Įkraunama...
Įkraunama...

Piršliai vestuvėse

o pas mus kadangi nebuvo poru,tai iri pirsliu nebuvo tik liudininkai 4u.gif bet ir jie tokia faina mazyte programele ir islydint is namu buvo sugalvoje,ir gamtoje,ir baliuje 4u.gif as jiems labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 03 18, 17:30)
o pas mus kadangi nebuvo poru,tai iri pirsliu nebuvo tik liudininkai 4u.gif bet ir jie tokia faina mazyte programele ir islydint is namu buvo sugalvoje,ir gamtoje,ir baliuje 4u.gif as jiems labai dekinga

Tai liudininkai atliko piršlių pareigą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 03 09, 14:07)
sveikos mergaites, nugi padekt man isspresti dilema..... geguzes menesi turesim vestuves(vyro sesuo isteka). Viena grazia diena busimu jaunuju pora atejo pas mus i namus su saldaniais ir buteliuku, kviesti pirsliauti... bet tik mano vyra..... as sedejau uz stalo, bet i mane net niekas neatsisuko.... nepaklause kaip as jausiuos kai teks vestuvese but vienai, nepasiule jokos alternatyvos.....  neparodziau kad kazkas negerai, tiesiog apsimeciau kad turiu bisk reikalu ir isejau.....  vyras i pirslius eis, tik nezinau ka as ten veiksiu...... nebuvo pamineta kad pvz galesiu buti salia savo vyro...... (cia kazkur buvo sakyta kad kviete pirsli ir pirsliene is skirtingu poru, bet salia pirsliu visur buvo ir ju antrosios puses)... svarstau galimybe isvis neiti i tas vestuves nes labai iskaudino.....

Nu zinai, as apsalus. Isproteja tie zmones paliko.Jokios pagarbos. Jei jau ta vyro sesuo negerbia savo brolio zmonos tavo vyras gerbti turetu tave ir rasti kazkoki kompromisa, pasirupinti, kad nebutu tokiu nepatogumu. Man panasi situacija buvo. Bet cia ne del vestuviu. Na mes nesipykstam su vyro sese bet ir nesame drauges.Ji susilauke mergytes. As irgi labai noriu mergytes. Tai zinojau,kad i kriksto tevus ims broli(t.y. mano vyra) , tai pamaniau kad jei vede esam ir as automatiskai busiu kriksto mama. Ka jus sau manot. Kai pasake ta vyro sesuo, kad istikruju nori jog kriksto tevu butu mano vyras o kriksto mama jos vyro dukterecia, vos soko negavau.... Paklause bent manes ar sutinku. As nespejau oro gaudyti ta minute, tai pasakiau "Jei vyras mano nori eiti, as jug neuzdrausiu". Ilgai negalejau atsigauti. Bet pasakiau vyrui " Tu jau vienam seses vaikui krikstotevas, dar ten kazkam esi kriksto tevas. Mes esame seima ir noriu, kad kartu eitume kam nors i kriksto tevus, kad turetume viena vaika savo, o ne atsikirai. Ir priduriau, kad tavo sesuo nedekingai elgiasi, jokios pagarbos.Jei gerbi mane tai eisi su manim arba is vis neisi" Jis mane suprato ir atsisake. Aisku sesuo buvo nepatenkinta. Bet as manau turi buti pagarba kazkokia. Kaip gali isskirti, kaip zmogui reikia jaustis? O cia i pirslius eiti tai is vis kazkas nesuvokiamo, dar baisiau nei mano situacijoje. As netylejusi buciau tavo vietoje.Turi buti kazkokia alternatyva,.Jei svogerei taves negerbia, kodel tu turi lankstytis jiems...
Atsakyti
QUOTE(vittule26 @ 2008 04 23, 12:43)
Nu zinai, as apsalus. Isproteja tie zmones paliko.Jokios pagarbos. Jei jau ta vyro sesuo negerbia savo brolio zmonos tavo vyras gerbti turetu tave ir rasti kazkoki kompromisa, pasirupinti, kad nebutu tokiu nepatogumu. Man panasi situacija buvo. Bet cia ne del vestuviu. Na mes nesipykstam su vyro sese bet ir nesame drauges.Ji susilauke mergytes. As irgi labai noriu mergytes. Tai zinojau,kad i kriksto tevus ims broli(t.y. mano vyra) , tai pamaniau kad jei vede esam ir as automatiskai busiu kriksto mama. Ka jus sau manot. Kai pasake ta vyro sesuo, kad istikruju nori jog kriksto tevu butu mano vyras o kriksto mama jos vyro dukterecia, vos soko negavau.... Paklause bent manes ar sutinku. As nespejau oro gaudyti ta minute, tai pasakiau "Jei vyras mano nori eiti, as jug neuzdrausiu". Ilgai negalejau atsigauti. Bet pasakiau vyrui " Tu jau vienam seses vaikui krikstotevas, dar ten kazkam esi kriksto tevas. Mes esame seima ir noriu, kad kartu eitume  kam nors i kriksto tevus, kad turetume viena vaika savo, o ne atsikirai. Ir priduriau, kad tavo sesuo nedekingai elgiasi, jokios pagarbos.Jei gerbi mane tai eisi su manim arba is vis neisi" Jis mane suprato ir atsisake. Aisku sesuo buvo nepatenkinta. Bet as manau turi buti pagarba kazkokia. Kaip gali isskirti, kaip zmogui reikia jaustis? O cia i pirslius eiti tai is vis kazkas nesuvokiamo, dar baisiau nei mano situacijoje. As netylejusi buciau tavo vietoje.Turi buti kazkokia alternatyva,.Jei svogerei taves negerbia, kodel tu turi lankstytis jiems...

po kazkiek laiko svogerka manes atsiprase... sako juna esu nepagalvojau... nepyk.... na ka as galiu pasakyt.... vistiek kazkas sirdeleje liko..... kazkaip negerai isejo.... po vestuviu parasysiu visus atsiliepimus ir t.t. mano galva tai tikra nesamone kai pirslys is vienos puses, o pirlsiene is kitos... problemu kruva ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 04 23, 15:32)
po kazkiek laiko svogerka manes atsiprase... sako juna esu nepagalvojau... nepyk.... na ka as galiu pasakyt.... vistiek kazkas sirdeleje liko..... kazkaip negerai isejo.... po vestuviu parasysiu visus atsiliepimus ir t.t. mano galva tai tikra nesamone kai pirslys is vienos puses, o pirlsiene is kitos... problemu kruva ir tiek....

blink.gif nu jo, čia negražiai pasielgė. Mes tiesą sakant irgi norėjom kad būtų piršliai iš skirtingų porų (na dėl iškalbos ir pan.), bet knisausi kokia savaitę po internetą ir atknisau kad pagal tradiciją būdavo ir svotai ir piršliai vestuvėse. Tai kvietėm abi poras, na o pagrindiniai liudininkai ir vedėjai būtų buvę vienos poros vyras, kitos moteris. Geri norai buvo, tačiau gavosi taip kad tas vyras į komandiruotę išvažiuoja ir neaišku ar dalyvaus vestuvėse. Taigi dabar jau piršliai bus viena pora ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vittule26 @ 2008 04 23, 10:43)
Nu zinai, as apsalus. Isproteja tie zmones paliko.Jokios pagarbos. Jei jau ta vyro sesuo negerbia savo brolio zmonos tavo vyras gerbti turetu tave ir rasti kazkoki kompromisa, pasirupinti, kad nebutu tokiu nepatogumu. Man panasi situacija buvo. Bet cia ne del vestuviu. Na mes nesipykstam su vyro sese bet ir nesame drauges.O cia i pirslius eiti tai is vis kazkas nesuvokiamo, dar baisiau nei mano situacijoje. As netylejusi buciau tavo vietoje.Turi buti kazkokia alternatyva,.Jei svogerei taves negerbia, kodel tu turi lankstytis jiems...

mielosios, patarkit ką daryti mano situacijoj verysad.gif Greitu laiku veda mano brolis. Mes su vyru paskirti, tikrąja ta žodžio prasme, būti piršliais. O buvo taip, kad brolis su pana tarp kitko atvažiavo su mano tėvais pas mus ir pasakė, kad aš negaliu atsakyti ir privalau būti piršliene, kuri atliks svočios vaidmenį. mano vyrui apskritai nieko nepasakė. O jau apie prašymą dalyvauti tai ir kalbos nebuvo. Aišku mus su vyru tai labai įskaudino. na, bet mano broliui visur ir viskas atleidžiama. Taip jau tėvų yra surėdyta. ir vestuves jis kelia ne pagal savo kišenę, ir ne pagal tėvų, bet jie neprištarauja. na, čia nukrypau, tai jų asmeninis reikalas. Pradžioj bandžiau iš karto gražiai atsisakyti, nes turiu mažą leliuką, kurį dar pati maitinu ir tikrai ketinu dar ilgokai maitinti. Jis pas mane dar niekur vienas nebuvo paliktas. O čia reikės kažkam palikti dviem dienom. O vestuvės vyks virš 100 km nuo ten ,kur mes gyvenam. tai apskritai nesudedu galvoj, kaip reikės viską suspėti. Brolis įsižeidė, bet apie tai pasakė tik mamai. ta pradėjo gelbėti situaciją pasiūlydama per vestuves prižiūrėti mano lelių. O aš kvaiša nepasvarsčiusi sutikau su tokiom sąlygom. bet logiškai pamąsčius, kaip gi jie bus su vaiku, jeigu bus garbės svečiai savo sūnaus vestuvėse. o vaikas tai ne daiktas, kurį prireikus galima padėti, kad netrukdytų. Vienu žodžiu, nežinau ką daryti. Kiekvieną dieną keliuosi su šiuo galvos skausmu ir naktį guluosi. jaučiu, kad man nebus jokios šventės, nes visos mintys suksis tik apie tai kaip mano leliui sekasi. o gal kas nors buvo panašioj situacijoj ir susitvarkė su tokia padėtim. Patarkit, nes jau pats laikas kažką ruošti, rašytis, kurti, o visai nieko negaliu daryti. Arba reikia atsakyti. Svitoje dar dalyvaus jaunosios brolis su žmona. mes siūlėm, kad jaunieji juos kviestų, bet jie nenori, nors ta pora eina į vestuves kaip svotai. Vienu žodžiu, esu visiškai pasimetus unsure.gif
o gal aš per daug panikuoju ir nieko baisaus mano mažiui nenutiks? Gal tiesiog aš pati labiau bijau jį kažkam palikti? na, visai „užsiparinau“. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiuša: 23 balandžio 2008 - 23:48
Jungiuosi į jūsų būrį, mes su vyru einam pirmą kartą doh.gif gegužės 17 d.
scenarijų mamytės prisiuntė, prisikaičiau visko, bet vistiek baimės yra, nes vestuvėse be savo buvau tik 2, paskutinėse prie 8 metus.
Sakykit merginos kur galima tą šeimos židinį nupirkti g.gif Ir dar kai dienos metu važinėji ir visokius žaidimus ten organizuoji ar irgi reikia prizų g.gif Nežinau ko daugiau paklausi jeigu ne jūsų blush2.gif
Buvau jauniesiems sugalvojus išgraviruoti stiklinėse taurėse jaunųjų portretus, išpradžių sakė, jog kainuos 120 lt. už abi tautres, nu galvoju padarysiu staigmeną, o dabar nueinu sako ne čia viena taurė tiek kainuoja doh.gif nu jau ne dvi stiklinės papraščiausios taurės 240 Lt doh.gif galvoju gal geriau kokias sidarbines nupirksiu ir žodžius išgraviruosiu tai bent jau nesuduš, kaip jūs manote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 04 24, 00:44)
mielosios, patarkit ką daryti mano situacijoj verysad.gif Greitu laiku veda mano brolis. Mes su vyru paskirti, tikrąja ta žodžio prasme, būti piršliais. O buvo taip, kad brolis su pana tarp kitko atvažiavo su mano tėvais pas mus ir pasakė, kad aš negaliu atsakyti ir privalau būti piršliene, kuri atliks svočios vaidmenį. mano vyrui apskritai nieko nepasakė. O jau apie prašymą dalyvauti tai ir kalbos nebuvo. Aišku mus su vyru tai labai įskaudino. na, bet mano broliui visur ir viskas atleidžiama. Taip jau tėvų yra surėdyta. ir vestuves jis kelia ne pagal savo kišenę, ir ne pagal tėvų, bet jie neprištarauja. na, čia nukrypau, tai jų asmeninis reikalas. Pradžioj bandžiau iš karto gražiai atsisakyti, nes turiu mažą leliuką, kurį dar pati maitinu ir tikrai ketinu dar ilgokai maitinti. Jis pas mane dar niekur vienas nebuvo paliktas. O čia reikės kažkam palikti dviem dienom. O vestuvės vyks virš 100 km nuo ten ,kur mes gyvenam. tai apskritai nesudedu galvoj, kaip reikės viską suspėti. Brolis įsižeidė, bet apie tai pasakė tik mamai. ta pradėjo gelbėti situaciją pasiūlydama per vestuves prižiūrėti mano lelių. O aš kvaiša nepasvarsčiusi sutikau su tokiom sąlygom. bet logiškai pamąsčius, kaip gi jie bus su vaiku, jeigu bus garbės svečiai savo sūnaus vestuvėse. o vaikas tai ne daiktas, kurį prireikus galima padėti, kad netrukdytų. Vienu žodžiu, nežinau ką daryti. Kiekvieną dieną keliuosi su šiuo galvos skausmu ir naktį guluosi. jaučiu, kad man nebus jokios šventės, nes visos mintys suksis tik apie tai kaip mano leliui sekasi. o gal kas nors buvo panašioj situacijoj ir susitvarkė su tokia padėtim. Patarkit, nes jau pats laikas kažką ruošti, rašytis, kurti, o visai nieko negaliu daryti. Arba reikia atsakyti. Svitoje dar dalyvaus jaunosios brolis su žmona. mes siūlėm, kad jaunieji juos kviestų, bet jie nenori, nors ta pora eina į vestuves kaip svotai. Vienu žodžiu, esu visiškai pasimetus unsure.gif
o gal aš per daug panikuoju ir nieko baisaus mano mažiui nenutiks? Gal tiesiog aš pati labiau bijau jį kažkam palikti? na, visai „užsiparinau“.  blink.gif

Užjaučiu sunku apsispręsti, brolis vis dėlto, bet tu turi labai svarų argumentą mažas vaikas, o kad mama prižiūrės tai čia išvis kažkokia nesamonė, juk sūnaus vestuvės g.gif , kaip tu jį paliksi juk maitini g.gif o be to juk nėra paliktas, aišku būtų gyvybės ir mirties klausimas tai taip bet dabar kai dar toks kvietimas buvo g.gif
bet vėl juk brolis blush2.gif (aš pati turiu 11 metų jaunesnį tai labai suprantu)
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 04 24, 01:44)
o gal aš per daug panikuoju ir nieko baisaus mano mažiui nenutiks? Gal tiesiog aš pati labiau bijau jį kažkam palikti? na, visai „užsiparinau“.  blink.gif

as turbut tavo situacijoj atsisakyciau....brolis yra brolis.... o vaikas svarbiau uz viska.... jiems tai svente.. tau tai bus pragaras... mamytes savijauta labai daug reiskia lelytei... pienuoko kokybe, ramus miegas ir t.t. as tikrai nerizikuociau jei planuociau kaip tu, maitinti dar ilgai... stresas gali pakekti ir labai smakiai.... tampyti kudiki kazkur uz 100 km, nes kazkas svencia ir LIEPIA jaunai mamytei buti kazkuo, absoliuciai neatsakinga(isanksto atsiprasau, bet cia tik mano nuomone, galite i ja visikai nekeipti jokio demesio)..... kas liecia mama, tai nezinau..... pati mama turi pasakyti kad vaiko sveikata ir ramybe, ir t.t. ir t.t. brangiau uz viska.... todel nelabai suprantu kodel mama taip atkakliai siulosi priziureti kudiki(supraciau jei vaikas nebutu maitinamas krutimi)...... valandai palikti galima..... bet tampytis su vaiku tikrai nereikia.....
viena is iseiciu sakykim, svelniai atsisakyti, tai galbut pameluoti ka nors apie vaikelio savijauta... kad alergiskas sakykim ar dar kas nors... pucia labai pilvuka.... neramus.... ir kad gydytojai sakyim liepe ypac stebet mamytes mityba ir savijauta... ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 24 balandžio 2008 - 16:39
siomis dienomis supratau jog pirsliais buti reikia nusiteikti! nes jei eini nenorom tai ir nieko nesugalvosi idomaus,nes tu nenori! o jeigu eini su noru buti pirsliais tai tu ir pasirodysi gerai!
va as su vyru einame uz men i pirslius,aisku jie pasiule ir negalejome atsisakyti(nes buvo priezasciu) o kad ir savu noru jei as noriu tai ir pasirodysiu gera svocia!
pati nesenai atsokau savo vestuves,bet noriu buti ir svocia! tiek daug visko sugalvojus,ir dar galvoju... ax.gif
bet esme tame kad noriu patarti...
pries renkantis pirslius pagalvokite ar jie su mielu noru eis i juos ar tik del reikalo. nes nuo to priklauso jusu sventes linksmumas.
nesirinkite pagal tai kad tie isgali o tie ne,svarbu kad idetu pastangu i vestuves,ir kad butu nuosirdus ir linksmi! mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisybę merginos sakote, kad būti gerais piršliai reikia įkvėpimo. Mus su vyru pakvietė piršliauti...bet jau toks nepalankus laikas...kad trūksta žodžių, kaip tik dabar kraustomės gyventi įnamą, remonto ir kt. darbai....profesine prasme taip pat labai įtemtas laikas. Bet nelabai galim atsisakyti, tuokiasi mano tėvelio brolio vaikas, na mano tikras pusbrolis. Mano tėvai savo brolio (to kurio sūnus planuoja tuoktis) vestuvėse kai ėjo piršliais tai išgavo pažadą, kad kai tuoksimės mes, dėdės šeima bus mūsų piršliai, taip ir buvo kai mes tuokėmės, tai teta su dėde buvo mūsų piršliai, bet išgavo pažadą, kad kai tuoksis jų vaikai mes turėsime būti piršliai štai ir išmušė ta valanda.....labiausiai tai nėra laiko ruoštis, o ir pinigėlius dabar labai turiu kur prie remonto darbų išleisti. Žodžiu galvos skausmas ir ne kitaip. doh.gif
Atsakyti
Merginos norėjau paklausti kuriuo metu reikia išdalinti laikraštukus ir kaip tai padaryti g.gif ar tik sudėti į krūvelę ir kas norės tas pasims g.gif
Atsakyti