QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 07, 13:00)
sveikos merginos...
vat sugalvojau užvesti tokią temą, kadangi ji man pačiai yra labai aktuali.
Po gimdymo liko diiidelis pilvas..
bandžiau sportuoti, tačiau rezultatų nulis...
netyčia radau internete apie pilvo sienelės korekciją straipsniuką ir pagalvojau, o kodėl gi ne?
gal kuri buvote susidūrusi su šiuo dalyku? jeigu taip tai gal galite parašyti savo komentarus?
ir jeigu užklys į temą nusimanančių merginų šioje srityje, parašykite kuo skiriasi pilvo sienelės korekcija nuo riebalų nusiurbimo...
labutis,as dariau sia operacija,bet db vargstu renkasi vanduo 7kartus traukem vandeny
pergyvenu,kaip bus toliau
Papildyta:
QUOTE(Linikė @ 2010 03 08, 17:18)
Sveikutės, pas mane irgi panasi problema..
Gal kuri bandėte kokiais pratimais sustangrinti savo pilvuka?As vis mastau gal reikia (jei jau ne per vėlu
) bandyti atsilenkimus daryti ar kazka panasaus
Operacija visada spėsiu pasidaryti, tuo labiau kad oda nėra nukarusi ar sudribusi, tik jau pilvas ne toks kaip anksciau, sunku paaiskinti
viska isbandziau,niekas nepadejo,nuejau pas daktara pasake ira raumenys plyse no nestumo,tad nieko nepades sportas,tik operacija
tai ja dariau,bet vargstu 4men renkasi vanduo
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 12 01, 23:51)
tai juk nebutina veido rodyti,as buvau jau idejus sm savo stirju foto,bet neberandu tos nuotraukos kompe,istryniau turbut,reiks fotkintis,kai vyras grys is komandiruotes,paprasysiu kad nufotkintu
o gal kas zinot atsiliepimu apie BAGDONA,GELZINI,JANAVICIU?
as dariau pas gelezini
gera prieziura,geras,malonus gyd.sako taip kaip galy but,nieko negrazina,atrodo saziningas zmogus
2operacijas dariau pas ji,seip galyt ir nueit pas ji
Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 23, 14:09)
Sveikos
Jau pusantros savaitės praėjo po mano pilvo plastikos operacijos ir jau pradedu džiaugtis rezultatu
Susiuvo prasiskyrusius raumenis, - vaizdas kūno iškart pasikeitė, atsirado liemuo, nes buvo tiesus
Sutvarkė cezario randą, pašalino kažkiek odytės virš jo. Randelio bamboje, per kurį siuvo viršutinius prasiskyrusius raumenis, ateity nesimatys.
O apatinis - vos vos ilgesnis nei cezario, bet gražesnės formos nei buvo, simetriškas
Storumo, sakė, bus panašaus kaip cezarinis, nes odos tempimas toje vietoje nedidelis.
Vaizdas dar ne toks, koks bus po kelių mėnesių, bet jau dabar džiugina.
EDICIKE, kaip tu laikaisi? Man irgi gal savaitę buvo labai stiprus skausmingas tempimas bamboje, dabar jau jo nebesijaučia
pas ka darei operacija?
Papildyta:
QUOTE(edicike @ 2008 09 07, 09:03)
Labas .Ar jau apsisprendei del operacijos?
Man jau 5diena po.Nieko nebeskauda,savijauta gera,tik labiausiai nervina tas tempimo jausmas virs bambos,kai bandau tiestis pilnai ,tapi isitempia raumenys,kad atrodo dar truputi ir plys
nesuprantu ar cia tik man vienai taip ilgai taip darosi,ar cia kas blogai padaryta
Miegu jau ant sonu ,stengiuosi diena daugiau judeti.tai tiek.
merginos parasykit ar vanduo rinkosi pilvo apacioj
nes as vargstu su vandeniu