Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

as senai seile varvinu (jau kokius 3 m) i sitas blush2.gif blush2.gif ir vis ruosiuos ruosiuos ir doh.gif
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 09, 00:53)

QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 09, 13:18)
[url=http://imageshack.us]user posted image[/url

pasakykit, o sitos is kokiu cia sakeliu? ar cia special kazkokios?? buna juk ir kitokiu navarotu floristikos prekese, bet taip paciai noris??? g.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2006 12 09, 16:16)
Man tai idomu, kaip tuos kankorezius sutvirtinti ir ant ko? Labai noriu pasidaryti vainika, tik vis neapsisprendziu koki daryti. O kankoreziu tai pas mus miske nors vezimu vešk!

as kazkada dariau toki - tai dejau konkorezi ant konkorezio ax.gif bet nelabai tvirtas gavos -vienoj vietoj pastatai ir guli..kabint- be sansu...dabar daryciau tik ant kokio nors karkaso is saiudu, vyteliu ar dar kazko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 11, 11:59)
as senai seile varvinu (jau kokius 3 m) i sitas blush2.gif  blush2.gif ir vis ruosiuos ruosiuos ir doh.gif

Aha labai gražios ta spalva žalia-aksominė tai super thumbup.gif

pasakykit, o sitos is kokiu cia sakeliu? ar cia special kazkokios?? buna juk ir kitokiu navarotu floristikos prekese, bet taip paciai noris??? g.gif

Aš tai galvoju kad namie galima bandyt daryti iš kokių nors vynuogių šakelių jos būna tokios susisukę, arba kad ir iš beržo plonų šakelių 4u.gif

as kazkada dariau toki - tai dejau konkorezi ant konkorezio ax.gif bet nelabai tvirtas gavos -vienoj vietoj pastatai ir guli..kabint- be sansu...dabar daryciau tik ant kokio nors karkaso is saiudu, vyteliu ar dar kazko ax.gif

Vat aš dariau tą eglutę kur kankorėžių pritrūkau tai jo, reik an kažko tvirtinti nes gavosi tokia skysta ir svyranti į šoną,nu bet iš apačios kur nekur dar įklijuosiu kankorėžį ir stovės irnesakyk.gif , bet kitą kartą kai darysiu tai galvoju mastau.gif kad reiks per vidurį kad ir kokią medžio šakelę įstatyti tai bus tvirtesnė 4u.gif Taip kad sukant vainiką manau karkasas ar kažkoks kitoks sutvirtinimas būtinas, nes pasidaris labai sunkus ir papraščiausiai subyrės būtinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 11 gruodžio 2006 - 12:21
Ir dar kai nėra sniego tai namie labai žiemiškai atrodytų va tokia kompozicija user posted image
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 11, 12:21)
1.Aha labai gražios ta spalva žalia-aksominė tai super  thumbup.gif
2.Aš tai galvoju kad namie galima bandyt daryti iš kokių nors vynuogių šakelių jos būna tokios susisukę, arba kad ir iš beržo plonų šakelių  4u.gif
3.Vat aš dariau tą eglutę kur kankorėžių pritrūkau tai jo, reik an kažko tvirtinti nes gavosi tokia skysta ir svyranti į šoną,nu bet iš apačios kur nekur dar įklijuosiu kankorėžį ir stovės irnesakyk.gif , bet kitą kartą kai darysiu tai galvoju mastau.gif kad reiks per vidurį kad ir kokią medžio šakelę įstatyti tai bus  tvirtesnė  4u.gif Taip kad sukant vainiką manau karkasas ar kažkoks kitoks sutvirtinimas būtinas, nes pasidaris labai sunkus ir papraščiausiai subyrės būtinas

1. bet ten is zaliu lapu? is kur tokiu gaut..ar cia vasara daryt? unsure.gif lotuliukas.gif
2. bandziau is berzo -sudukas blush2.gif lotuliukas.gif nesigavo ir psio...nor sir sakytes plonytes doh.gif
3. viena eglute tai as darius -tai gerai gavos thumbup.gif kazkada ir foto dejau...ir be karkaso... bet va vainikui tai reiktu kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 11, 15:55)
1. bet ten is zaliu lapu? is kur tokiu gaut..ar cia vasara daryt? unsure.gif  lotuliukas.gif
2. bandziau is berzo -sudukas blush2.gif  lotuliukas.gif  nesigavo ir psio...nor sir sakytes plonytes doh.gif
3. viena eglute tai as darius -tai gerai gavos thumbup.gif kazkada ir foto dejau...ir be karkaso... bet va vainikui tai reiktu kazko g.gif

1.kažkodėl aš galvojau kad ten žalias audunys mastau.gif pvz koks žalias barchatas thumbup.gif
2.o su karštais klijais bandei klijuot?
3.Nu mano tai pasvirus an šono gavosi sad.gif ir dar visi kankorėžiai kabo aukštai aukštai viršūnėsia, tai kaip man juos iš ten iškrapštyt mastau.gif

O aš dar vis keliu ką prifotkinau, va labai patiko su vaikais tokį paveikslą galima pasidaryti user posted image
o čia peliuko iškarpa user posted image
Atsakyti
2 psl. maciau labai grazia eglute, tokia raudona. o kaip ji padaryta? blink.gif blink.gif g.gif g.gif
Atsakyti
O čia mano pradedančiosios kaledinis darbelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
O kai fainei biggrin.gif Ar čia dirptiniu sniegu apipurkšta? g.gif NA o čia mano darbelis nors foto nelabai ryški,bet įmanoma kažka įžvegti lotuliukas.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
koks fainutis lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu nunerti snaigių.Gal kas turite rašto pavyzdėlių.
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=14170 wink.gif
Atsakyti
yra atskira tema snaigių nėrimo mirksiukas.gif
Atsakyti