Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(Montvile @ 2007 09 06, 18:58)
Tu konsultuotis nueik į ligoninę ( ten kur jis dirba), aš irgi tiesiai ėjau ir už konsultaciją man mokėti nereikėjo.

o tu gal is klaipedos?as is kretingos man reiketu siuntimo,o be jo manau reiketu moketi
Atsakyti
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 09 06, 19:36)
o tu gal is klaipedos?as is kretingos man reiketu siuntimo,o be jo manau reiketu moketi

Kokio dar siuntimo? Čia gi plastinė operacija, už kurią tu turėsi mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 09 06, 19:44)
Kokio dar siuntimo? Čia gi plastinė operacija, už kurią tu turėsi mokėti.

truputuka neapsisvietus esu ax.gif ..labai noriu sitos operacijos,bet pirma reik prie baznycios pastovet keleta meteliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke23: 06 rugsėjo 2007 - 17:52
numire tema kazkaip smile.gif ... ar jau niekas nebesidaro pilvo plastikos, ar tik nesireklamuoja ax.gif ax.gif
Nothway centre iki naujuju metu nuolaida - pilvo plastika "tik" 5500 Lt...
dirba gydytojai Eglė Knėpienė, Gintaras Karalevičius, dr. Arūnas Jankauskas, Tigranas Zotov (nepatikslinta, kuris is ju pilvukus tvarko).
Gal kas atsiliepimu turit (geru ar blogu) apie ju darba.

Atsakyti
o kokiam cia mieste?
Atsakyti
Vilniuje. www.nmc.lt
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas daresi tokia pilvo operacija (abdominoplastika) ? Kaip atsigavimas po jos? Gal kas galit patirtim pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip niekas cia nepasisako, man idomu butu kas pasidare ar liko randai po operacijos, nes cia pradzioje kur yra idetos nuotraukos, tai tokie randai yra like doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 05 07, 16:05)
Kazkaip niekas cia nepasisako, man idomu butu kas pasidare ar liko randai po operacijos, nes cia pradzioje kur yra idetos nuotraukos, tai tokie randai yra like  doh.gif

Randų ryškumas priklauso nuo organizmo savybių - pas vienas lieka baltas brūkšniukas, pas kitas - raudonas storas "sliekas" doh.gif
Tos, kurios turi cezario randelius - pilvo plastikos randas yra panašus, tik kiek storesnis.
Aš planuoju darytis DALINĘ pilvo plastiką - pjūvis bus gal 2 cm ilgesnis nei cezario, plius dar per bambą padarytą pjūvį laproskopiniu būdu bus sukabinti prasiskyrę viršutiniai pilvo preso raumenys (neatlaikė dviejų nestuke.gif ).
Kaina tokios paslaugos bus apie 6000 lt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 05 07, 17:24)
Randų ryškumas priklauso nuo organizmo savybių - pas vienas lieka baltas brūkšniukas, pas kitas - raudonas storas "sliekas"  doh.gif
Tos, kurios turi cezario randelius - pilvo plastikos randas yra panašus, tik kiek storesnis.
Aš planuoju darytis DALINĘ pilvo plastiką - pjūvis bus gal 2 cm ilgesnis nei cezario, plius dar per bambą padarytą pjūvį laproskopiniu būdu bus sukabinti prasiskyrę viršutiniai pilvo preso raumenys (neatlaikė dviejų  nestuke.gif ).
Kaina tokios paslaugos bus apie 6000 lt smile.gif
O kur ruosiesi darytis blush2.gif Man reikia operuotis bambs isvarza,tai planuoju ir pilvo plastika g.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 06 11, 23:16)
O kur ruosiesi darytis blush2.gif Man reikia operuotis bambs isvarza,tai planuoju ir pilvo plastika g.gif

Pas kauniečius, plastinės chirurgijos klinikoje 4u.gif

Atsakyti