinis vyras su kuriuo miegosiu.. blink.gif širdis sudrebėjo.....

o jei rimčiau - nejau Jūs manote, kad neištikimybė yra daugumos skyrybų priežastis? aš manau, kad tai iš vis yra pasekmė.
juk yra ir kitų blogų dalykų, kurie sugriauna santuokas - abejingumas, susvetimėjimas, interesų išsiskyrimas, perdėtas pavydas ir nepasitikėjimas, nuovargis, lošimo ida, alkoholis ir t.t. tai gal galvokit apie visas tas blogybes - o tai užsiciklinot "neištikimybė neištikimybė" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 05 10, 12:57)

juk yra ir kitų blogų dalykų, kurie sugriauna santuokas - abejingumas, susvetimėjimas, interesų išsiskyrimas, perdėtas pavydas ir nepasitikėjimas, nuovargis, lošimo ida, alkoholis ir t.t. tai gal galvokit apie visas tas blogybes - o tai užsiciklinot "neištikimybė neištikimybė"  cool.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Išskyrus atvejus, kai vyras ar moteris yra apsigimę ,,neištikimieji", tai tikrai yra pasekmė, o ne priežastis. Aš irgi ne to bijau - bijau, kad išblės jausmai, nebesusišnekėsim, tapsim abejingi ir panašiai. nes nuovargis mus abu JAU kankina blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2007 04 19, 19:02)
o as tai manau, kad pasaulyje yra vienas kitas istikimas vyras. kaip bebutu, jei ne dabar tai po kurio laiko vistiek jie nuklysta. nes kai pasitaiko proga nuklysti i sona, tai vyro smegenys issijungia ir isijungia smegeneles kurios yra tarp koju  tongue.gif

Oi, manau ir dažna moteris tai padaro... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mersedesa @ 2006 12 08, 13:44)
Įdomu.
Išsakykite savo nuomonę.

negalvoju apie neistikimybe net dabar ( na bent jau apie savo) o pries vestuves juolab tokiu mincimiu net kile nebuvo
Atsakyti
Visada galvojau ir dabar galvoju unsure.gif nes manau, kad istikimu vyru nera smile.gif
Nu gal ne taip issireiskiau...

Istikimu vyru yra, bet nera nesugundomu
Atsakyti