Sveikos merginos, saunuoles jus, paziurejau, paaikciojau o dabar kazka paciai reikia eiti daryti tik nezinau ka per daug visko pamaciau, bet bandysim su dukra gal ka ismastyti
Žadėjau įkelti savo iškarpytų snaigių nuotraukas. Štai:
[quote=gooda,2007 11 23, 12:55
radau laikrastyje stai toki grozi
aciu GOODA
pamaciau ir isimylejau, manau kad viska galima nuvelt ir kepuriukus ir nosytes, ir barzdai - siek tiek pribadyta vilna.... dar kepureles pasiuvinet biseriuku...
fantazija dirba, o valandu paroje nedaugeja
radau laikrastyje stai toki grozi
aciu GOODA
pamaciau ir isimylejau, manau kad viska galima nuvelt ir kepuriukus ir nosytes, ir barzdai - siek tiek pribadyta vilna.... dar kepureles pasiuvinet biseriuku...
fantazija dirba, o valandu paroje nedaugeja
Sveikutes.Nu jusu darbeliai super .
Norejau jusu paklausti kaip butu galima pasidaryti tuos is siulu burbulus? Niekaip nedasunta
Buciau dekinga jeis kas paaiskintu
Norejau jusu paklausti kaip butu galima pasidaryti tuos is siulu burbulus? Niekaip nedasunta
Buciau dekinga jeis kas paaiskintu
gražiai konkorėžis patupdytas
Man labai patiko ši temelė, pasisėmiau labai daug šaunių idėjų , ačiū keletas mano darbelių,labai paprastų,taip pasipuošiau savo namus pernai
tai padariau iš seno šviestuvo gaubto,gražiau atrodydavo degant šviesai,bet tokios nuotraukos neturiu
labai laukiau kol pradės snigti didelėm snaigėm
šių šakelių galiukai labai gražiai blizga,bet nuotraukoje neišėjo to perteikti
tai padariau iš seno šviestuvo gaubto,gražiau atrodydavo degant šviesai,bet tokios nuotraukos neturiu
labai laukiau kol pradės snigti didelėm snaigėm
šių šakelių galiukai labai gražiai blizga,bet nuotraukoje neišėjo to perteikti
QUOTE(b3b @ 2007 01 22, 22:18)
Zinokit siandien buvau Kalediniu papuosimu tarptautineje parodoje, ziurejom kokios kitu metu Kaledines tendencijos, tai nustebino kaledines eglutes ...juodos spalvos
man tai
turbut jau nebezino ka issigalvoti naujo
Papildyta:
Natalija, pamirsau pagirti tavo eglute
man tai
turbut jau nebezino ka issigalvoti naujo
Papildyta:
Natalija, pamirsau pagirti tavo eglute
cia va istraukiau sena citata BET, kiek girdejau, tai 2006 metais tos kaledu eglutes turjo but juodos, ir tai buvo top top top, siemet, sake taip: " pernai buvusios juodos kaledose nebeliko ne laso, ir dabar dominuoja sviesios, daugiausia pieno ir rozines spalvos". tai vat. kadangi as madu sicia tikrai nezadu vaikytis, tai nekreipsiu demesio i si parasyma, BO rozine spalva man labai nenenene ir vis delto, man kaledos asocijuojasi su auksine sidabrine melyna ir raudona
po gruodzio 1 imesiu ir as kaip papuosiau savo kambari, sia savaite planuoju pradeti visus papuosimukus daryt
QUOTE(Lakutė @ 2007 11 24, 12:05)
ar galetumei parodyti,paaiskinti,kaip karpai tas snaiges
Galėsiu nuotraukomis parodyti kaip sulankstau popierių. O sulanksčius karpai tada kaip nori ir kaip jau šauna į galvą.