Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(cloudlet @ 2007 11 28, 14:32)
labai ačiū, reikės pabandyti  wub.gif

nėr už ką mirksiukas.gif ir žinoma priklauso nuo vainiko sunkumo,jai nesunkus,tai pakaks ir 3-4 vietose prilipinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 28 lapkričio 2007 - 14:36
QUOTE(Lakutė @ 2007 11 25, 15:19)
Pagalvojau, kad gal tų nuotraukų ir nereikia.  mirksiukas.gif  Snaiges lanksčiau dviem būdais, bet lankstant antruoju būdu gaunasi gražiau.  mirksiukas.gif  smile.gif

1) Iš lapo pasidarai kvadratą. Sulenki jį įstrižai per pusę ir gauni trikampį. Tą trikampį lenki dar kartą ir dar kartą. Gauni nedidelį trikampį. Žirklėmis suapvalini kraštus ir tada karpai kaip nori.
2) Ant lapo su skriestuvu nusipieši apskritimą. Išsikerpi. Sulenki jį per pusę, tada dar kartą lenki ir dar kartą. Galiausiai iškarpai kaip šauna į galvą.

merginos, kas liečia snaiges tai čia http://www.papersnow....com/4sided.htm yra labai daug įvairių pvz, kaip lankstyti. Tiesiog atisipausdinkite ir išsikirpkite. Vaizdai nerealūs, pati bandžiau.
Atsakyti
misija ivykdyta!!! biggrin.gif 4u.gif

turiu angeliukus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuke @ 2007 11 28, 14:50)
merginos, kas liečia snaiges tai čia http://www.papersnow....com/4sided.htm yra labai daug įvairių pvz, kaip lankstyti. Tiesiog atisipausdinkite ir išsikirpkite. Vaizdai nerealūs, pati bandžiau.

aaačiūūū wub.gif žinau ką darysiu savaitgalį ax.gif wub.gif vargšai mano kursiniai darbai doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Aš taip norėčiau pasidžiaugti savo kalėdiniais darbeliais.Tik nežinau, kaip įkelti nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2007 11 28, 15:28)
Sveikutės smile.gif Aš taip norėčiau pasidžiaugti savo kalėdiniais darbeliais.Tik nežinau, kaip įkelti nuotraukas

ar turi susikūrusi kokį internetinį albumėlį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 28, 00:12)
elniuko forma pradžioje buvo skirta vat šiam dalykui,tik po to sugalvojau kad reikia kontūrinius padaryti smile.gif net brėžinius buvau imetus.

o gal dar galetum imesti tuos brezinius blush2.gif , nes jau grazumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 28, 14:44)
o gal dar galetum imesti tuos brezinius  blush2.gif , nes jau grazumelis  wub.gif

blush2.gif ne i tema...gal cia jusu nikas ir yra jusu vardas blush2.gif ...........kazkada labai patiko toks vardas ir "dermavojausi" su tuo vardu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justytja @ 2007 11 28, 17:04)
misija ivykdyta!!! biggrin.gif  4u.gif

turiu  angeliukus! 4u.gif

blink.gif apie ka mes cia?

jei kazka padirbinai, tai prasom pasidemonstruot bigsmile.gif
Atsakyti
pasidariau angeliukus...
tik dar be veiduku..
nepamenu,bet turbut kada tai sitje temoje buvau radus smile.gif
na zinoma kad galeciau,bet nemoku doh.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 28, 15:49)
blush2.gif ne i tema...gal cia jusu nikas ir yra jusu vardas blush2.gif ...........kazkada labai patiko toks vardas ir "dermavojausi" su tuo vardu blush2.gif

gimiau su kitu vardu, bet aplinkiniai dazniau vadina Kunigunda nei tikruoju -net sveikina su vardadieniu :ax:
Atsakyti
beje, kažkuri klausėt, kaip muimti dvipusę lipnią juostelę be žymių, ogi paprastai, tereikia tik virš garų palaikyti ir juostelė pati atšoks bigsmile.gif O ar nepaliks tarkim ant tapetų kokių žymių nežinau g.gif
Atsakyti