QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 07, 18:26)
Sveika, sveikinu pagražėjus
Aš kitą savaitę važiuoju pas chirurgą į konsultaciją ir tada, jei suderinsim visas detales, lapkritį gulsiuos operuotis
O dėl to tempimo - tikriausiai kai tau siuvo prasiskyrusius
raumenukus virš bambos, dabar labiau tempia. Kitoms, žinau, būna prasiskyrę tik apatiniai raumenys - jie judant, vaikštant mažiau dirba, tai susiuvus gal tokio stipraus tempimo nebūna
ir as apie tai pagalvojau,bet zinai tas jausmasbjaurus,turiu omeny mintys kad niekada nebeissitiesiu
QUOTE(Anna-Mariab @ 2008 09 07, 19:39)
Labukas,
Nu zinok prie bambos netempia,as jos isvis nejauciu,bet ta pjuvi,tai tempe kelias dienas
.O atrodau,kaip bite-nes pilvas graziai apvalus,patines...
dabar jau kaip stirna "lakstau"t.y.nebevaikstau kaip senute
Man tik siandien tuos "drenus'iseme,tai jie tiek kojas nuspaude,kad net oda nusitryne,ir siaip labai visur niesti,naktim nepamiegu net su migdomaisiais...
O tau nesake,kiek laiko mums reikes kankintis su tom kelnem?ir iki keliu kilogramu tu gali kelti?pas mane du maziukai....abu i rankas prasosi,net gaila ju
O as dar vaikstau ,kai senute
,mb zvengia ,kam man taves tokios senutes reik
mano pilvas irgi patines.o drenu nejauciu,nors jie yra
man kaip tik pjuvis apacioje jokiu nepatogumu nekele ir nekelia ,nei tempia ,nei skaudsa,viskas akcentuojasi i bambos srity ,o labiausiai virs jos
Su kelnem man sake reiks buti ape menesi (korsetas butinas kad spaustu pilvo sienos raumenis)ir tiek pat laiko vengti fizinio kruvio ,tame tarpe nekelti nieko sunkaus.Pas mane irgi mazius sveriantis dvylika kg,tai jau per tas dienas priprato ,kad mama negali kelti,tai jau ir maziau prasosi
As dar tik treciad eisiu drenus issiimti,o siulus sake isims tik kita sav.labiausiai laukiu kada galesiu pilnai issitiesti