Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

Labai AČIŪ Jums už nuostabias idėjas! 4u.gif

Turiu viena klausimą, susigundžiau daryt kalėdinį vainiką, kas galetu but jo pagrindas? Oazė? Bet kaip padaryt ja apvalią g.gif Nu man niekaip nadašunta doh.gif
Atsakyti
Būna pirkti apvalių
Papildyta:
Shetelinge tikrai esu mačiusi
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2007 11 28, 19:28)
Labai AČIŪ Jums už nuostabias idėjas!  4u.gif

Turiu viena klausimą, susigundžiau daryt kalėdinį vainiką, kas galetu but jo pagrindas? Oazė? Bet kaip padaryt ja apvalią  g.gif  Nu man niekaip nadašunta  doh.gif

aš darau iš šieno mirksiukas.gif tvirtai apsuku storesniu siuvamu siūlu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuke @ 2007 11 28, 16:59)
  O ar nepaliks tarkim ant tapetų kokių žymių nežinau  g.gif

daug metų,ir įvairiom progom klijuoju ant tapetų,nieko neatsitko,lengvai nusiima(čia ant vinilinių tapetų)o ant dažytų nežinau schmoll.gif bet va ant lubų tvitindavau,tai nenusiima,reikės pasinaudoti patarimu su garais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 28 lapkričio 2007 - 19:02
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 11 28, 14:31)
O dvipusė lipnumo juostele nebandei mirksiukas.gif ,manau laikytų,nes man laiko ax.gif ,tik žinoma  reikia kas tris cm suklijuoti ax.gif
Papildyta:

gal patčios daryta  šitie prie namo,išties puikūs rolleyes.gif

ne ,Delfinuke,ne mano,bet idėja iš čia ir pagrobta smile.gif turiu tavęs prašymą,jeigu išsisaugojai mano brėžinius gal gali įmesti,nes neberandu,arba reikai eiti per savo žinutes sm,gal rasiu .
Atsakyti
As pati labai megstu visokius floristinius niekucius. Tik nemoku prisegti nuotrauku. Gal pasakyt kaip tai padsaryti, pasidalinciau savo foto. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyyyle @ 2007 11 28, 19:14)
As pati labai megstu visokius floristinius niekucius. Tik nemoku prisegti nuotrauku. Gal pasakyt kaip tai padsaryti, pasidalinciau savo foto. blush2.gif

Susikurk kažkur foto albumą, nes be 100 žinučių čia neįkelsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2007 11 28, 18:28)
Labai AČIŪ Jums už nuostabias idėjas!  4u.gif

Turiu viena klausimą, susigundžiau daryt kalėdinį vainiką, kas galetu but jo pagrindas? Oazė? Bet kaip padaryt ja apvalią  g.gif  Nu man niekaip nadašunta  doh.gif

Galima išsipjauti iš statybinio polistirolo plokštės, tik jį paskui reikia gražiai išformuoti.
Papildyta:
user posted image
Vainiką galima padaryti ir ant nusipirkto "sacharos' vainiko pagrindo, į jį ypač lengva viską smaigstyti. Bet ji brangokas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justytja @ 2007 11 28, 18:26)
pasidariau angeliukus...
tik dar be veiduku..
nepamenu,bet turbut kada tai sitje temoje buvau radus  smile.gif
na zinoma kad galeciau,bet nemoku doh.gif  verysad.gif  unsure.gif

nuotraukytes labai lengvai gali ikelti per si psl.
http://imageshack.us/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 26, 23:00)
o as sumeistravau dovana darzeliui, advento kalendoriu, dar tik skaiciu nera, nes nezinu kaip aukletojos nores ar is eiles kad jie eitu, ar maisytai
user posted image
o parase rasit daugiau nuotrauku

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 27, 08:44)
taip viskas is medziagos, ir i kiekviena kojinyte bus kaska galima ideti, siap tai nesudetinga, bet krapstymosi daug blink.gif

o cia aukletoja tures det saldainius? biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti