Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

o čia mano 'blynas'
user posted image
Atsakyti
O as, zinote... geda net, ruosiausi ruosiausi pasidaryti vainika, bet dar tiek daug darbu laukia iki Kaledu kad siandien Maximoj nusipirkau vainikeli uz 5 Lt megalol.gif pomidorai2.gif Ai, gal kitais metais, kai turesiu maziau darbu, ne tokia nescia ir pavargusi busiu ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 12 11, 23:46)
O as, zinote... geda net, ruosiausi ruosiausi pasidaryti vainika, bet dar tiek daug darbu laukia iki Kaledu kad siandien Maximoj nusipirkau vainikeli uz 5 Lt  megalol.gif  pomidorai2.gif Ai, gal kitais metais, kai turesiu maziau darbu, ne tokia nescia ir pavargusi busiu ir t.t. biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
kokia dar gėda? Kaip išvis dar spėji kažką padaryti su tokiu gražiu būriu (ex, kad man tokį wub.gif )
Sėkmės darbeliuose! bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mažo lango dekoracija.
Iš arčiau.
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 11, 16:53)
1.kažkodėl aš galvojau kad ten žalias audunys mastau.gif pvz koks žalias barchatas  thumbup.gif
2.o su karštais klijais bandei klijuot?
3.Nu mano tai pasvirus an šono gavosi sad.gif ir dar visi kankorėžiai kabo aukštai aukštai viršūnėsia, tai kaip man juos iš ten iškrapštyt mastau.gif

1. sakai audinys? g.gif gal...o as visada galvojau, kad lapai zali -tik niekaip nesuprantu, kaip gali jie issilaikyt..juk paruduotu, ane? g.gif
2. nebandziau -tai ten istysai klijuot reiktu g.gif ai, nezinau...kitamet reiks vel bandyt lotuliukas.gif
3. ant zemes irgi yra -prisirinkau thumbup.gif tik neapsiprendziu, ka cia siemet is ju daryt lotuliukas.gif

o karsti klijai - thumbup.gif vakar isbandziau thumbup.gif savo katotnine egle pernykscia tobulinau lotuliukas.gif

QUOTE(ugne_11 @ 2006 12 11, 17:29)
2 psl. maciau labai grazia eglute, tokia raudona. o kaip ji padaryta?  blink.gif blink.gif  g.gif   g.gif

is plauso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 gruodžio 2006 - 09:25
Labai gražiai papuoštas langas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2006 12 11, 22:05)
o čia mano 'blynas'

Rods neprisvilęs thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2006 12 12, 09:25)
1. sakai audinys? g.gif gal...o as visada galvojau, kad lapai zali -tik niekaip nesuprantu, kaip gali jie issilaikyt..juk paruduotu, ane? g.gif
2. nebandziau -tai ten istysai klijuot reiktu g.gif ai, nezinau...kitamet reiks vel bandyt lotuliukas.gif
3. ant zemes irgi yra -prisirinkau thumbup.gif tik neapsiprendziu, ka cia siemet is ju daryt lotuliukas.gif

2.o tada pabandyk iš ko nors karkasą pasidaryti, kd ir iš kokios vielos.
3.Matai aš po miesto parkus vaikščiojau tai ten viskas labai švariai išgrėbta, reik važiuot į kokį miškelį
Atsakyti
P@nter@, pas mus karklėje eglės ir pušys tokių gražių konkorėžių primetusios thumbup.gif , atvažiuok, prisirinksi nors ir visą kibirą. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir langas labai gražiai papuoštas
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2006 12 12, 10:07)
P@nter@, pas mus karklėje eglės ir pušys tokių gražių konkorėžių primetusios thumbup.gif , atvažiuok, prisirinksi nors ir visą kibirą. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas jus į Karklę atlėksiu vasarą, kai link jūros šausim mirksiukas.gif Jau gėda man būtų Dzūkijoj uogų ir grybų krašte kankorėžių nerasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 12, 10:05)
1.o tada pabandyk iš ko nors karkasą pasidaryti, kd ir iš kokios vielos.
2.Matai aš po miesto parkus vaikščiojau tai ten viskas labai švariai išgrėbta, reik važiuot į kokį miškelį

1.apie karkasa ir as jau pamasciau ax.gif teks turbut meistraut..tik siemet ir taipideju jau apstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau 5 egles padarytos lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik dar nepuostos blush2.gif
2. as tai normaliam miske 4u.gif plius dar vienoj vietoj radau egliu prikirsta -tai svieziu konkoreziu prisikyniau tiesiai nuo virsunes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 gruodžio 2006 - 10:11
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 12, 10:09)
Ir langas labai gražiai papuoštas
Papildyta:

Pas jus į Karklę atlėksiu vasarą, kai link jūros šausim  mirksiukas.gif Jau gėda man būtų Dzūkijoj uogų ir grybų krašte kankorėžių nerasti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vasarą eglės konkorėžių nėra, ir dabar daugelį voverės patvarkiusios. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2006 12 11, 19:20)
O kai fainei  biggrin.gif Ar čia dirptiniu sniegu apipurkšta? g.gif NA o čia mano darbelis nors foto nelabai ryški,bet įmanoma kažka įžvegti  lotuliukas.gif  4u.gif
user posted image

kaip grazu thumbup.gif as irgi nusilipdziau, labai noreciau pasigirti.. bet isvaziuoju i sesija unsure.gif gal pavyks bent pries sventes ikelti foto verysad.gif
Atsakyti