Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(snaigute @ 2007 11 20, 10:17)
Jei norite į servetėlę ar snaigutę įsipjauti pirštą nail.gif  biggrin.gif , tai naudokite standiklius net neskiesdamos ( arba beveik neskiesdamos) vandeniu, o ne kaip kad būna parašyta naudojimo instrukcijose. O purškalais tokio gero efekto negausite schmoll.gif ( išbandyta praktiškai 4u.gif )

man irgi atrodo kad reikiakuo maziau prasiesti, o tie purskiami tai tik sudrekina doh.gif
Atsakyti
Na, jei purškiamais gerai išpurški, tai laiko daug geriau nei krakmolas. Beje, o kaip jūs su ta Luga dirbate. Aš jos buvau nusipirkusi, bet pirmiausiai nepatiko nepakenčiamas kvapas. Be to, labai lipo prie nosinių, per kurias bandžiau lyginti. Ir dar pageltonavo. Aišku, aš neskiedžiau, man juk kietų reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2007 11 20, 10:17)
Jei norite į servetėlę ar snaigutę įsipjauti pirštą nail.gif  biggrin.gif , tai naudokite standiklius net neskiesdamos ( arba beveik neskiesdamos) vandeniu, o ne kaip kad būna parašyta naudojimo instrukcijose. O purškalais tokio gero efekto negausite schmoll.gif ( išbandyta praktiškai 4u.gif )

o kiek laiko laikyt joje ar tik sudrekint, jei minimaliais skiets/neskiest? ir lygint po to drgna? blush2.gif
Atsakyti
as snaiges standonu su "luga' chigejos, tai thumbup.gif , o laikau ivairiai 10 min, o jei pamirstu ai ir ilgiau, o poto dregnas islyginu.
Atsakyti
My Webpagesveikos merginos!!! smile.gif ziuriu kad dar diskutuojat snaigiu tema,as ju nemezgu,o karpau is popieriaus.idesiu nuoroda
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2007 11 20, 18:10)
My Webpagesveikos merginos!!! smile.gif ziuriu kad dar diskutuojat snaigiu tema,as ju nemezgu,o karpau is popieriaus.idesiu nuoroda

Nu labai gražu thumbup.gif
O karpai paprastai, sulankstai ir iškarpai?
Man tokios nesigauna...
Atsakyti
Tikrai labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o kaip tokias gražes iškarpai...
Atsakyti
aciu smile.gif blush2.gif uz pagyrimus.tai cia mane vaikystej 4u.gif dar mama ismoke.susilankstai ir karpai zirklutemis.jas ant langu klijuoju.vaikams i darzeli ir mokykla prikarpau.
Atsakyti
jetau kaip cia grazu... 4u.gif prisijungiau jau seai bet isitrauksiu tai dabar.. blush2.gif rolleyes.gif tikrai labai grozetis jusu darbelais.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
taip ir jauciasi kaledos.. biggrin.gif wink_3.gif wub.gif
nu dabdysiu ir pati daryti kazka..o jei iseis ir foto ikelsiu.. rolleyes.gif
sekmes begaminant.. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2007 11 20, 17:10)

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip gražu bigsmile.gif ,o aš nemoku gražiai sulankstyti popieriaus schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2007 11 20, 18:10)

Ei bigsmile.gif O nenorėtum pažingsniui kaip viską darai nufotografuoti. Vaje kokios būtume tau dėkingos wub.gif

Nu grožis verčiantis iš koto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Noriu i užtarnautą poilsį biggrin.gif Sėdėčiau krėsle nerčiau servetėles, karpyčiau ... O dabar tik naktim dirbu, kol užmiegu su vašeliu rankoj. Jūs čia tokių grožybių pridedat, kad nori nenori tenka dirbt. Sėkmės laukiant Kalėdų. 4u.gif
Atsakyti