Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė pilvo sienelės korekcija

QUOTE(mazge @ 2008 04 23, 08:46)
Sveikos,

gal kas daresi tokia pilvo operacija (abdominoplastika) ? Kaip atsigavimas po jos? Gal kas galit patirtim pasidalinti  4u.gif

Dariausi vasario mėnesį pas A.Jankauską. Namo išleido kitą dieną po operacijos, vaikščioti buvo sunku, bet pakenčiama (po poros dienų jau varėm su vaikais pietaut į kavinę), nors įprastas gyvenimas sulėtėjo maždaug savaitei. Į darbą ėjau po savaitės, buvo patinęs pilvas, bet neskaudėjo nieko, šioks toks tempimas jautėsi. Apskritai nuskausminamuosius gėriau gal kokias dvi dienas po operacijos. Dabar, praėjus 4 mėnesiams po operacijos, pilvas (ten, kur buvo "atkelta" oda), nelabai jautrus, bet po truputį atsistato tas jautrumas. Randas nemažas, tačiau tai daug mažesnė bėda nei anksčiau kabojusi atliekama oda ir "skylė" tarp raumenų. Liemuo suplonėjo apie 5 cm... Jaučiuosi puikiai (psichologine prasme) ir nesigailiu, kad ryžausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 06 12, 13:02)
Dariausi vasario mėnesį pas A.Jankauską. Namo išleido kitą dieną po operacijos, vaikščioti buvo sunku, bet pakenčiama (po poros dienų jau varėm su vaikais pietaut į kavinę), nors įprastas gyvenimas sulėtėjo maždaug savaitei. Į darbą ėjau po savaitės, buvo patinęs pilvas, bet neskaudėjo nieko, šioks toks tempimas jautėsi. Apskritai nuskausminamuosius gėriau gal kokias dvi dienas po operacijos. Dabar, praėjus 4 mėnesiams po operacijos, pilvas (ten, kur buvo "atkelta" oda), nelabai jautrus, bet po truputį atsistato tas jautrumas. Randas nemažas, tačiau tai daug mažesnė bėda nei anksčiau kabojusi atliekama oda ir "skylė" tarp raumenų. Liemuo suplonėjo apie 5 cm... Jaučiuosi puikiai (psichologine prasme) ir nesigailiu, kad ryžausi  cool.gif

Saunu, kad dziaugiesi rezultatais 4u.gif Ar tavo randas eina nuo klubo iki klubo, ar didumo pan. kaip cezario? Ar sia operacija derino su riebaliuku nusiurbimu, ar vien tik abdominoplastika buvo? Randas labai ryskus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***: 12 birželio 2008 - 18:39
QUOTE(*** @ 2008 06 12, 18:33)
Saunu, kad dziaugiesi rezultatais  4u.gif Ar tavo randas eina nuo klubo iki klubo, ar didumo pan. kaip cezario? Ar sia operacija derino su riebaliuku nusiurbimu, ar vien tik abdominoplastika buvo? Randas labai ryskus?

nuo klubo iki klubo ir dar per viduri truputi (nuo horizontalaus rando link bambos kokie 3 cm). Siurbt pas mane nebuvo ko, as pries operacija visa virssvori numeciau, tik oda kabojo, nes daug striju nestumo metu atsirado. Su drabuziais atrodau puikiai,nors plikos bambos demonstruoti negaliu (iki operacijos irgi negalejau del kabancios strijuotos odos, dabar - tik del strijuotos odos g.gif ). Randas kolkas ryskus, bet pamazu blunka, naudoju gydytojo rekomenduota Dermatix (nuo randu)...
Atsakyti
bigsmile.gif kokia tema radau bigsmile.gif
Keliu i virsu cool.gif .... tikiuosi tos, kurios jau turi issvajota pilvuka , dazniau cia uzsuks ir pasidalins patirtim, kaip pries, per ir po tongue.gif

Na o as siais metais irgi darysiu pilvo sieneles korekcija. Jau buvau pas Radzeviciu , dabar atakosiu KAUNO grozio chirurgus biggrin.gif
Cia neblogas psl., daug idomybiu ir nuotrauku rolleyes.gif , bent jau man labai idomu, koks randukas buna PO smile.gif

NA MERGAITES, KURIOS PADARE IR NORI PADARYT GRAZU PILVUKA, PASISAKYKIT SIA TEMA blush2.gif friends.gif
Atsakyti
okacija, o kas domina?

Na šiaip aš dariausi prieš 4 mėnesius (operavusio gyd. pavardės ir kur dariausi - neminėsiu)
rezultatu esu labai patenkinta. Tik va dar šią vasarą bikinį reik pamiršt. Nors galvojau galėsiu dėtis. Po šios operacijos sudie galima sakyt visiem žemintu liemeniu džinsam ir t.t. nes lenda randas. Gal kitą vasarą kai jis mažiau bus ryškus ir galimės užsidėt.
Čia gal kiekvienai individualiai, bent pas mane tikrai ilgas ir aukštokai randas.

Pooperacinis laikotarpis baisus, kažkas rašė po 2 dienų ėjo į kavinę, na nžn, po 2 dienų aš su kompo kėde variau iki tualeto nes nesugebėdavau paeit, 2 metrai maximum kiek nueidavau nepailsint, o pailsi tik sėdom.

Reziumė, jei atsuktų laiką kas atgal ir reiktų spręst ar daryt operaciją - daryčiau net negalvodama wink.gif ir vėl pas tą patį chirurgą.
Atsakyti
QUOTE(musė zuzė @ 2008 06 28, 14:53)
okacija, o kas domina?

Na šiaip aš dariausi prieš 4 mėnesius (operavusio gyd. pavardės ir kur dariausi - neminėsiu)
rezultatu esu labai patenkinta. Tik va dar šią vasarą bikinį reik pamiršt. Nors galvojau galėsiu dėtis. Po šios operacijos sudie galima sakyt visiem žemintu liemeniu džinsam ir t.t. nes lenda randas. Gal kitą vasarą kai jis mažiau bus ryškus  ir galimės užsidėt.
Čia gal kiekvienai individualiai, bent pas mane tikrai ilgas ir aukštokai randas.

Pooperacinis laikotarpis baisus, kažkas rašė po 2 dienų ėjo į kavinę, na nžn, po 2 dienų aš su kompo kėde variau iki tualeto nes nesugebėdavau paeit, 2 metrai maximum kiek nueidavau nepailsint, o pailsi tik sėdom.

Reziumė, jei atsuktų laiką kas atgal ir reiktų spręst ar daryt operaciją - daryčiau net negalvodama wink.gif ir vėl pas tą patį chirurgą.
Sveika,sveikinu pasigrazinus pilvuka thumbup.gif
darysiuos ir as..na trys gimdymai ,strijos,o galu gale atsiradusi bambos isvarza paskatino darytis neuzilgo.Labiausiai bijau ne pooperacinio laikotarpio(zinau kad jis bus ziaurus
mega_shok.gif
bijau kad tas randas nebutu PER AUKSTAI:oh nors kelniu stipriai pazemintu liemeniu jau senai nebenesioju.Ar tikrai jis taip aukstai ,jau pradedu "stradalinti" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 29 birželio 2008 - 10:14
Na nieko paguodžiančio nepasakysiu - aukštai tas randas unsure.gif
Bet aš manau čia priklauso nuo daugelio faktorių, kiek ir kaip reik tempt odą, na aš kaip prieš operaciją žiūrėjau foto tai mano randas visai kitoks yra. nes vienur puslankiai, pas mane randas "griežtesnių" formų.
Na šiaip normaliu liemeniu kelnės pilnai dengia randą, o va su pažemintu liemeniu nekas schmoll.gif

http://www.liposukce...obrazek_142.jpg

va panašiai įsivaizduot kokiam aukštį baigiasi randas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(musė zuzė @ 2008 06 29, 15:44)
Na nieko paguodžiančio nepasakysiu - aukštai tas randas  unsure.gif
Bet aš manau čia priklauso nuo daugelio faktorių, kiek ir kaip reik tempt odą, na aš kaip prieš operaciją žiūrėjau foto tai mano randas visai kitoks yra. nes vienur puslankiai, pas mane randas "griežtesnių" formų.
Na šiaip normaliu liemeniu kelnės pilnai dengia randą, o va su pažemintu liemeniu nekas schmoll.gif

http://www.liposukce...obrazek_142.jpg

va panašiai įsivaizduot kokiam aukštį baigiasi randas  4u.gif

blink.gif gal sakau ne visoms vienodai unsure.gif o tai kaip su triusikeliais ,bikini-zemesniu nei neuzsidesi tada doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 29 birželio 2008 - 16:37
QUOTE(musė zuzė @ 2008 06 28, 12:53)
okacija, o kas domina?

rezultatu esu labai patenkinta. Tik va dar šią vasarą bikinį reik pamiršt. Nors galvojau galėsiu dėtis. Po šios operacijos sudie galima sakyt visiem žemintu liemeniu džinsam ir t.t. nes lenda randas. Gal kitą vasarą kai jis mažiau bus ryškus  ir galimės užsidėt.

O kodėl nenori papasakot pas koki chirurgą, jam gi reklama, jei jis toks šaunus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 06 29, 17:35)
blink.gif  gal sakau ne visoms vienodai unsure.gif o tai kaip su triusikeliais ,bikini-zemesniu nei neuzsidesi tada doh.gif

Triusikėliai slepia. Randas telpa "bikini" zonoje.
Be to gal kiekvienai skirtingai gi reik tempt tą odą. Čia turi pasakyt chirurgas konsultacijos metu (tiksliau net nupiešia kaip ir kiek pjaus mirksiukas.gif

QUOTE(Braske @ 2008 06 30, 11:21)
O kodėl nenori papasakot pas koki chirurgą, jam gi reklama, jei jis toks šaunus ax.gif

Na nžn, tiesiog tokia mano nuostata be vardų ir pavardžių bei sumų. Kas vienai idealas kita su juo neranda kalbos mirksiukas.gif Kiekviena tikimės vis kažko kito, kažkas nori patarimų, kažkas griežtumo, kitos iš vis be didesnių kalbų ir t.t.
Gal užteks tiek, kad operacija daryta buvo Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musė zuzė: 30 birželio 2008 - 16:15
Norėjau paklaust patyrusių, ar įmanoma sudalyvaut vestuvėse praėjus savaitej po pilvo sienos korekcijos?
Atsakyti
QUOTE(Braske @ 2008 07 01, 21:30)
Norėjau paklaust patyrusių, ar įmanoma sudalyvaut vestuvėse praėjus savaitej po pilvo sienos korekcijos?

sunkiai schmoll.gif ... Aš gijau pakankamai lengvai, po poros dienų (jau minėjau) ėjau su šeima į kavinę, po savaitės į darbą, bet mano darbas sėdimas, išeidavau tik per pietus, tai popiet grįždavau labai pavargusi, pilvą "tempdavo", sutindavo. Vestuvėse nebent pasėdėt būčiau galėjus. Be to, apsirengt tektų kokį "maišą", nes pilvas tai sutinęs bus g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afera: 02 liepos 2008 - 08:36