Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(Edelveis @ 2006 12 13, 16:02)
tai ar taip labai išsitampė oda? man tai labai padeda pratimai - rezultatas tikrai geras, tik reikia kantrybės ir valios mirksiukas.gif

ir kiek laiko sportavai, kad tau atsistatė? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 13, 22:07)
ir kiek laiko sportavai, kad tau atsistatė? blush2.gif  doh.gif

na, dabar, po trečios dar ne visai, bet mažutei dar tik trys mėnesiai biggrin.gif . bet atrodo pilvukas jau beveik gražiai. dar labai padeda pagnaibymas ir masažiukas - pamėgink, turėtų pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,uztikau ir sau opia temele,nezinau as jau numeciau 20 kg po gimdymo,o pilvas tragiskas,as jau nekalbu apie strijas kuriu pas mane ziauriai daug,o be to esu po cezario,kiek sskaiciau tai butent po cezario,o tiksliau po ginekologiniu operaciju buna pilvo sienos raumenu laisvumas,sporto klube patikekit prakaituoju kaip arklys,net silpna buna,bet esme,kad ta istampyta oda nelaiko apsoliuciai nieko,ji kaba,kremukai i trasa eina ziauriai brangus,oda svelni,slaunys tvarkosi,bet deja pilvas ne doh.gif ,taip kad bendroje sumoje as jau isleidau paskaiciavau 7000 tukstancius litu savo groziui,o rezultato dar jokio,tai pradejau mastyt,kad operacija bus man pigiau,ir uzsiregistravau vasario menesi,na dar laiko yra pamastyt,bet tiesiog jau prarandu vilti uzbaigti amzina nestuma unsure.gif ,va taip va,gal as ir neteisi,bet kas dabar zino,tiesiog nesijauciu laiminga del savo isvauizdos.
Atsakyti
Ziuriu niekas neparaso,o as skaitineju forumus ir kaip matau krutu plastines operacijos klesti,o man ji asmeniskai baisesne atrodo,ta prasme sudetingesne,bet saunios musu lietuvaites nieko nebijo.
Atsakyti
QUOTE(zuljo @ 2006 12 23, 17:03)
Sveikutes,uztikau ir sau opia temele,nezinau as jau numeciau 20 kg po gimdymo,o pilvas tragiskas,as jau nekalbu apie strijas kuriu pas mane ziauriai daug,o be to esu po cezario,kiek sskaiciau tai butent po cezario,o tiksliau po ginekologiniu operaciju buna pilvo sienos raumenu laisvumas,sporto klube patikekit prakaituoju kaip arklys,net silpna buna,bet esme,kad ta istampyta oda nelaiko apsoliuciai nieko,ji kaba,kremukai i trasa eina ziauriai brangus,oda svelni,slaunys tvarkosi,bet deja pilvas ne doh.gif ,taip kad bendroje sumoje as jau isleidau paskaiciavau 7000 tukstancius litu savo groziui,o rezultato dar jokio,tai pradejau mastyt,kad operacija bus man pigiau,ir uzsiregistravau vasario menesi,na dar laiko yra pamastyt,bet tiesiog jau prarandu vilti uzbaigti amzina nestuma unsure.gif ,va taip va,gal as ir neteisi,bet kas dabar zino,tiesiog nesijauciu laiminga del savo isvauizdos.

As pilnai tave palaikau,pas mane po 2 vaiku tokia problema doh.gif .Nemaciau prasmes cia rasyti kai zmones tvyrtina kad sporto salei galima sutvarkyti pilvo oda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kalbejau su daktarais jie sake kad pades tik plastine operacija verysad.gif Bet as dar gal kada nors mastau tureti lieliuka,tai operacija teks atideti nes po jos nepatartinas nestumas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2006 12 29, 22:50)
kada nors mastau tureti lieliuka,tai operacija teks atideti nes po jos nepatartinas nestumas. g.gif

va va, paskaiciau zuljo mintis ir susimasciau, o kaip gi jei dar kada sumastysi pastot unsure.gif

ir kur yra ta istampytos odos riba, kai dar masazai ar sportas gali padet, o kur jau nebe verysad.gif
Atsakyti
Nepatartinas nestumas tik pirmus metus po operacijos,o nevisa gyvenyma,as daug literaturos ta temele skaitau,nes ir pati neesu garantuota ar daigiau nenoresiu vaiku.Tas istampymas tai paprastai paaiskinamas,viskas is esmes priklauso nuo striju kiekio,pas mane kaip as juokauju is buvusio puses metro odos pasidare kokie 2 va ir paaiskinimas,tos odos pasidare tiesiog daugiau ir gerokai ji ir kaba ir kabes,o sportuot ir po op vistiek reik,nes juk negali tiketis,kad issioperavai ir gali igulet. fitness4.gif
Atsakyti
Mergaitės, nenusiminkit, ir tas kas sako kad oda isitampo ir nesumazeja, tai netiesa, jug ne rūbas. As per nestuma priaugau 20 kg, ir per pirma menesi po gymdymo dar 5 kg. Isbandziau man atrodo viska, dabar parašisiu kas tikrai padėjo. Del to kad nemegstu sportoti mano pasigrazinimas uztruko visus ą,į metu. bet gal ir gerai, nes kaip nepaslaptis, kai greitai sulekneji oda kaba. Taigi pradėjau sveikai ( su protu wink.gif ) maitintis, nevalgiau po 19-20 val., tepdavau pilva ir "liaskos" medum -->apsiviniodavau maistine juosta ir sokau ( ir linksma ir lb padeda) , svarbiausias dalikas tai gelezinis lankas ( lb padeda). Tai rezultatas - pilvukas grazesnis nei pries nestuma, as laiminga. Nenusiminkyt.. svarbiausia tikekit savimi!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2007 01 13, 19:04)
tepdavau pilva ir "liaskos" medum -->apsiviniodavau maistine juosta ir sokau ( ir linksma ir lb padeda) , svarbiausias dalikas tai gelezinis lankas ( lb padeda). Tai rezultatas - pilvukas grazesnis nei pries nestuma, as laiminga. Nenusiminkyt.. svarbiausia tikekit savimi!!!  drinks_cheers.gif

medum unsure.gif ir ka tas medus daro? blush2.gif
Atsakyti
Pries 8 metus pagimdziau dukra. Pries pastojant buvau labai kuda, per nestuma priaugau 21 kg, pilvas sutrukinejo nerealiai. Po gimdymo per laika atstaciau normalu svori, netgi grizau i pradini, bet virs bambos liko geras gabalas susiraukslejusios odos. Pries metus pagimdziau sunu, dabar sveriu kaip pries pirma nestuma 52kg. Bamba liko tokia pat bjauri kaip ir pries 8 metus. Konsultavausi su gydytojais, sake pades tik operacija, galiu nevargti sporto klubuose. Bet kai prisiskaiciau jusu parasymus, kad po operacijos buna visokiu blogu dalyku, pradejau stipriai abejoti.
Neuzilgo vasara, as tuos 8 metus nei karto negalejau uzsideti bikini....
Atsakyti
aš ko gero tai darysiuos... doh.gif nu negaliu į save žiūrėti veidrodyje...ir kompleksų šimati atsirado... doh.gif
Atsakyti
man operacija paskirta vasario 13 diena,as jau apsisprendziau,parasysiu kaip viskas bus,nieko nenoriu ikalbineti,darytis ar ne,labai jau individualus dalykas,kaipo ir odos elastingumas,as galiu saziningai pasakyt,kad isbandziau viska,ir tebebandau,nestumo metu priaugau 25 kg,o sveriu dabar
30 kg maziau nei po gimdymo,bet pilvas kraupus,nebent guleciau ant nugaros visalaik lotuliukas.gif ,o sveikai maitinuos jau visus metus,labai jau susiderinau maista,gerai jauciuosiu,esu darbinga ir sveika,tik negrazi.Sportuokit ir viska isbandykit pries apsispresdamos,nes kaip jau minejau kiekvienas atvejis kitoks,manau ir genetika cia isimaisius.Mano mama tokia kuda,kaip as sakau permatoma,o va pilvas kudas,bet toks kraupus.Ji niekad nebuna su atskiru maudomu papludymi,tai gal ir as paveldejau silpna paodi.
Atsakyti