Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(naca @ 2006 12 10, 13:06)
kaip čia gražu wub.gif . bet va aš tai nemėgstu tokius laikinus papuošimus daryti - paskui gaila išmesti schmoll.gif . be to vaikiukas dabar nusiaubtų lotuliukas.gif

Nu manosios eglutės tai kažkaip du metus atlaiko, tai šieninės ir tos dar neišmetėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodėl išmesti, mano visi pernykčiai ir šiemet naudojami. Prisimezgiau pernai daug snaigių - šiemet langai vėl papuošti lotuliukas.gif Lauke sniego nėra, o pas mane prašom lotuliukas.gif Visi eina ir į langus žiūri. Kadangi užuolaidų neturiu, tai išvis gražiai atrodo thumbup.gif Gaila nėra browso, kitaip įkelti nemoku schmoll.gif
Atsakyti
snaigiu vaiku kambario langui vietoj uzuolaidu ir as prinerusi tai jau trecius metus kabinsiu ax.gif bet cia visai ziemai bigsmile.gif as kalbu apie progines puokstes kurios man labai grazios bet nedarau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 12 10, 11:29)
o aš įdėsiu pernykštes savo eglutes, priemonės labai elementarios o ir gan greitai pagaminamos... 2-4 valandos ir vualia  bigsmile.gif

Aš irgi prisirinkau kankorėžių ryt bandysiu gaminti eglužę thumbup.gif

QUOTE(laurindre @ 2006 12 10, 15:07)
Kodėl išmesti, mano visi pernykčiai ir šiemet naudojami. Prisimezgiau pernai daug snaigių - šiemet langai vėl papuošti lotuliukas.gif Lauke sniego nėra, o pas mane prašom lotuliukas.gif Visi eina ir į langus žiūri. Kadangi užuolaidų neturiu, tai išvis gražiai atrodo thumbup.gif  Gaila nėra browso, kitaip įkelti nemoku schmoll.gif

O čia gera idėja thumbup.gif Aš kažkaip nesugalvojau blush2.gif reiks it man padaryti
Atsakyti
o stai ir mano darbeliz bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Gaila nesimato verysad.gif NA bent as tai nematau blink.gif
Atsakyti
My Webpage thumbup.gif GAL DABAR RODYS?
Papildyta:
GAL JUMS PATIKS MANO DARBELIS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 10, 17:43)
My Webpage thumbup.gif  GAL DABAR RODYS?
Papildyta:

O čia tai super thumbup.gif Labai orginalu ir gražu.O buvo tokių kuriems nepatiko, kad taip klausi lotuliukas.gif
Atsakyti
ai tik siaip paklausiau
Papildyta:
beje, P@NTER@, tavo irgi labaj grazus darbeliai
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 10, 18:30)
o stai ir mano darbeliz bigsmile.gif

user posted image

Paaiškinkit man, kodėl man neatidaro tokių nuotraukų? O darau taip: užvedu kursorių ant "kryželio", paspaudžiu dešinį klavišą, toliau- RODYTI PAVEIKSLĖLĮ paspaudžiu. Bet nieko nerodo- tyla g.gif Prašau, pasakykit, kas čia ne taip.
Ačiū.
Atsakyti
dabar jau nuoroda idejau
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 10, 18:43)
My Webpage thumbup.gif  GAL DABAR RODYS?
Papildyta:

Gražu thumbup.gif ,o čia į tokią eglės formą klijavai? Beje, o kur tokių gaut g.gif
Atsakyti