QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 03 09, 12:07)
sveikos mergaites, nugi padekt man isspresti dilema..... geguzes menesi turesim vestuves(vyro sesuo isteka). Viena grazia diena busimu jaunuju pora atejo pas mus i namus su saldaniais ir buteliuku, kviesti pirsliauti... bet tik mano vyra..... as sedejau uz stalo, bet i mane net niekas neatsisuko.... nepaklause kaip as jausiuos kai teks vestuvese but vienai, nepasiule jokos alternatyvos..... neparodziau kad kazkas negerai, tiesiog apsimeciau kad turiu bisk reikalu ir isejau..... vyras i pirslius eis, tik nezinau ka as ten veiksiu...... nebuvo pamineta kad pvz galesiu buti salia savo vyro...... (cia kazkur buvo sakyta kad kviete pirsli ir pirsliene is skirtingu poru, bet salia pirsliu visur buvo ir ju antrosios puses)... svarstau galimybe isvis neiti i tas vestuves nes labai iskaudino.....
Šiaip turėjo tavęs atsiklausti, ar sutinki, kad tavo vyras būtų piršlys.Nelabai mandagiai pasielgė jaunieji, nekreipdami dėmeėsio į tave. O tau reikėjo lyg tarp kitko paklausti:"O manęs Jums nereikia paklausti, ar leisiu savo vyrą?"

O vieno vyro aš niekada neleisčiau

Tad jei nori, kad eičiau svočiauti ar vyras piršliauti - imkite abu.Po vieną neiname
Papildyta:
QUOTE(RHA @ 2008 03 09, 19:46)
Beje, yra prietaras, kad liudininkais turi buti susituoke zmones, t.y. vyras su zmona, kitaip santuoka ilgai netruks.
Dar negirdėtas prietaras toks