Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 09 08, 13:59)
laba dienele.
galvojau kad man uzteks riebalu nusiurbimo, bet yra didesne beda nei riebalai.
turejau operacija - truko apendicitas, gelbejo gyvyb, padare belekoki pjuvi, randas sugijo, viskas ok, bet jis daba daro pilva kaip uzpakali... toks prilipes prie raumens. kitas randas, vors bambos - visiskai kitoks, nebjaurus ir netrukdo... taigi, klausima turiu - kazin ar del to, kad man daryta operacija extrine, ne[riklausytu kazkokia kompensacija?
g.gif cia gal reiktu pas medikus klausti...

Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 09 08, 15:59)
taigi, klausima turiu - kazin ar del to, kad man daryta operacija extrine, ne[riklausytu kazkokia kompensacija?

Nemanau, kad priklausytų - negražus randas yra kosmetinė problema, kitas reikalas būtų, jei dėl blogo sugyjimo kiltų kokių sveikatos problemų g.gif

Negražiai sugijusį randą nėra sunku ištaisyti chirurgiškai kad ir tos pačios riebalų siurbimo operacijos metu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 11, 13:13)
Negražiai sugijusį randą nėra sunku ištaisyti chirurgiškai kad ir tos pačios riebalų siurbimo operacijos metu smile.gif
drinks_cheers.gif
kaip konsultacija?ar apsisprendei jau del operacijos? smile.gif

o as pagaliau jau beveik issitiesiu(praejo10d.),na aisku yra dar tas tempimas bet jau nebe toooks doh.gif .Tikiusi jis sulyg kiekviena diena mazes :unsure

kaip kitoms pasigrazinusioms sekasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 12 rugsėjo 2008 - 12:05
QUOTE(edicike @ 2008 09 12, 14:00)
drinks_cheers.gif

o as pagaliau jau beveik issitiesiu(praejo10d.),na aisku yra dar tas tempimas bet jau nebe toooks doh.gif .Tikiusi jis sulyg kiekviena diena mazes :unsure

Konsultacija - ok, lapkritį užsirašiau operacijai cool.gif

Džiugu, kad tau jau lengviau, manau, greitai iš "senutės" tapsi gazele tongue.gif

Norėjau pasiteirauti, kaip tau pjauta bamba? Ar apipjauta aplinkui ar kaip? Man sakė, kad po manosios apipjaustymo gali likti aplink tokia "garbanėlė" unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 09 12, 12:00)
drinks_cheers.gif

o kaip del rando?

Ash dar negimdzius bet jau galvoju apie nusiurbima ir pilvo plastika po gimdymo. [pavargau dabar kovoto su tuo pilvu tai ruoshiuos pastoti. poto jau tvarkysiuos pilva.
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 12, 21:12)
Konsultacija - ok, lapkritį užsirašiau operacijai  cool.gif

Džiugu, kad tau jau lengviau, manau, greitai iš "senutės" tapsi gazele  tongue.gif

Norėjau pasiteirauti, kaip tau pjauta bamba? Ar apipjauta aplinkui ar kaip? Man sakė, kad po manosios apipjaustymo gali likti aplink tokia "garbanėlė"  unsure.gif

dziugu ,kad jau uzsirasei operacijai 4u.gif

man bamba apipjauta aplinkui,padaryta "Nauja" biggrin.gif ,na ,kol kas dar kai siandien iseme siulus ,tai vaizdelis dar ner labai grazus ,sonuose tokios duobutes,kur siulai buvo ,bet sake jos turetu su laiku isnykti unsure.gif tik man labai patinka kad aplink bamba ner nei vienos strijos ,kuom pasidziaugti neturejau galimybiu pries tai doh.gif (buvo ziauru verysad.gif )be to dar yra tempimas (nes dar patines pats pilvukas ,kur pjuvis apacioje),tai vizualiai atsistojus sonu ,man dar matosi kad tempia..ka noret ,as dar nei vienu savo kelniu neuzsisegu doh.gif

QUOTE(pelytte @ 2008 09 14, 20:53)
o kaip del rando?

Ash dar negimdzius bet jau galvoju apie nusiurbima ir pilvo plastika po gimdymo. [pavargau dabar kovoto su tuo pilvu tai ruoshiuos pastoti. poto jau tvarkysiuos pilva.

randas platus,bet as zinojau pries darydama operacija ,kad toks bus ir nieko cia nepakeisi.Gydytojas man sake ,kad jei taupai rando ilgio saskaita,tada sonuose gaunasi tokios kaipo rauksles ir tada tenka daryti korekcija.Taip nutiko mano pazistamai ,kuri daresi plastika Amerikoje.
as tavo vietoje pirma geriau pasigimdyciau planuojamus vaikus,o tada kazka koreguociau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 09 15, 21:45)

randas platus,bet as zinojau pries darydama operacija ,kad toks bus ir nieko cia nepakeisi.Gydytojas man sake ,kad jei taupai rando ilgio saskaita,tada sonuose gaunasi tokios kaipo rauksles ir tada tenka daryti korekcija.Taip nutiko mano pazistamai ,kuri daresi plastika Amerikoje.
as tavo vietoje pirma geriau pasigimdyciau planuojamus vaikus,o tada kazka koreguociau. 4u.gif

as taip ir darysiu jau atsidariau kaupiamaja saskaita. ten po bishki pervedinesiu pinigus . nes kai pasiskaiciavau tai 50 000lt reix viskam susitvarkyti.
Atsakyti
Paziurekit koks idomus randas stai cia unsure.gif Cia jauciu nupjove tiesiog nereikanga oda ir tiek doh.gif O kliente patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistringa @ 2008 09 24, 14:28)
Paziurekit koks idomus randas  stai cia unsure.gif  Cia jauciu nupjove tiesiog nereikanga oda ir tiek  doh.gif  O kliente patenkinta  rolleyes.gif

Buvo labai baisu, dabar mažiau baisu, bet vis viena baisu blink.gif doh.gif sad.gif
Nebent kai randas išbals ir mergina svorio numes...

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau pusantros savaitės praėjo po mano pilvo plastikos operacijos ir jau pradedu džiaugtis rezultatu wub.gif
Susiuvo prasiskyrusius raumenis, - vaizdas kūno iškart pasikeitė, atsirado liemuo, nes buvo tiesus thumbup.gif Sutvarkė cezario randą, pašalino kažkiek odytės virš jo. Randelio bamboje, per kurį siuvo viršutinius prasiskyrusius raumenis, ateity nesimatys.
O apatinis - vos vos ilgesnis nei cezario, bet gražesnės formos nei buvo, simetriškas smile.gif Storumo, sakė, bus panašaus kaip cezarinis, nes odos tempimas toje vietoje nedidelis.

Vaizdas dar ne toks, koks bus po kelių mėnesių, bet jau dabar džiugina.

EDICIKE, kaip tu laikaisi? Man irgi gal savaitę buvo labai stiprus skausmingas tempimas bamboje, dabar jau jo nebesijaučia smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 23 lapkričio 2008 - 13:10
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 23, 15:09)
Sveikos  4u.gif
Jau pusantros savaitės praėjo po mano pilvo plastikos operacijos ir jau pradedu džiaugtis rezultatu  wub.gif
Susiuvo prasiskyrusius raumenis, - vaizdas kūno iškart pasikeitė, atsirado liemuo, nes buvo tiesus  thumbup.gif Sutvarkė cezario randą, pašalino kažkiek odytės virš jo. Randelio bamboje, per kurį siuvo viršutinius prasiskyrusius raumenis, ateity nesimatys.
O apatinis - vos vos ilgesnis nei cezario, bet gražesnės formos nei buvo, simetriškas  smile.gif Storumo, sakė, bus panašaus kaip cezarinis, nes odos tempimas toje vietoje nedidelis.

Vaizdas dar ne toks, koks bus po kelių mėnesių, bet jau dabar džiugina.

EDICIKE, kaip tu laikaisi? Man irgi gal savaitę buvo labai stiprus skausmingas tempimas bamboje, dabar jau jo nebesijaučia smile.gif

O kiek kainavo operacija ir kur dareisi?
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2008 11 23, 16:04)
O kiek kainavo operacija ir kur dareisi?

Kauno Plastinės chirurgijos centre smile.gif Čia jų kainos:

http://www.plastinec...ugu-kainos.html

Papildyta:
QUOTE(edicike @ 2008 09 15, 23:45)
randas platus,bet as zinojau pries darydama operacija ,kad toks bus ir nieko cia nepakeisi.Gydytojas man sake ,kad jei taupai rando ilgio saskaita,tada sonuose gaunasi tokios kaipo rauksles ir tada tenka daryti korekcija.

Va, šito labai bijojau, bet kol kas gražu pas mane. Žiūrėsiu, kaip bus, kai visiškai surandės randas g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 23 lapkričio 2008 - 14:19