Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(Indraja @ 2007 04 04, 20:21)
vaje, tai labai didelis  unsure.gif nors neaisku kas blogiau - nudribes susiraukslejes pilvas ar randas mastau.gif

Randas tikrai didelis,bet jo nesimato po kelnaitem,nors uzsidesi ir labai zemus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pries savaite man buvo atlikta daline pilvo korekcija doh.gif Dabar su kiekviena diena sveikstu ir nesigailiu kad ja atlikau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 04 04, 21:21)
Randas tikrai didelis,bet jo nesimato po kelnaitem,nors uzsidesi ir labai zemus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Pries savaite man buvo atlikta daline pilvo korekcija doh.gif Dabar su kiekviena diena sveikstu ir nesigailiu kad ja atlikau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kur operacija dareisi ir pas ka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 04 04, 21:43)
o kur operacija dareisi ir pas ka?  ax.gif

Vilniuje pas daktare Knepiene thumbup.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
GALIU PAKLAUSTI KIEK KAINAVO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 04 06, 11:18)
GALIU PAKLAUSTI KIEK KAINAVO mirksiukas.gif

Gali lotuliukas.gif ,bet as vien tik kiek uz pilvo plastika mokejau negaliu pasakyti mirksiukas.gif Nes man buvo atlikta kartu daline pilvo plastika,rebalu nusiurbimas ir krutu implantai ideti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 3in1 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 04 06, 14:09)
Gali lotuliukas.gif ,bet as vien tik kiek uz pilvo plastika mokejau negaliu pasakyti mirksiukas.gif Nes man buvo atlikta kartu daline pilvo plastika,rebalu nusiurbimas ir krutu implantai ideti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 3in1 lotuliukas.gif

ir kiek tada 3 in 1 kainavo? Vat visvien paklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 10, 18:21)
ir kiek tada  3 in 1 kainavo? Vat visvien paklausiu smile.gif

Zymiai pigiau nei darytis visas atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir galvoju tuo paciu ir jojiko kelnes nusisiurbt g.gif
Atsakyti
Idomus klausimas ''pasistojo" g.gif gal kas esate susidurusi?
zodziu rugseji esu uzsirasiusi plastinei pilvo sieneles korekcijai, pjaus skuras lauk ir grazins man bent panasu pilvuka, kuris buvo iki gimstant vaikams, bet, geguzi atsitiko tai, kam matyt buvo lemta atsitikti, man isoperavo apendicita blink.gif , tas randas gyja... klausimas tame, ar jis nemaisys man sutvarkyti pilvo?
kaip pasakojo gydytojas, jog operacijos metu atidalins oda nuo pilvo patemps ja, o kas liko nupjaus, islaisvins bamba ir susius.
ar tas randas atsidalins man su oda? ar ji irgi ''islaisvins'' kaip ir bamba?
butu cool jei tuo paciu su odos perteklium pasisalintu ir apendicito randas.
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2007 04 03, 10:31)
esu Klaipediete, konsultavausi Lornos klinikoje, pas onkochirurga Gelzini... Operacija, Klaipedos ligoninej darysiuos, jis ir ten dirba.

sveikutes,pas mane tapati situacija,turiuziaureinudribusi pilvair milijona striju,gyvenuklaipedoje,esupjovusis apgamus pas gelzini,jauvisiem izzyziau ausis apie savopilva,vienadidziausiu svajoniu pasidarytoperacija,bet reikdar vienavaikapagimdyt,bet jismano planuose dar negreit tai ir gyvenu su pilvu
Atsakyti
man tai yra pats didziausias kompleksas koki galiu jausti.pilvas nudribes,simtai striju.i save negaliu ziuret.vien pagalvojus asaros susikaupia.apie apnuoginta kuna jau senai esu pamirsus verysad.gif .norejau paklausti kiek kainavo konsultacija lornos klinikoj?pinigu nelabai yra tokiems dalykams,bet esu pasiryzus i uzsieni isvaziuot,padirbet ar paskola pasiimti,kas tik atsikratyciau to baisaus pilvo
Atsakyti
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 09 04, 20:33)
man tai yra pats didziausias kompleksas koki galiu jausti.pilvas nudribes,simtai striju.i save negaliu ziuret.vien pagalvojus asaros susikaupia.apie apnuoginta kuna jau senai esu pamirsus verysad.gif .norejau paklausti kiek kainavo konsultacija lornos klinikoj?pinigu nelabai yra tokiems dalykams,bet esu pasiryzus i uzsieni isvaziuot,padirbet ar paskola pasiimti,kas tik atsikratyciau to baisaus pilvo

Tu konsultuotis nueik į ligoninę ( ten kur jis dirba), aš irgi tiesiai ėjau ir už konsultaciją man mokėti nereikėjo.
Atsakyti