Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(akvilyte @ 2007 11 19, 10:57)
galvoju gal jau buvau įdėjus kažkuriias metais  g.gif o gal ir ne...

as ir noreciau nusipirkti cinamono lazdeliu ir kokia zvake pasidaryti ax.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 12:28)
jau servetėlės parkeliavo,bet netokios kokių norėjau doh.gif

wub.gif
reik mokytis nerti, tiksliau prisiminti kaip tai daroma blush2.gif
kazkada juk mokejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 17:02)
Man tai LT Luga patinka ax.gif

o as to s lugos tai neradau niekur schmoll.gif tad nusipirkau kazkoki purkala, toki flokonas tai kaip antistatiko, toks kaip plauku lakas ir kt buna.. ten raso supurkti truputi palaukti kol isigers ir islyginti, niekas tokio nebandet, kaip jis kazi, ar tinka snaigems, nes as irgi jau kruvyte prisineriau tai reik pradet standint.. g.gif
Atsakyti
Waje mergaites kokius grozius darote o stai ka as darau kaledoms 4u.gif

http://public.fotki....-akimis/25.html

nuotrauku ikelt nemoku tai nuo sios fotkes ziurekit ir kitas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 19, 16:49)
wub.gif 
reik mokytis nerti, tiksliau prisiminti kaip tai daroma  blush2.gif
kazkada juk mokejau  rolleyes.gif

smagu,kad patiko mirksiukas.gif
tai prašom prisiminti kaip tai daroma ir mums pasirodyti mirksiukas.gif

QUOTE(garbanota avyte @ 2007 11 19, 17:33)
o as to s lugos tai neradau niekur  schmoll.gif  tad nusipirkau kazkoki purkala, toki flokonas tai kaip antistatiko, toks kaip plauku lakas ir kt buna.. ten raso supurkti truputi palaukti kol isigers ir islyginti, niekas tokio nebandet, kaip jis kazi, ar tinka snaigems, nes as irgi jau kruvyte prisineriau tai reik pradet standint.. g.gif

turiu ir tą purškiama,aš eglutes su juo standinau,tai supurkšdavau ir palikdavau nakčiau nelygindavau,bet jei reiki ageresnio efekto tai Luga geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Sandr_e @ 2007 11 19, 18:09)
Waje mergaites kokius grozius darote o stai ka as darau kaledoms  4u.gif

nuotrauku ikelt nemoku tai nuo sios fotkes ziurekit ir kitas blush2.gif

gražu ir pas tave bigsmile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(-JURGITA- @ 2007 11 19, 18:45)
Buna dienu lyg tycia....
Nepaguos, bet guoskis tuo, kad  pati sveika  wub.gif

Atsakyti
Labai gražu, ypač vainikėliai thumbup.gif thumbup.gif

O snaigių su kuo tik aš nestandinau lotuliukas.gif ir su druska ir su krakmolu tirpintu, net pati nebepamenu. Net negaliu atsakyti, su kuo geriau laikosi g.gif Iškabėjo per dvejas kalėdas ant lango, šiemet dar nekabinau, bet jaučiu, kad reikia iš naujo išplauti ir iškrakmolyti g.gif , nes jau tokios pasimalusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 19 lapkričio 2007 - 19:20
Man tai labai patiko MONAMI seniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2007 11 19, 19:22)
Man tai labai patiko MONAMI seniai thumbup.gif

tai labai smagu,prašom visos taip papuošti savo šventinį stalą mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as kaledini stala puosiu floristiskai tai manau ir servetkos bus apdekoruotos mirksiukas.gif
Atsakyti
gražūs Tavo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atleiskit jei klausiu apie tai ką jau esate pasakojusios (neperskaičiau visos temos blush2.gif )
Kaip į Advento vainiką tvirtinate žvakes. Esu bandžius įsprausti tarp šakelių, priklijuoti silikonu, net karštais klijais... man jos negražiai nusvyra, arba net nukrinta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2007 11 19, 17:33)
o as to s lugos tai neradau niekur  schmoll.gif  tad nusipirkau kazkoki purkala, toki flokonas tai kaip antistatiko, toks kaip plauku lakas ir kt buna.. ten raso supurkti truputi palaukti kol isigers ir islyginti, niekas tokio nebandet, kaip jis kazi, ar tinka snaigems, nes as irgi jau kruvyte prisineriau tai reik pradet standint.. g.gif

tai va sitas man nifiga nestandina -purskiamas doh.gif
QUOTE(Sandr_e @ 2007 11 19, 18:09)
Waje mergaites kokius grozius darote o stai ka as darau kaledoms  4u.gif

labai grazu wub.gif
QUOTE(Luknė @ 2007 11 19, 22:11)

Kaip į Advento vainiką tvirtinate žvakes. Esu bandžius įsprausti tarp šakelių, priklijuoti silikonu, net karštais klijais... man jos negražiai nusvyra, arba net nukrinta. verysad.gif

as tai i zavake is apacios istatau koki vini, kieta viela ir pan (pakaitinu -tada gerai lenda lotuliukas.gif vienai zvakei, jei plati -tai 2 ar net 3 galima...jei siaurute ir 1 gana)...o tada smeigiu i ta zalia puta ar sakas -ziurint is ko vainikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei norite į servetėlę ar snaigutę įsipjauti pirštą nail.gif biggrin.gif , tai naudokite standiklius net neskiesdamos ( arba beveik neskiesdamos) vandeniu, o ne kaip kad būna parašyta naudojimo instrukcijose. O purškalais tokio gero efekto negausite schmoll.gif ( išbandyta praktiškai 4u.gif )
Atsakyti