Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(Betse @ 2007 11 27, 09:29)
Labi gražu  thumbup.gif manau galima įdėti kokias užduotėles vaikučiams, labai gražu...
Bet kantrybės tai jaučiu pareikalavo nemžai...
O kiti darbeliai taip pat labai gražūs. Vaikiški labai faini, bet man labiausiai užkiuvo lovatiesė  thumbup.gif

QUOTE(laurencija000 @ 2007 11 27, 09:47)
Gražus ir įdomus LINUTUKĖS advento kalendorius  wub.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 27, 10:21)
labai gražus kalendorius wub.gif  wub.gif
gal galėtum aprašyt gamybos procesą, naudotas medžiagas g.gif

aciu visoms, net susinepatoginau blush2.gif siap tai krapstymosi tikrai buvo nemazai, jai rimtai tai dvi savaites su pertraukelem vis prisesdavau , tai kol susiradau kokiu paveiksliuku, tai kol sugalvojau ka sugebesiu ir ko ne, paskui deliojau tai ir susidare pora savaiciu, o dar abi paneles su dideliu noru padeti doh.gif , dazniausiai po tokios pagalbos dar daugiau uztrunki biggrin.gif , o siaip tai viskas padaryta is audinio nusipaisiau viska ant popieriaus, ir deliojausi, batelius ir visa kita tai prisiuvau sigzagu su siuvimo masina, na ir kitoje puseja paprasta kokia turejau flanele. dabar labai patogu tokiais dalykas uzsiimineti, daug ideju buna cia SM tik reikia pavarvinti akeles kelias dienas prie kompo ir randi visko ko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2007 11 26, 17:31)
pasirodysiu ir as
briedis
http://img147.images...dsc05576sb6.jpg

sakeles apipurkstos sidabriniais dazais ir blizguciais, gaila blizguciu nesimato nufotografavus

http://img213.images...dsc05584sv8.jpg

eglute is klevo lapu (pavogta mintis is rudenelio sventes temos) tik pas mane jau kaledine  blush2.gif  taip pat purksta su blizguciais bet nesimato nuotraukoje

http://img409.images...dsc05583tb4.jpg

o gal galetum isduoti kaip ta eglute is klevo lapu arba lapu sakotis, kaip cia kazkas sake vadinas, daryti? labai uzkliuvo ji man wub.gif kaip gi ji cia daroma? is anksto labai aciu aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 27 lapkričio 2007 - 15:06
QUOTE(garbanota avyte @ 2007 11 27, 15:05)
o gal galetum isduoti kaip ta eglute is klevo lapu arba lapu sakotis, kaip cia kazkas sake vadinas, daryti? labai uzkliuvo ji man wub.gif  kaip gi ji cia daroma? is anksto labai aciu aciuks.gif

labai paprastai, as ant vielos suveriau klevo lapus ir nupurskiau juos. turbut jau nelabai beiseis siais metais tau pasidaryti, nebent lapu dar kur rastum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2007 11 27, 19:20)
labai paprastai, as ant vielos suveriau klevo lapus ir nupurskiau juos. turbut jau nelabai beiseis siais metais tau pasidaryti, nebent lapu dar kur rastum  mirksiukas.gif

taip taip siemet jau niekaip,bet jau turesiu darbeli kitiems metams thumbup.gif
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 26, 23:00)
o as sumeistravau dovana darzeliui, advento kalendoriu, dar tik skaiciu nera, nes nezinu kaip aukletojos nores ar is eiles kad jie eitu, ar maisytai
user posted image
o parase rasit daugiau nuotrauku

Atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2007 11 27, 11:06)
tai, kad tikrai ne nuo taves nuziurejau  blink.gif  o cia apviniota su garbanotais siulais ir nupurksta

gal ir ne nuo manęs nužiūrėjai,bet aš pati juos braižiau,tai labai džiugu,kad pasklido smile.gif pernai buvau įdėjus kalėdų temose

žiū čia maniškis

user posted image

o čia jam pora

user posted image

elniuko forma pradžioje buvo skirta vat šiam dalykui,tik po to sugalvojau kad reikia kontūrinius padaryti smile.gif net brėžinius buvau imetus.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2007 11 27, 14:05)
o gal galetum isduoti kaip ta eglute is klevo lapu arba lapu sakotis, kaip cia kazkas sake vadinas, daryti? labai uzkliuvo ji man wub.gif  kaip gi ji cia daroma? is anksto labai aciu aciuks.gif

ant vielutes arba ant kokio pagaliuko veri apacioje didesnius i virsu mazejancius lapus.Darzeliuose tokius daro rudenelio sventei thumbup.gif tikrai ispudingai gyvai atrodo,tik lapu daaaug reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 28 lapkričio 2007 - 07:42
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 28, 01:12)

...man elniukai tai jėga. Noriu tokius pasidaryt....tik nesugalvoju iš kokios medžiagos karpyt, kad taip tvirtai stovėtų....ar užtenka kardono....ar klijuot dvigubai.....?
Atsakyti
pirk kartoną dailininkų prekėse ,gali kokių 2,5 mm arba 3mm,nepamenu tiksliai ,kokio čia storio, ir jo jau neiškarpysi,reikės pjauti su statybiniu peiliuku. Bet stovės garantuotai. Dar fainiau,kas galit pasidaryti tai taip būtų lauke prie namo wub.gif rolleyes.gif

http://www.woodcraft...FX/WOFS1003.jpg

http://www.whiterein....com/cw0103.jpg
Atsakyti
sveikos 4u.gif
aš turiu klausimuką, gal kuri patarsit, kaip pakabinti kalėdinį vainiką ant lauko durų, kadangi durys šarvuotos tai su vinimis kažkaip nesinorėtų jų gadint, bet nieko kito nesugalvoju, doh.gif bandžiau su specialiais lipukais kur nuotraukas galima kabint, bet nukrinta g.gif tai dabar ir suku galvą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloudlet: 28 lapkričio 2007 - 14:10
O dvipusė lipnumo juostele nebandei mirksiukas.gif ,manau laikytų,nes man laiko ax.gif ,tik žinoma reikia kas tris cm suklijuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 28, 10:05)

gal patčios daryta šitie prie namo,išties puikūs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 28 lapkričio 2007 - 14:29
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 11 28, 15:31)
O dvipusė lipnumo juostele nebandei mirksiukas.gif ,manau laikytų,nes man laiko ax.gif ,tik žinoma  reikia kas tris cm suklijuoti ax.gif
Papildyta:

gal patčios daryta  šitie prie namo,išties puikūs rolleyes.gif

labai ačiū, reikės pabandyti wub.gif
Atsakyti