Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(varlius2007 @ 2009 03 27, 02:09)
Sveikos mamulytes, ir manes laukia si operacija, nes pilvas atrodo ziaurus, o ir bamba isvirtusi. Operuotis galvoju po kokiu keleto meteliu, kai vaikuciai bus praauginti ir nereikes ju kilnoti.
Pasidalinkit tos, kurios pasidaret operacija, ar nesigailit?

Sveika, jokiu būdu nesigailiu - tik negaliu atsidžiaugti wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 03 27, 13:03)
Sveika, jokiu būdu nesigailiu - tik negaliu atsidžiaugti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikute, perzvelgiau visa tema, gaila, kad nerodo tavo pilvuko nuotraukyciu, raso, kad netinka slaptazodis .
Atsakyti
Sveikutės, pas mane irgi panasi problema.. verysad.gif Gal kuri bandėte kokiais pratimais sustangrinti savo pilvuka?As vis mastau gal reikia (jei jau ne per vėlu blush2.gif ) bandyti atsilenkimus daryti ar kazka panasaus g.gif Operacija visada spėsiu pasidaryti, tuo labiau kad oda nėra nukarusi ar sudribusi, tik jau pilvas ne toks kaip anksciau, sunku paaiskinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2010 03 08, 18:18)
Sveikutės, pas mane irgi panasi problema.. verysad.gif Gal kuri bandėte kokiais pratimais sustangrinti savo pilvuka?As vis mastau gal reikia (jei jau ne per vėlu blush2.gif ) bandyti atsilenkimus daryti ar kazka panasaus g.gif Operacija visada spėsiu pasidaryti, tuo labiau kad oda nėra nukarusi ar sudribusi, tik jau pilvas ne toks kaip anksciau, sunku paaiskinti blush2.gif

Sveika, žinoma, iš pradžių verta pabandyti pratimus. Taip pat svarbu, kiek laiko praėję po gimdymo - iki pusės metų nepatartina daryti išvadų.
Dar kitas veiksnys - KIEK prasiskyrę raumenys. Jei pusantro piršto telpa, tai fiziologiškai normalu smile.gif
Diskusijos šia tema čia:
http://www.supermama...;#entry35404066

Ir čia:
http://www.supermama...?...=17750&st=0

Gal rasi ką naudingo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 08 kovo 2010 - 16:49
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 03 27, 13:03)
Sveika, jokiu būdu nesigailiu - tik negaliu atsidžiaugti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

labukas skaiciau tavo laiskuti,esi patenkinta pilvo operacija?as ir pasidarius esu,bet man renkas vanduo g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 07, 13:00)
sveikos merginos...
vat sugalvojau užvesti tokią temą, kadangi ji man pačiai yra labai aktuali.
Po gimdymo liko diiidelis pilvas..  doh.gif  bandžiau sportuoti, tačiau rezultatų nulis... doh.gif  netyčia radau internete apie pilvo sienelės korekciją straipsniuką ir pagalvojau, o kodėl gi ne?  ax.gif  blush2.gif  gal kuri buvote susidūrusi su šiuo dalyku? jeigu taip tai gal galite parašyti savo komentarus?
ir jeigu užklys į temą nusimanančių merginų šioje srityje, parašykite kuo skiriasi pilvo sienelės korekcija nuo riebalų nusiurbimo...  4u.gif

labutis,as dariau sia operacija,bet db vargstu renkasi vanduo 7kartus traukem vandeny g.gif pergyvenu,kaip bus toliau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Linikė @ 2010 03 08, 17:18)

ax.gif viska isbandziau,niekas nepadejo,nuejau pas daktara pasake ira raumenys plyse no nestumo,tad nieko nepades sportas,tik operacija g.gif tai ja dariau,bet vargstu 4men renkasi vanduo g.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 12 01, 23:51)
tai juk nebutina veido rodyti,as buvau jau idejus sm savo stirju foto,bet neberandu tos nuotraukos kompe,istryniau turbut,reiks fotkintis,kai vyras grys is komandiruotes,paprasysiu kad nufotkintu
o gal kas zinot atsiliepimu apie BAGDONA,GELZINI,JANAVICIU?

as dariau pas gelezini g.gif gera prieziura,geras,malonus gyd.sako taip kaip galy but,nieko negrazina,atrodo saziningas zmogus ax.gif 2operacijas dariau pas ji,seip galyt ir nueit pas ji thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 23, 14:09)
Sveikos  4u.gif
Jau pusantros savaitės praėjo po mano pilvo plastikos operacijos ir jau pradedu džiaugtis rezultatu  wub.gif
Susiuvo prasiskyrusius raumenis, - vaizdas kūno iškart pasikeitė, atsirado liemuo, nes buvo tiesus  thumbup.gif Sutvarkė cezario randą, pašalino kažkiek odytės virš jo. Randelio bamboje, per kurį siuvo viršutinius prasiskyrusius raumenis, ateity nesimatys.
O apatinis - vos vos ilgesnis nei cezario, bet gražesnės formos nei buvo, simetriškas  smile.gif Storumo, sakė, bus panašaus kaip cezarinis, nes odos tempimas toje vietoje nedidelis.

Vaizdas dar ne toks, koks bus po kelių mėnesių, bet jau dabar džiugina.

EDICIKE, kaip tu laikaisi? Man irgi gal savaitę buvo labai stiprus skausmingas tempimas bamboje, dabar jau jo nebesijaučia smile.gif

pas ka darei operacija? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(edicike @ 2008 09 07, 09:03)
Labas .Ar jau apsisprendei del operacijos?

Man jau 5diena po.Nieko nebeskauda,savijauta gera,tik labiausiai nervina tas tempimo jausmas virs bambos,kai bandau tiestis  pilnai ,tapi isitempia raumenys,kad atrodo dar truputi ir plys doh.gif nesuprantu ar cia tik man  vienai taip ilgai taip darosi,ar cia kas blogai padaryta unsure.gif Miegu jau ant sonu ,stengiuosi diena daugiau judeti.tai tiek.

merginos parasykit ar vanduo rinkosi pilvo apacioj g.gif nes as vargstu su vandeniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 08 21, 18:16)
pas ka darei operacija? ax.gif
Papildyta:

merginos parasykit ar vanduo rinkosi pilvo apacioj g.gif nes as vargstu su vandeniu doh.gif

Sveika, operaciją dariausi pas S.Vikšraitį, viskas vyko sklandžiai, vanduo nesirinko...
Atsakyti
Sveikos meterytes, skaiciau jusu pasisakymus del pilvo sienos plastikos, prisipazinsiu as labai dziaugiuosi kad ryzausi tam, buvo siek tiek baisu bet nebegalejau apsikesti su tuo kabanciu maisu po bamba, jokios dietos ir gimnastikos nebepadejo, man 50 bet po operacijos mano pilvukas kaip jaunos panos, visiskai plokscias, operavo gyd. S.Viksraitis, tai tikrai aukstos klases specas, kainavo 9000 lt dabar jau trys menesiai po, dar nera jautrumo operuotoje srityje, bamba gijo ilgai,ir sakyciau pjuvis juvelyrinis, randas zinoma isbluks svarbu tinkamai gydyti, bet sakau jum nera ka lyginti pries ir po...toks neitiketinas pasikeitimas,... po operacijos teko savaite vaikscioti su paliktais zondais ir plastikiniais buteliukais, buvo labai nepatogu kol juos nueme, bet tai pasitarnavo tam kad nebutu tinimu ir nesikauptu skysciai, taigi jei ten moteriskei kaupiasi skysciai kazkas atlikta nelabai kokybiskat o gal tiesiog infekcija isimete ko ir as labai bijojau, bet nereikia panikuoti tai sudetinga operacija ir tam kad susitvarkytu reikia laiko, nenoriu nieko reklamuoti ar agituoti bet patikekit tai daryti buvo verta, net nesitikejau tokio rezultato, aisku negalite apsileisti maitintis bet kaip po situ operaciju tose vietose riebalai nebeatauga bet gali augti kur nors kitur deformuojant kuna taigi prisiziureti butina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viniem @ 2012 01 04, 21:24)
Sveikos meterytes, skaiciau jusu pasisakymus

Sveikinimai Jums, labai idomu skaityti vyresnes moters pasisakymus ir pasidziaugti, kad tokios bedos ne tik jaunu "piemeniu" uzgaidos - super! Bet man kilo klausimas del Jusu daktaro, nes Viksraitis del savo darbo broko yra nepopuliarus. Turim savo temoj mergina, kuria nekaip isoperavo, o is okulistu info tokia, kad po Viksraicio voku pakelimo op., moterys negali uzsimerkti. Taigi, jei Jusm nesukels nepatogumu, gal galetumete ateiti i sia tema: http://www.supermama...;#entry52316224 ir papasakoti savo istorija, taip pat musu albume parodyti foto? Butume labai dekingos ir gal Viksraitis bus reabilituotas g.gif
Atsakyti
kiek metų praėjo, ir vėl aš čia... liepos mėn darys man operaciją smile.gif

QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 11, 13:13)
<...>
Negražiai sugijusį randą nėra sunku ištaisyti chirurgiškai kad ir tos pačios riebalų siurbimo operacijos metu smile.gif

nusiurbimas mano pilvui - pinigų išmetimas, nes randas ne odoj, o įsiųtas į raumenį. ir reik tą randą taisyt, kurio dėka aplink kaupias riebalas.
o ir operacijos nepigiai kainuoja. darysiuos dabar tik todėl, kad laimėjau prizą - klinika padengs 3000 lt.
gal pamatysit kas per lryto.tv, gal nepamiršiu ir čia įmesiu foto - bus matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_x2: 17 birželio 2013 - 22:36
QUOTE(mama_x2 @ 2013 06 17, 23:35)
kiek metų praėjo, ir vėl aš čia... liepos mėn darys man operaciją smile.gif
nusiurbimas mano pilvui - pinigų išmetimas, nes randas ne odoj, o įsiųtas į raumenį. ir reik tą randą taisyt, kurio dėka aplink kaupias riebalas.
o ir operacijos nepigiai kainuoja. darysiuos dabar tik todėl, kad laimėjau prizą - klinika padengs 3000 lt.
gal pamatysit kas per lryto.tv, gal nepamiršiu ir čia įmesiu foto - bus matyt smile.gif

sveikute wink.gif salia yra aktyvesne pilvo plastikos tema, butu labai malonu jei pasidalintum info, kaip jautiesi ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Merginos, jei planuojate kreiptis pas plastinį chirurgą Saulių Vikšraitį (operuoja Kaune, konsultuoja Kaune ir Vilniuje) - parašykite man į AZ (turiu info apie nuolaidas) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas1: 21 sausio 2014 - 19:24