Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

zuljo kaip smagu, kad jau parašei... wub.gif
lauksim visų pliusų ir minusų...
būtų smagu ir foto jei nepasikuklinsi... blush2.gif
Atsakyti
sveikos nors kokia negrazi labai mano mintis,bet ne as viena toookia beda verysad.gif nz kiek jums metu,bet na seip jau as tai dar jauna esu man dabar 22 metai ax.gif gimdziau pries beveik 2 metus ax.gif bet ....sako jaunu oda elastinga ne velnio verysad.gif atrodau baisiai tiesa pries gimdyma svoris kaitaliojosi cia dar kol nebuvau nescia nuo 55 iki 60 kg ugis 172cm ir pilvukas su toookiom strijom dabar ir toooksai nekoks kad baisu verysad.gif per nestuma priaugau 23kg doh.gif pradejau galvoti apie operacija,bet esu baile,vyras is manes juokiasi kad as i pirsta isipjovusi dejuoju kaip ji nupjovusi baime skausmui zodziu labai noreciau pamatyti ZULJO NUOTRAUKELES PO IR PRIES IR,KAD VISKA PARASYTU SMULKIAI,BUK GERUTE KREIPIUOSI I TAVE PASIDALYK SIA PATIRTIM KITOS IRGI NORI BUTI GRAZIOS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.U.D.I.T.A: 18 vasario 2007 - 19:55
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2007 02 18, 21:53)
sveikos nors kokia negrazi labai mano mintis,bet ne as viena toookia beda verysad.gif nz kiek jums metu,bet na seip jau as tai dar jauna esu man dabar 22 metai ax.gif gimdziau pries beveik 2 metus ax.gif bet ....sako jaunu oda elastinga ne velnio verysad.gif atrodau baisiai tiesa pries gimdyma svoris kaitaliojosi cia dar kol nebuvau nescia nuo 55 iki 60 kg ugis 172cm ir pilvukas su toookiom strijom dabar ir toooksai nekoks kad baisu verysad.gif per nestuma priaugau 23kg doh.gif pradejau galvoti apie operacija,bet esu baile,vyras is manes juokiasi kad as i pirsta isipjovusi dejuoju kaip ji nupjovusi baime skausmui zodziu labai noreciau pamatyti ZULJO NUOTRAUKELES PO IR PRIES IR,KAD VISKA PARASYTU SMULKIAI,BUK GERUTE KREIPIUOSI I TAVE PASIDALYK SIA PATIRTIM KITOS IRGI NORI BUTI GRAZIOS wub.gif

Sveikute,nz su nuotraukom tai tokia situacija,pati as nesifotkinau to savo pilvo,o gydytojas padare daug nuotrauku,tai reiks jo gal paprasyt,o dabartinio pilvuko dar nera tikslo fotkinti,bet po dvieju menesiu padarysiu foto,nes tada bus galutinis rezultatas,bet as pati matau jau kai tvarkausi bamba,kad ner ne vienos strijos jos issipjove.pilvukas tooksai tiesus,kad jau ir buvau pamirsus,jog kadaise ir as toki turejau.Man 28 metai jei ka,tai turbut irgi nelabai sena,bet odos elastingumas toks dalykas,jis pas mane tikrai geras,niekas man 28 metu neduotu,atrodau jaunai,ner rauksliu,bet kai eina kalba apie pilva su strijomis,reik nepamirst,kad ta oda jau nesveika,ji pakeitus savo anatomine sudeti,strijos nesitraukia,jos bala.tampa maziau pastebimos,bet nenyksta.Ir jei ju labai daug,kas buvo pas mane,tai ir susitraukimas pilvo problematiskas,siaip po gimdymo puse metu pilvas pats traukiasi ta prasme anatomiskai,net jei nesportuoji ir nieko nedarai,o po to jau sportas,kremai,bet strijos stabdis tam,nes oda jau striju vietoje yra pakeitusi sandara,o del skausmo,tai sakykim taip.Kiekvieno skausmo skale yra privatus dalykas.Mano gan auksta,as daug skausmo pakenciu,beto nuskausmina ten is kart vos pasiskundi,man po cezario labiau skaudejo,bet cia jau individualu.Mano manymu tokiai operacijai svarbiausias dalykas yra svoris,reik but numetus maksimuma,na gal kokius 5 kilus galima pasilikt ir po operacijos numetimui,nes tada ir efektas didesnis,ir odai pilvuko sveikiau,tai naujajei.Tai va kiek prirasiau.
Atsakyti
Zuljo,sveikinu,pagaliau padarius tai 4u.gif
Rašyk,apie savijautą...Ar susilenkus vaikštai?
Atsakyti
QUOTE(dilgėlytė @ 2007 02 19, 14:37)
Zuljo,sveikinu,pagaliau padarius tai 4u.gif
Rašyk,apie savijautą...Ar susilenkus vaikštai?

susilenkus,neeeeeeeeee,gal tik pirma para,as jau po miesta nuo sestadienio varineju.o siandie jau ir i Vilniu nulekus buvau.AS nuo skausmo tik pirma para geriau vaistus.
Atsakyti
QUOTE(zuljo @ 2007 02 19, 22:04)
susilenkus,neeeeeeeeee,gal tik pirma  para,as jau po miesta nuo sestadienio varineju.o siandie jau ir i Vilniu nulekus buvau.AS nuo skausmo tik pirma para geriau vaistus.

Nu tu stipruole thumbup.gif .Perdaug neisismarkauk-randuka istempsi,nesitiesk labai...
Atsakyti
Na nam po gimdimo liko daud strijuant pilvo,ir galvoju ar yra kokia galimybe jas pasalinti,hirurginiu budu.Gal kam teko tai girdeti,man pilvas nenukares viskas tvarkoj,tik tos strijos mane kankina,negaliu net trumpu maikuciu nesioti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuljo @ 2007 02 17, 11:34)
sveikutes labai trumpai,as jau  po operacijos 4diena,jauciuosi puikiai,jau maciau savo pilva atrodo super.esu pabai patenkinta,tikrai nesigailiu,parasysiu daugiau,kai turesiu laiko.

Sveika zuljo.Sveikinu tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip tavo pilvukas?Pas ka darei operacija ir kokia kaina? blush2.gif Papasakok daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 02 21, 00:38)
Sveika zuljo.Sveikinu tave thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip tavo pilvukas?Pas ka darei operacija ir kokia kaina? blush2.gif Papasakok daugiau mirksiukas.gif

Sveikute,dariau as pas T.Astrauska,kaina 6400 litu isejo su mano sudejimu.O siaip atrodo,kad jau daug papasakojau,kas konkreciai domina?O del susilenkimo,tai daktaras sake jei gali issitiest ir tai nera prievarta ,tai nereik lenktis,ir aplamai as manau reik tiestis kuo greiciau,nes juk tempimas kazkoks tai yra,oda turi prasitemti,juk nevaiksciosi susilenkes po to,siules apsaugotos spec pleistru,man ir nugara labai skaudejo,kai susilenkus slliauziojau,bet cia individualiai,mano drauge po apendicito operaijos vaiksciojo pusmeti susilenkus,priprato ir kol negavo bart nuo manes nesitiese.O va man penktadieni jau siulus isims,tai laukiu nesulaikiu.
Papildyta:
QUOTE(panteriux @ 2007 02 20, 22:46)
Na nam po gimdimo liko daud strijuant pilvo,ir galvoju ar yra kokia galimybe jas pasalinti,hirurginiu budu.Gal kam teko tai girdeti,man pilvas nenukares viskas  tvarkoj,tik tos strijos mane kankina,negaliu net trumpu maikuciu nesioti verysad.gif

Nera ir operacinio striju gydymo budo,tiesog nera strijoms gydymo,gaila man tave nuvilti,bet nera.
Atsakyti
labas Zuljo ,tu matau daug esi viska zinanti ir jau patyrusi,rimtai sakai nera budo kaip pasalinti strijas,bet as skambinau i klinika ir klausiau sake kad salina strijas,na as skambinau pas Vitku,bet tik tiek kad ten ziaurei brangu....as netikiu medicina jau taip pazengusi ir nera budo pasalinti strijas ,girdejau kazkaip su lazeriu salina.
As paskaitciau tavo pasirasymus susradau to giditojo kontaktus jau manau kad reiktu nuvaziuoti pas ji pasikonsultuoti,bet dabar tu mane visiskai nuvylei,jei sakai kad nera jokio budo jas pasalinti verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panteriux @ 2007 02 21, 11:42)
as netikiu  medicina jau taip pazengusi ir nera budo pasalinti strijas ,girdejau kazkaip su lazeriu salina.

Deja deja, medicina dar tiek nepažengė, kad panaikintų randus ir strijas verysad.gif Lazeris tik padaro juos kiek mažiau pastebimais, bet neišnaikina schmoll.gif Mūsų dukroms gal jau bus kitaip, o mums, deja, tenka taikytis su tokia realybe. man gydytojas tiesiai šviesiai pasakė, kad strijų niekas neišnaikins, yra tik vienas būdas - plastinė operacija, kurios metu strijos pasišalins su odos pertekliumi. bet mano atveju ir tai ne visos, nes jos net bambą perlipusios. Tad jei daryčiausi operaciją, dalis strijų vistiek liktų, tik gal jas jau būtų galima "trauzais" paslėpt ax.gif O dabar net į pliažą su atskira maudymke negaliu nueit cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 02 22, 09:55)
bet mano atveju ir tai ne visos, nes jos net bambą perlipusios. Tad jei daryčiausi operaciją, dalis strijų vistiek liktų, tik gal jas jau būtų galima "trauzais" paslėpt ax.gif O dabar net į pliažą su atskira maudymke negaliu nueit cry.gif

tos strijos,kurios buvo virš bambos išliks,tačiau tempiant odą į apačią,jos taip pat labai išsitempia,ir visiškai nebėra matomos,tai yra jos nebekaba susiraukšlėjusios.Po operacijos,plotas buvęs virš bambos atsidurs virš plaukelių augimo linijos,taip kad vistiek daug maž slėpsis po trusais
Atsakyti