Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(Daile @ 2007 03 13, 19:34)
Saunuoles... antro gimdymo diena sveriau 97kg ugis 1,66  doh.gif  siaubisimus... blush2.gif
na, bet kaip ir zuljo emiausi ''brutualiu'' veiksmu, sportas maisto prisiziurejimas ir va, dabar sveriu 63kg, dar iki pilnos laimes liko apie 5 kg nukratyt:) o tai ir yra sunkiausia...
ti tas pilvas sakyciau kai buvau ''bomba'' atrode daug estetiskiau nei dabar, kazkokia liuluojanti skuru mase po kuria pasislepe gan tvirti bet nenormalus raumenys...aj, ka ir bekalbet, apsiverkti galima... reikia kazkaip istrukti konsultacijai, kad bent preliminariai operacijos kaina suzinot

Oi kaip as isivaizduoju ta vaizdeli(turiu omeni pilva),koncultacija tai tikrai pasidaryk,nes nebrangi ji,o kaina pasako gan tiksliai.Ir paaiskina,pafotkina,parodo kaip mazdaug atrodysi po jos.
Atsakyti
Sveika Zuljo! mirksiukas.gif Kaip tavo pilvukas? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dekui uz atsakyma ZULJO 4u.gif
oi kaip baisu tom moteriskem kodel mes vyrais negalejom gimt doh.gif
o jeigu pas mane virs bambos dar labai aukstai kabo tos strijos nu tiksliau yra kas tada blink.gif kazin o kaina priklauso nuo svorio ar kaip g.gif nes mano ugis 170 ir sveriu dabar kokius 64kg blink.gif kazin kiek man tas malonumas kainuotu g.gif
Atsakyti
Niu va, pagaliau pirmadieni eisiu konsultuotis thumbup.gif parasysiu ka pasakys...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
aš irgi iš tų kur gyvenimą pilvas apkartina sad.gif
QUOTE(Daile @ 2007 03 30, 16:24)
Niu va, pagaliau pirmadieni eisiu konsultuotis thumbup.gif  parasysiu ka pasakys...

niu???kkaip???
o zuljo šaunuolė thumbup.gif drąsi ir graži (nors graži ir iki operacijos buvai wink.gif )
Atsakyti
Tai va buvau:) tuo paciu visus apgamus ir gumbus pademonstravau blush2.gif vis ramiau ''ant dusios''.
grizau namo su ispaisytu pilvu, tiek issamiai man viska issaiskino, parode ax.gif liux daktariuks.
kadangi man reikia pasalinti pagrinde odos pertekliu, ir gal but ''sugrazinti'' siek tiek nesuejusius raumenis, operacija kainuotu 3000Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
akis issprogdinau isgirdus... sakau, pala, pala, o kur dar trys??? jis man paaiskiko, kad cia valstybines ligonines ikainiai...nors ejau i privacia. na, bet man man dar geriau. (sutaupysiu turkijai thumbup.gif )
taigi, pasiule du variantus. tiksliau 3 doh.gif
1. pasalinti pertekliu, po bamba, , bet kai mes ten patampem ta oda, nelabai rezultatas matytusi...taigi atmetem
2. pasalinti dideli (sypsenos formos po bamba...) odos plota, apipjaustyti pacia bamba, ir uztempus oda is virsaus ja prapjovus ''islaisvinti'' bamba... tokiu budu pasisalins daug striju... tik deja, visu striju panaikint neimanoma...nes pas mane jos ir ant liemens atsiradusios... bet patempimas bus, todel jos ''nekabes'' mirksiukas.gif
sakiau isgyvensiu ir su strijom , tik kad skuros nekabetu ax.gif
taigi apsistojom prie sito varianto.
3. variantas - nedaryti nieko lotuliukas.gif

taigi... rekomendavo pasiekti ta svori su kuriuo zadu gyventi, nes jei padarytu dabar, tuomet man sukudus tos strijos vel susitrauktu ir operacija kaip ir 100 proc nepasiteisintu... kadangi menesio 7 kg man neuzteks, o vasara sunku kepti su zaizdom ir gorsetais, tai sutarem susitikti rudeniop.
liepe is karto pasidaryti tyrimus, butinus visiems pries bet kokia operacija. Kraujas paprastas, kraujas issamus, slapimas ir kardiograma.
po operacijos guleti reikes 3 dienas.

ir rekomendavo pagimdyti visus planuotus vaikus...nes tuomet viskas bus kaip buve...dar isgedino, kad TIK du turiu doh.gif Jazzau sakau, NET du. blush2.gif
Zodziu daba atsakingai metu svori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 03 balandžio 2007 - 08:09
QUOTE(Daile @ 2007 04 03, 10:05)
Tai va buvau:) tuo paciu visus apgamus ir gumbus pademonstravau blush2.gif  vis ramiau ''ant dusios''.
grizau namo su ispaisytu pilvu, tiek issamiai man viska issaiskino, parode  ax.gif  liux daktariuks.
kadangi man reikia pasalinti pagrinde odos pertekliu, ir gal but ''sugrazinti'' siek tiek nesuejusius raumenis, operacija kainuotu 3000Lt thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
akis issprogdinau isgirdus... sakau, pala, pala, o kur dar trys??? jis man paaiskiko, kad cia valstybines ligonines ikainiai...nors ejau i privacia.  na, bet man  man dar geriau. (sutaupysiu turkijai thumbup.gif )
taigi, pasiule du variantus. tiksliau 3 doh.gif
1. pasalinti pertekliu, po bamba, , bet kai mes ten patampem ta oda, nelabai rezultatas matytusi...taigi atmetem
2. pasalinti dideli (sypsenos formos po bamba...) odos plota, apipjaustyti pacia bamba, ir uztempus oda is virsaus ja prapjovus ''islaisvinti'' bamba... tokiu budu pasisalins daug striju... tik deja, visu striju panaikint neimanoma...nes pas mane jos ir ant liemens atsiradusios... bet patempimas bus, todel jos ''nekabes''  mirksiukas.gif
sakiau isgyvensiu ir su strijom , tik kad skuros nekabetu ax.gif
taigi apsistojom prie sito varianto.
3. variantas - nedaryti nieko  lotuliukas.gif

taigi... rekomendavo pasiekti ta svori su kuriuo zadu gyventi, nes jei padarytu dabar, tuomet man sukudus tos strijos vel susitrauktu ir operacija kaip ir 100 proc nepasiteisintu... kadangi menesio 7 kg man neuzteks, o vasara sunku kepti su zaizdom ir gorsetais, tai sutarem susitikti rudeniop.
liepe is karto pasidaryti tyrimus, butinus visiems pries bet kokia operacija. Kraujas paprastas, kraujas issamus, slapimas ir kardiograma.
po operacijos guleti reikes 3 dienas.

ir rekomendavo pagimdyti visus planuotus vaikus...nes tuomet viskas bus kaip buve...dar isgedino, kad TIK du  turiu doh.gif  Jazzau sakau, NET du. blush2.gif
Zodziu daba atsakingai metu svori...

Sveikute!

o kokioje klinikoje nori darytis?
Atsakyti
esu Klaipediete, konsultavausi Lornos klinikoje, pas onkochirurga Gelzini... Operacija, Klaipedos ligoninej darysiuos, jis ir ten dirba.
Atsakyti
zuljo, o kurioj vietoj pas tave randai liko? blush2.gif
Atsakyti

Sveikinu, Daile smile.gif Neprarask upo, bei ryzto ir jau rudeniop turesi graziausia pilva Klaipedoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 04 03, 18:34)
zuljo, o kurioj vietoj pas tave randai liko?  blush2.gif

Aš ne Zuljo,bet galiu atsakyti ax.gif .randas lieka apacioje pilvo,po bikinio viršutine linija.Ilgis nuo vieno klubikaulio iki kito,ir dar apie bambą,bet tas jau vidinis-nesimatys mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(dilgėlytė @ 2007 04 04, 10:48)
Aš ne Zuljo,bet galiu atsakyti ax.gif .randas lieka apacioje pilvo,po bikinio viršutine linija.Ilgis nuo vieno klubikaulio iki kito,ir dar apie bambą,bet tas jau vidinis-nesimatys mirksiukas.gif .

vaje, tai labai didelis unsure.gif nors neaisku kas blogiau - nudribes susiraukslejes pilvas ar randas mastau.gif
Atsakyti