Įkraunama...
Įkraunama...

Piršliai vestuvėse

sakiu niekada nebusiu svocia... doh.gif Bet atejo tokia diena kai nebuvo pasirinkimo.
Na dziaugiuosi, nes daug geru ivertinmu gavom , net is tokiu zmoniu, is kuriu nesitikejau... tad likom pamaloninti ...ir nesigailim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 14, 10:46)
Gal ir man galetum atsiusti i e-mail'ä?  ax.gif

Butu:    867244645@one.lt

Sveikute,issiunciau smile.gif Jei negausi tai rasyk,nes i one.lt nedaug telpa,o as ten nemazai pridejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2008 02 16, 23:05)
Sveikute,issiunciau smile.gif Jei negausi tai rasyk,nes i one.lt nedaug telpa,o as ten nemazai pridejau  mirksiukas.gif

Kadangi maloniai pasiūlei pasidalinti sukaupta informacija, būk gerutė, padėk ir man. Rudenį laukia tas malonumas g.gif irmoske@zebra.lt

Dar klausimėlis, ar niekam neteko būti vestuvėse, kur svočia giminaitė, draugė ar pan., o piršlys samdytas? Kas galėtų gautis iš tokio tandemo? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Gaurė,2008 02 23, 16:41]
Kadangi maloniai pasiūlei pasidalinti sukaupta informacija, būk gerutė, padėk ir man. Rudenį laukia tas malonumas g.gif irmoske@zebra.lt

Issiunciau,gal ka atsirinksit. Sekmes mirksiukas.gif

Atsakyti
forumas super thumbup.gif daug ideju ir patarimu visos esate šaunuoles
mes su vyru niekada nebuvome pirsliais visada galvojau ir isivazdavau kad pirma karta pirsliais busime pas broli aisku jis dar tuoktis neketina bet isivaizduoju kad vestuves bus dideles nes jis sake ir sako kad jos bus dideles ir kad pirsliais noretu matyti mane su vyru. Bet pries pora dienu gavome atvirute(kvietima)pastu kad musu draugai kviecia buti liudininkais kadangi busime tik mes ir jaunieji (nebus net tevu) prasidejo didelis galvos skausmas g.gif ka padaryti kad butu linksma idomu jug jiems tai ne eiline diena o busim tik keturiese.Mielosios gal buvote kas nors susidures su tokia situacija gal kas buvote pirsliais tokiose vestuvese pagelbekite
Atsakyti
[quote=cc-mark,2008 02 23, 16:31]
[quote=Gaurė,2008 02 23, 16:41]
Issiunciau,gal ka atsirinksit. Sekmes mirksiukas.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif manau, kad tikrai rasiu ką nors naudingo.
Atsakyti
sveikos mergaites, nugi padekt man isspresti dilema..... geguzes menesi turesim vestuves(vyro sesuo isteka). Viena grazia diena busimu jaunuju pora atejo pas mus i namus su saldaniais ir buteliuku, kviesti pirsliauti... bet tik mano vyra..... as sedejau uz stalo, bet i mane net niekas neatsisuko.... nepaklause kaip as jausiuos kai teks vestuvese but vienai, nepasiule jokos alternatyvos..... neparodziau kad kazkas negerai, tiesiog apsimeciau kad turiu bisk reikalu ir isejau..... vyras i pirslius eis, tik nezinau ka as ten veiksiu...... nebuvo pamineta kad pvz galesiu buti salia savo vyro...... (cia kazkur buvo sakyta kad kviete pirsli ir pirsliene is skirtingu poru, bet salia pirsliu visur buvo ir ju antrosios puses)... svarstau galimybe isvis neiti i tas vestuves nes labai iskaudino.....
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 03 09, 13:07)
sveikos mergaites, nugi padekt man isspresti dilema..... geguzes menesi turesim vestuves(vyro sesuo isteka). Viena grazia diena busimu jaunuju pora atejo pas mus i namus su saldaniais ir buteliuku, kviesti pirsliauti... bet tik mano vyra..... as sedejau uz stalo, bet i mane net niekas neatsisuko.... nepaklause kaip as jausiuos kai teks vestuvese but vienai, nepasiule jokos alternatyvos.....  neparodziau kad kazkas negerai, tiesiog apsimeciau kad turiu bisk reikalu ir isejau.....  vyras i pirslius eis, tik nezinau ka as ten veiksiu...... nebuvo pamineta kad pvz galesiu buti salia savo vyro...... (cia kazkur buvo sakyta kad kviete pirsli ir pirsliene is skirtingu poru, bet salia pirsliu visur buvo ir ju antrosios puses)... svarstau galimybe isvis neiti i tas vestuves nes labai iskaudino.....

Tikrai keistoka situacija. O kas bus pirsliene? Gal tikrai bus tas variantas su dviem pirsliu porom, tiesiog is poros po viena bus liudininkais? Priesingu atveju, jei vedes vyras tures asistuoti jam ibruktai pirslienei, tai, bent jau mano pavydzia galva, ne kaip atrodys... Tavo vyro vietoj atsisakyciau g.gif

Beje, yra prietaras, kad liudininkais turi buti susituoke zmones, t.y. vyras su zmona, kitaip santuoka ilgai netruks.
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2008 03 09, 21:46)
Tikrai keistoka situacija. O kas bus pirsliene? Gal tikrai bus tas variantas su dviem pirsliu porom, tiesiog is poros po viena bus liudininkais? Priesingu atveju, jei vedes vyras tures asistuoti jam ibruktai pirslienei, tai, bent jau mano pavydzia galva, ne kaip atrodys... Tavo vyro vietoj atsisakyciau  g.gif

Beje, yra prietaras, kad liudininkais turi buti susituoke zmones, t.y. vyras su zmona, kitaip santuoka ilgai netruks.

jei butent taip ir butu buve pasakyta(del dvieju poru ir is ju po viena liudininka) tai nematyciau tame jokios probemos ir nebutu jokio klausimo.... siuo atveju su manim net niekas nekalbejo..... pakilau nuo stalo ir manes niekas nesustabde, nepasake kad palauk, tai liecia ir tave, norim ir taves paklaust ar dar kaip nors.... ramiai sau ploviau grindis ir jauciausi siuksle....

o del prietaro... tai nezinau, jauneji turi savo vizija ir svajones, ir as tikrai nelysiu ir apie prietarus nepasakosiu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 03 09, 12:07)
sveikos mergaites, nugi padekt man isspresti dilema..... geguzes menesi turesim vestuves(vyro sesuo isteka). Viena grazia diena busimu jaunuju pora atejo pas mus i namus su saldaniais ir buteliuku, kviesti pirsliauti... bet tik mano vyra..... as sedejau uz stalo, bet i mane net niekas neatsisuko.... nepaklause kaip as jausiuos kai teks vestuvese but vienai, nepasiule jokos alternatyvos.....  neparodziau kad kazkas negerai, tiesiog apsimeciau kad turiu bisk reikalu ir isejau.....  vyras i pirslius eis, tik nezinau ka as ten veiksiu...... nebuvo pamineta kad pvz galesiu buti salia savo vyro...... (cia kazkur buvo sakyta kad kviete pirsli ir pirsliene is skirtingu poru, bet salia pirsliu visur buvo ir ju antrosios puses)... svarstau galimybe isvis neiti i tas vestuves nes labai iskaudino.....

Šiaip turėjo tavęs atsiklausti, ar sutinki, kad tavo vyras būtų piršlys.Nelabai mandagiai pasielgė jaunieji, nekreipdami dėmeėsio į tave. O tau reikėjo lyg tarp kitko paklausti:"O manęs Jums nereikia paklausti, ar leisiu savo vyrą?" biggrin.gif O vieno vyro aš niekada neleisčiau biggrin.gif Tad jei nori, kad eičiau svočiauti ar vyras piršliauti - imkite abu.Po vieną neiname biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RHA @ 2008 03 09, 19:46)

Dar negirdėtas prietaras toks biggrin.gif
Atsakyti
Na situacija tikrai įdomi, nors senais laikais tai dažnai pasitaikydavo iš skirtingų šeimų,bet kažkaip nors užsiminti galėjo,nors pasiūlyti kartu važiuoti su palyda g.gif . Mes patys ėmeme į piršlius vyrą su žmona,nes manau ir vesti pačias vestuves yra šauniau,viską susiderini greičiau, vienas kitą papildo.
Mes patys su vyru piršliavome jau 5 kartus 4u.gif Vyras daugiau visokias "blevyzgas" porindavo, o aš rimtąją dalį.
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 14, 19:35)
Mes patys su vyru piršliavome jau 5 kartus  4u.gif 

Mes irgi su vyru esame jau 5 kartus piršliavę 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti