Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

Fainos eglutes kelk viska ka turi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 12 09, 10:10)
Fainos eglutes kelk viska ka turi wink.gif

Geari dar šiek tiek vis prisėsdama po truputį viską sukelsiu 4u.gif
Man tai va šita wub.gif padaryta iš rūgtieš šakelių (nežinau tokio augalo mastau.gif )ir skardinių žvaigždučių user posted image
Čia panašiai kaip rimuzes šiaudinė, bet dedu dėl papuošimo idėjos user posted image
Dar viena user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
O šita iš lauro lapų thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Na, toli iki parodytų grožių mano adventiniam vainikui lotuliukas.gif bet kieme tik tokių uogų radau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 09 gruodžio 2006 - 14:34
Vainikai
user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Papildyta:
O labiausiai tai patiko šitas user posted image iškarto atsiminiau posakyį grožis slypi paprastume wub.gif
Atsakyti
naujas darbelis eglute is konkoreziu ir "istirpes" besmegenis. tik nesimato viso eglutes grozio-blizguciu. neina taip nufotkinti kad matytusi. realiai graziau atrodo
http://i122.photobuc...pg?t=1165673180
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 09, 16:26)
Vainikai
user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Papildyta:
O labiausiai tai patiko šitas user posted image iškarto atsiminiau posakyį grožis slypi paprastume  wub.gif

Man tai idomu, kaip tuos kankorezius sutvirtinti ir ant ko? Labai noriu pasidaryti vainika, tik vis neapsisprendziu koki daryti. O kankoreziu tai pas mus miske nors vezimu vešk!
Atsakyti
ikeliu savo siumetine "eglute"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 12 09, 16:16)
Man tai idomu, kaip tuos kankorezius sutvirtinti ir ant ko? Labai noriu pasidaryti vainika, tik vis neapsisprendziu koki daryti. O kankoreziu tai pas mus miske nors vezimu vešk!

Žinok praverčiau žurnalą tai neršo kaip jie ten sutvirtinti sad.gif bet galvoju kad be karkaso tik kankorėžius vieną šalia kito klijuoji 4u.gif
Radau tik štai ką kaip pasidaryti kvapnių apelsinų, nes pamenu kazkuri mama skundėsi kad jos darytas labai greitai supelijo sad.gif user posted image dabar tai nelabai matosi, bet jeigu išsisaugosit kompe ir žiūrėdamos pasididinsit tai matysis thumbup.gif
Atsakyti
as tai vis paskaitau, kad kazka su pistoletais kliju klijuojat, paaiskinnkit man zioplai, kaip ten tais pistoletais reik naudotis ir kuom jie patogus, kad ne siaip klijais tept? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 09, 20:30)
as tai vis paskaitau, kad kazka su pistoletais kliju klijuojat, paaiskinnkit man zioplai, kaip ten tais pistoletais reik naudotis ir kuom jie patogus, kad ne siaip klijais tept?  blush2.gif

Privalumas tas, kad pistoletas elektrinis, ir klijai gaunasi karšti, greitai stingsta, todėl labai tinka floristikoje, ax.gif
Atsakyti
jis jungiasi i elektra dedasi kliju plokstele, ji kaista ir tirpsta, paspaudus bega ir labai greit sukieteja. ikelsiu foto kaip jis atrodo
Papildyta:
atrodo va taip http://img88.imagesh...dsc01857gc0.jpg
ju yra dideliu ir mazu
Atsakyti