Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

Sveikos merginos, saunuoles jus, paziurejau, paaikciojau o dabar kazka paciai reikia eiti daryti tik nezinau ka biggrin.gif per daug visko pamaciau, bet bandysim su dukra gal ka ismastyti smile.gif
Atsakyti
Žadėjau įkelti savo iškarpytų snaigių nuotraukas. smile.gif Štai:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakutė: 24 lapkričio 2007 - 13:05
sugebek tu ma taip..
garzu..
Atsakyti
[quote=gooda,2007 11 23, 12:55
radau laikrastyje stai toki grozi bigsmile.gif
user posted image

user posted image

aciu GOODA
pamaciau ir isimylejau, wub.gif manau kad viska galima nuvelt ir kepuriukus ir nosytes, ir barzdai - siek tiek pribadyta vilna.... wub.gif dar kepureles pasiuvinet biseriuku...
fantazija dirba, o valandu paroje nedaugeja g.gif
Atsakyti
Sveikutes.Nu jusu darbeliai super wub.gif thumbup.gif .
Norejau jusu paklausti kaip butu galima pasidaryti tuos is siulu burbulus? blink.gif Niekaip nedasunta schmoll.gif
Buciau dekinga jeis kas paaiskintu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2007 11 24, 20:12)

Koks paprastas ir mielas darbelis wub.gif
Atsakyti
gražiai konkorėžis patupdytas thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patiko ši temelė, pasisėmiau labai daug šaunių idėjų , ačiū 4u.gif keletas mano darbelių,labai paprastų,taip pasipuošiau savo namus pernai blush2.gif
tai padariau iš seno šviestuvo gaubto,gražiau atrodydavo degant šviesai,bet tokios nuotraukos neturiu blush2.gif
user posted image
labai laukiau kol pradės snigti didelėm snaigėm ax.gif
user posted image
šių šakelių galiukai labai gražiai blizga,bet nuotraukoje neišėjo to perteikti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2007 01 22, 22:18)
Zinokit siandien buvau Kalediniu papuosimu tarptautineje parodoje, ziurejom kokios kitu metu Kaledines tendencijos, tai nustebino kaledines eglutes ...juodos spalvos g.gif
man tai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
turbut jau nebezino ka issigalvoti naujo blink.gif
Papildyta:
Natalija, pamirsau pagirti tavo eglute thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

cia va istraukiau sena citata biggrin.gif BET, kiek girdejau, tai 2006 metais tos kaledu eglutes turjo but juodos, ir tai buvo top top top, siemet, sake taip: " pernai buvusios juodos kaledose nebeliko ne laso, ir dabar dominuoja sviesios, daugiausia pieno ir rozines spalvos". tai vat. kadangi as madu sicia tikrai nezadu vaikytis, tai nekreipsiu demesio i si parasyma, BO rozine spalva man labai nenenene ir vis delto, man kaledos asocijuojasi su auksine sidabrine melyna ir raudona 000054.gif

po gruodzio 1 imesiu ir as kaip papuosiau savo kambari, sia savaite planuoju pradeti visus papuosimukus daryt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark_me: 24 lapkričio 2007 - 23:09
QUOTE(Lakutė @ 2007 11 24, 12:05)
Žadėjau įkelti savo iškarpytų snaigių nuotraukas.  smile.gif  Štai:

user posted image
user posted image
user posted image

ar galetumei parodyti,paaiskinti,kaip karpai tas snaiges ax.gif
Atsakyti
Galėsiu nuotraukomis parodyti kaip sulankstau popierių. mirksiukas.gif O sulanksčius karpai tada kaip nori ir kaip jau šauna į galvą. ax.gif smile.gif
Atsakyti