Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

as kaqzkada pirkau saldainius su kaledom savo vajkams. ir tie saldainiai buvo ideyti i tokia plastmasine dezute. taj vat as pridejau i jos vidu plastelino, o paskui
pridejau ir kriaukliu.ir gavosi tokia eglute ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 10, 17:56)
as kaqzkada pirkau saldainius su kaledom savo vajkams. ir tie saldainiai buvo ideyti i tokia plastmasine dezute. taj vat as pridejau i jos vidu plastelino, o paskui
pridejau ir kriaukliu.ir gavosi tokia eglute ax.gif  4u.gif

kaip faina thumbup.gif cia is vis su vaikuciais smagu tokius darbelius daryti thumbup.gif
Atsakyti
tikraj smagu
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2006 12 08, 22:39)

AŠ TAI NUO ŠITŲ AKIŲ NEATITRAUKIU.FANTASTIKA thumbup.gif . O IŠ KO GALVYTĖS PADARYTOS.VISA KITA ,KAIP SUPRANTU -MAKARONAI. thumbup.gif
Atsakyti
maziux2, graži eglutė thumbup.gif
Atsakyti
O pasakykit man prasau, su kuo tuos kankorezius suklijuojate viena prie kito? Gi nemazai kliju reikia jiems, gi egles kankoreziai nemazi, kazin, kaip tvirtai laikosi?
Ir ar kliju pistoletai brangus? As irgi labai jo noreciau, bet bijau, kad brangus labai, o po Kaledu jau kaip ir nelabai reikes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 12 10, 21:46)
O pasakykit man prasau, su kuo tuos kankorezius suklijuojate viena prie kito? Gi nemazai kliju reikia jiems, gi egles kankoreziai nemazi, kazin, kaip tvirtai laikosi?
Ir ar kliju pistoletai brangus? As irgi labai jo noreciau, bet bijau, kad brangus labai, o po Kaledu jau kaip ir nelabai reikes sad.gif

pistoletas 10-15Lt, yra ir brangiu, bet minetu pilnai ne profesionalui pakaks, konkoreziai klijuojami karstais klijais - taip ir greita ir patogu wub.gif
Atsakyti
Aš turiu už 4 Lt pistoletą jau nežinau kiek laiko, super su juo viskas, pirkau Kaune bazėj.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2006 12 10, 21:16)
AŠ TAI NUO ŠITŲ AKIŲ NEATITRAUKIU.FANTASTIKA  thumbup.gif . O IŠ KO GALVYTĖS PADARYTOS.VISA KITA ,KAIP SUPRANTU -MAKARONAI.  thumbup.gif

Aha, man irgi įdomu, kas tos galvytės...? g.gif
Atsakyti
aš va ką padariau user posted image ir pritrūkau šyškių užtai gavosi kreiva, reiks eit į šyškių medžioklę lotuliukas.gif

Ir dar iš knygų turėtų įkeliu man labai fainas dalykas pasirodė user posted image tas gaubtas padarytas iš pušų kankorėžių ir prikabinėta visokių cvabailiukų thumbup.gif

Paskui dar labai gražiai atrodo va toks vainikas user posted image
Atsakyti
P@nter@ o gal galetum perfotkint ta eglute kur su obuoliukais pirmam psl ,labai idomi pasirode tongue.gif Aciu !!!
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 12 11, 10:37)
P@nter@ o gal galetum perfotkint ta eglute kur su obuoliukais pirmam psl ,labai idomi pasirode tongue.gif Aciu !!!

Perfotkint tai jau neturiu iš ko nes buvau tik savaitgaliui gavus, bet jei parašytum savo mailą galėčiau atsiųsti didesnę fotkę nes šitas tai sumažinau
Atsakyti