Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(Braske @ 2008 08 24, 20:18)
Sveikos, merginos, aš tik ką po pilvo sienos korekcijos ir neiskenčiu nepasidalinus su jumis ispūdžiais ax.gif Esu be galo patenkinta. Rezultatas pranoko visus lūkesčius.

Sveikinu ir džiaugiuosi už tave thumbup.gif

QUOTE(Anna-Mariab @ 2008 09 02, 09:13)
Siandien ir as guluosi i ligonine tokiai operacijai. bigsmile.gif Darysiuos Klaipedoj. thumbup.gif .Kai paleis  namo pasidalinsiu ispudzias ir patirtim....  tongue.gif

Sėkmės, lauksime sugrįžtant 4u.gif

Atsakyti
butinai parasyk nes us dvieju menesiu mano mama operuoja ta pati darys blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
as jau trecia diena PO smile.gif .man dare epidurinini+intravenini nuskausminima.
Realiai tai dar nieko nemaciau ,viskas apklijuota,bet bambos srity tempia nerealiai,naktim praktiskai nemiegu del nepatogios padeties(neleido tris dienas tiestis)O as kad ir reiktu neissitiesciau :blink:geriu ketanova,betnelabai ka jis padeda,antibiotikus ir traumelio homeopatines tabletes. tai tiek kol kas potyriu doh.gif parasysiu kas dien kaip jauciuosi 4u.gif
Atsakyti
butinai papasakok kaip sekasi ,kiek laiko operacija truko kiek kainavo ir pas kadareisi.
laikykis kiekviena diena bus geriau nors dabar itariu labai skauda,tiesa o tu jau namie?
Papildyta:
butinai papasakok kaip sekasi ,kiek laiko operacija truko kiek kainavo ir pas kadareisi.
laikykis kiekviena diena bus geriau nors dabar itariu labai skauda,tiesa o tu jau namie?
Atsakyti
Sveikutes

Nu as jau po operacojos.Kaip sakiau dariausi Klaipedoje,sumokejau 4.300lt.Pati operacija truko api 2 valandas,dare pilvo sienos korekcia,siurbe riebalus.Skausmo nejutai nei po operacojos,nei dabar,nes prigasdinau daktara ,kad labai jo bijaui,tai man leido morfijaus....o israsant prirase nuskausminamu tableciu ir migdomuju.Jau 3 nakti po operacijos isigudrinau miegoti ant sono,nes,ir nugarair uzpakalis paskaudo....
Vienintelis minusas,tos"baisiakelnes"su skyle sisiukui padaryti...fui
Atsakyti
QUOTE(Anna-Mariab @ 2008 09 05, 20:33)
Sveikutes

Nu as jau po operacojos.Kaip sakiau dariausi Klaipedoje,sumokejau 4.300lt.Pati operacija truko api 2 valandas,dare pilvo sienos korekcia,siurbe riebalus.Skausmo nejutai nei po operacojos,nei dabar,nes prigasdinau daktara ,kad labai jo bijaui,tai man leido morfijaus....o israsant prirase nuskausminamu tableciu ir migdomuju.Jau 3 nakti po operacijos isigudrinau miegoti ant sono,nes,ir nugarair uzpakalis paskaudo....
Vienintelis minusas,tos"baisiakelnes"su skyle sisiukui padaryti...fui

sveikinu 4u.gif noriu paklaust ar jauti dideli tempima bambos srity??pas mane jis toks kad negaliu issitiest,jau paranoja kad per daug istempe doh.gif skambinau daktarui teiravausi,bet jis nuramino ,kad taip TURI buti pradzioje g.gif O kaip tau?
O tos kelnes tai tikrai nekokios,bet labai reikalingos biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu su sekminga operacija bet kaip pigiai mamai sake 9000litu kainuos idomu kodel sakau gal bambos perkelimo nedare
o del kelniu as po siurbimo operacijos takias du menesius nesioti tikrai atsibosta bet as jas dedavausi ant kelnaiciu kad tie ustrauktukai neverstu taip biggrin.gif
sekmes ir jai nesunku kai turesit laiko parasykite kaip einasi gijimas ir aplamai savijauta ir visas vaizdas ,aciu
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 02, 11:33)
Sveikinu ir džiaugiuosi už tave  thumbup.gif
Sėkmės, lauksime sugrįžtant  4u.gif

Labas .Ar jau apsisprendei del operacijos?

Man jau 5diena po.Nieko nebeskauda,savijauta gera,tik labiausiai nervina tas tempimo jausmas virs bambos,kai bandau tiestis pilnai ,tapi isitempia raumenys,kad atrodo dar truputi ir plys doh.gif nesuprantu ar cia tik man vienai taip ilgai taip darosi,ar cia kas blogai padaryta unsure.gif Miegu jau ant sonu ,stengiuosi diena daugiau judeti.tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 09 07, 10:03)
Labas .Ar jau apsisprendei del operacijos?

Man jau 5diena po.Nieko nebeskauda,savijauta gera,tik labiausiai nervina tas tempimo jausmas virs bambos,kai bandau tiestis  pilnai ,tapi isitempia raumenys,kad atrodo dar truputi ir plys doh.gif nesuprantu ar cia tik man  vienai taip ilgai taip darosi,ar cia kas blogai padaryta unsure.gif Miegu jau ant sonu ,stengiuosi diena daugiau judeti.tai tiek.

Sveika, sveikinu pagražėjus 4u.gif
Aš kitą savaitę važiuoju pas chirurgą į konsultaciją ir tada, jei suderinsim visas detales, lapkritį gulsiuos operuotis smile.gif

O dėl to tempimo - tikriausiai kai tau siuvo prasiskyrusius raumenukus virš bambos, dabar labiau tempia. Kitoms, žinau, būna prasiskyrę tik apatiniai raumenys - jie judant, vaikštant mažiau dirba, tai susiuvus gal tokio stipraus tempimo nebūna g.gif

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 09 05, 21:39)
sveikinu  4u.gif noriu paklaust ar jauti dideli tempima bambos srity??pas mane jis toks kad negaliu issitiest,jau paranoja kad per daug istempe doh.gif skambinau daktarui teiravausi,bet jis nuramino ,kad taip TURI buti pradzioje g.gif O kaip tau?
O tos kelnes tai tikrai nekokios,bet labai reikalingos biggrin.gif

Labukas,
Nu zinok prie bambos netempia,as jos isvis nejauciu,bet ta pjuvi,tai tempe kelias dienas doh.gif .O atrodau,kaip bite-nes pilvas graziai apvalus,patines... blush2.gif dabar jau kaip stirna "lakstau"t.y.nebevaikstau kaip senute ax.gif
Man tik siandien tuos "drenus'iseme,tai jie tiek kojas nuspaude,kad net oda nusitryne,ir siaip labai visur niesti,naktim nepamiegu net su migdomaisiais... unsure.gif
O tau nesake,kiek laiko mums reikes kankintis su tom kelnem?ir iki keliu kilogramu tu gali kelti?pas mane du maziukai....abu i rankas prasosi,net gaila ju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anna-Mariab: 07 rugsėjo 2008 - 19:41
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 07, 18:26)
Sveika, sveikinu pagražėjus  4u.gif
Aš kitą savaitę važiuoju pas chirurgą į konsultaciją ir tada, jei suderinsim visas detales, lapkritį gulsiuos operuotis smile.gif

O dėl to tempimo - tikriausiai kai tau siuvo prasiskyrusius raumenukus virš bambos, dabar labiau tempia. Kitoms, žinau, būna prasiskyrę tik apatiniai raumenys - jie judant, vaikštant mažiau dirba, tai susiuvus gal tokio stipraus tempimo nebūna  g.gif

ir as apie tai pagalvojau,bet zinai tas jausmasbjaurus,turiu omeny mintys kad niekada nebeissitiesiu doh.gif

QUOTE(Anna-Mariab @ 2008 09 07, 19:39)
Labukas,
Nu zinok prie bambos netempia,as jos isvis nejauciu,bet ta pjuvi,tai tempe kelias dienas doh.gif .O atrodau,kaip bite-nes pilvas graziai apvalus,patines... blush2.gif dabar jau kaip stirna "lakstau"t.y.nebevaikstau kaip senute ax.gif
Man tik siandien tuos "drenus'iseme,tai jie tiek kojas nuspaude,kad net oda nusitryne,ir siaip labai visur niesti,naktim nepamiegu net su migdomaisiais... unsure.gif
O tau nesake,kiek laiko mums reikes kankintis su tom kelnem?ir iki keliu kilogramu tu gali kelti?pas mane du maziukai....abu i rankas prasosi,net gaila ju verysad.gif

O as dar vaikstau ,kai senute doh.gif ,mb zvengia ,kam man taves tokios senutes reik biggrin.gif
mano pilvas irgi patines.o drenu nejauciu,nors jie yra g.gif
man kaip tik pjuvis apacioje jokiu nepatogumu nekele ir nekelia ,nei tempia ,nei skaudsa,viskas akcentuojasi i bambos srity ,o labiausiai virs jos verysad.gif Su kelnem man sake reiks buti ape menesi (korsetas butinas kad spaustu pilvo sienos raumenis)ir tiek pat laiko vengti fizinio kruvio ,tame tarpe nekelti nieko sunkaus.Pas mane irgi mazius sveriantis dvylika kg,tai jau per tas dienas priprato ,kad mama negali kelti,tai jau ir maziau prasosi blush2.gif As dar tik treciad eisiu drenus issiimti,o siulus sake isims tik kita sav.labiausiai laukiu kada galesiu pilnai issitiesti bigsmile.gif

Atsakyti
laba dienele.
galvojau kad man uzteks riebalu nusiurbimo, bet yra didesne beda nei riebalai.
turejau operacija - truko apendicitas, gelbejo gyvyb, padare belekoki pjuvi, randas sugijo, viskas ok, bet jis daba daro pilva kaip uzpakali... toks prilipes prie raumens. kitas randas, vors bambos - visiskai kitoks, nebjaurus ir netrukdo... taigi, klausima turiu - kazin ar del to, kad man daryta operacija extrine, ne[riklausytu kazkokia kompensacija?
Atsakyti