Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(afera @ 2008 07 02, 08:35)
sunkiai  schmoll.gif ... Aš gijau pakankamai lengvai, po poros dienų (jau minėjau) ėjau su šeima į kavinę, po savaitės į darbą, bet mano darbas sėdimas, išeidavau tik per pietus, tai popiet grįždavau labai pavargusi, pilvą "tempdavo", sutindavo. Vestuvėse nebent pasėdėt būčiau galėjus. Be to, apsirengt tektų kokį "maišą", nes pilvas tai sutinęs bus  g.gif ...

O as po dvieju sav planuoju i darba grizt g.gif kazi ar pavesiu ,darbas sedimas ir susilenkus g.gif O kada tave isleido namo po operacijos?as isivaizduoju kad per pjuvio vieta labaiusiai tempia.
Atsakyti
QUOTE(Braske @ 2008 07 01, 23:30)
Norėjau paklaust patyrusių, ar įmanoma sudalyvaut vestuvėse praėjus savaitej po pilvo sienos korekcijos?

Sutinimas dar nebus atslūgęs, tai nemanau, kad jausies komfortabiliai...

Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braske @ 2008 07 01, 22:30)
Norėjau paklaust patyrusių, ar įmanoma sudalyvaut vestuvėse praėjus savaitej po pilvo sienos korekcijos?

na as pilvoplastikos nesidariau,bet man izteko ir krutu didinimooperacijos,nors ten pjuviai buvo vos 5cm-negalejau zmoniskai nei judeti,net islipti is lovos viena negalejau apie pora sav.tikrai prasikankinau,o baliuje dar tokiam kaip vestuves tikrai nebuciau galejus sudalyvauti
Atsakyti
kol atostogavau , ziuriu nemazai cia pasisakymu bigsmile.gif ACIU MERGAITES 4u.gif
per atostogas buvau pas Kauno grozio spec. ir ka .... jauciu reiks atsisveikinti su mintimi darytis pilvo sieneles korekcija verysad.gif

QUOTE(musė zuzė @ 2008 06 28, 15:53)
Na šiaip aš dariausi prieš 4 mėnesius (operavusio gyd. pavardės ir kur dariausi - neminėsiu)
rezultatu esu labai patenkinta. Tik va dar šią vasarą bikinį reik pamiršt. Nors galvojau galėsiu dėtis. Po šios operacijos sudie galima sakyt visiem žemintu liemeniu džinsam ir t.t. nes lenda randas. Gal kitą vasarą kai jis mažiau bus ryškus  ir galimės užsidėt.

butent del sios priezasties as turbut nedarysiu.... nes kazkaip .... kaip jis man nupiese koks randas bus unsure.gif , tai ir vel reiks slepti pilvuziuka , as dabar nesioju pazemintus dzinsus, tik pastoviai slepiu bambos sryti (nes ten baisuma verysad.gif ).
Tai kazkaip pradejau abejoti, ar verta sumoketi apie 9000 tuks. ir toliau buti nepatenkintai smile.gif Gal saku, geriau papulius tada sutvarkyt tongue.gif

QUOTE(edicike @ 2008 06 29, 17:35)
blink.gif  gal sakau ne visoms vienodai unsure.gif o tai kaip su triusikeliais ,bikini-zemesniu nei neuzsidesi tada doh.gif

reiks pamirst unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(okacija @ 2008 07 13, 00:54)
butent del sios priezasties as turbut nedarysiu.... nes kazkaip .... kaip jis man nupiese koks randas bus  unsure.gif , tai ir vel reiks slepti pilvuziuka , as dabar nesioju pazemintus dzinsus, tik pastoviai slepiu bambos sryti (nes ten baisuma  verysad.gif ).
Tai kazkaip pradejau abejoti, ar verta sumoketi apie 9000 tuks. ir toliau buti nepatenkintai  smile.gif Gal saku, geriau papulius tada sutvarkyt  tongue.gif
reiks pamirst  unsure.gif

Mane gąsdina ne tik randai, bet ir tai, kad teko girdėti, jog šios operacijos turi ir kitų pusių - ne visada dailiai gaunasi randai, taip pat ar šioje, ar nestuke.gif esančioje temoje apie pilvelį teko skatyti apie pakartotinę išvaržą po šios operacijos...
Taip pat gydytojas man akcentavo, kad ir susiuvus raumenukus, ilgainiui jie prasitampo ir to "pefect" vaizdelio kaip ir nebelieka...
Todėl labai sveriu dabar visus "už" ir "prieš" unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 07 14, 12:58)
Mane gąsdina ne tik randai, bet ir  tai, kad teko girdėti, jog šios operacijos turi ir kitų pusių - ne visada dailiai gaunasi randai, taip pat ar šioje, ar  nestuke.gif esančioje temoje apie pilvelį teko skatyti apie pakartotinę išvaržą po šios operacijos...
Taip pat gydytojas man akcentavo, kad ir susiuvus raumenukus, ilgainiui jie prasitampo ir to "pefect" vaizdelio kaip ir nebelieka...
Todėl labai sveriu dabar visus "už" ir "prieš"  unsure.gif
verysad.gif o as jau kaupiuosi operacijai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 07 14, 18:36)
verysad.gif o  as jau kaupiuosi operacijai doh.gif

Jau buvai konsultacijoje? Pas ką, jei ne paslaptis, planuoji darytis ir kada? Būtų faina, jei po to pasidalintum patirtimi ax.gif
Aš dar važiuosiu į pakartotinę konsultaciją ir tada, pasvėrusi visus niuansus, spręsiu galutinai, - bet kokiu atveju daryčiausi tik vėlyvą rudenį smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 21 liepos 2008 - 19:00
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 07 21, 18:59)
Jau buvai konsultacijoje? Pas ką, jei ne paslaptis, planuoji darytis ir kada? Būtų faina, jei po to pasidalintum patirtimi  ax.gif
Aš dar važiuosiu į pakartotinę konsultaciją ir tada, pasvėrusi visus niuansus, spręsiu galutinai, - bet kokiu atveju daryčiausi tik vėlyvą rudenį smile.gif

darysiuos rugsejo. pradz.pas Papecki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 07 22, 00:16)
darysiuos rugsejo. pradz.pas Papecki smile.gif

O, tai jau greitai. Įdomu, kodėl jį pasirinkai? ax.gif Ar buvai dar ir pas kitus chirurgus konsultacijose?

Atsakyti
As irgi jau pasiryžus operacijai. O dėl randų... pvz mano cezario randas po metų taip išbluko, kad liko mažas ruožiukas. Kai pilvas iškrenta kaip issitampęs balionas, tai dzin pasidaro tas randelis. Manau, kai yra kelios blogybės, renkies geresnę blogybę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braske: 22 liepos 2008 - 13:11
QUOTE(Braske @ 2008 07 22, 15:10)
As irgi jau pasiryžus operacijai. O dėl randų... pvz mano cezario randas po metų taip išbluko, kad liko mažas ruožiukas.  Kai pilvas iškrenta kaip issitampęs balionas, tai dzin pasidaro tas randelis. Manau, kai yra kelios blogybės, renkies geresnę  blogybę 4u.gif

Kai buvau konsultacijoje, chirurgas akcentavo, kad pilvo plastikos randai - storesni už cezarinius sad.gif
Aš tik dalinę daryčiausi, tai naujas randas keliais cm už cezarinį ilgesnis bus - su tokiu irgi galiu susitaikyt smile.gif

Atsakyti