Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

Isradinga gi tu MONAMI, saunuolyte, zinok daug bezdd=ioniu atsiras i tavo nikstuka pasiziureja ir as tame tarpe... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 11 19, 13:15)
Isradinga gi tu MONAMI, saunuolyte, zinok daug bezdd=ioniu atsiras i tavo nikstuka pasiziureja ir as tame tarpe... lotuliukas.gif

prašomrašom,tikrai negaila,kuo daugiau tuo smagiau ir vistiek visi bus skirtingi bigsmile.gif
o čia tokie buvo originalai ax.gif maniškiams akytes dar norisi išraiškingesnes padaryti bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 13:32)
prašomrašom,tikrai negaila,kuo daugiau tuo smagiau ir vistiek visi bus skirtingi  bigsmile.gif
o čia tokie buvo originalai ax.gif maniškiams akytes dar norisi išraiškingesnes padaryti  bigsmile.gif

Saunuole, super super super thumbup.gif O man gal kaip tik grazesnes tavo nykstuko akytes g.gif ir serveteles graziau vienspalves mirksiukas.gif
Aciu uz ideja aciuks.gif
As ir gi uzsisakiau visokiu niekuciu uz kruva pinigu doh.gif Atrodo ir to reikia ir dar to... ax.gif tai dabar laukiu siuntinuko ir raitosiuos rankoves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 19 lapkričio 2007 - 13:43
senai cia buvau blush2.gif mirksiukas.gif be tjau irgi kaledom pakvipo, nes prisipirkau visokiu siulu -siemet snaigiu nerimo manija biggrin.gif biggrin.gif tik nzn kaip jas sutvirtint? sakot lipalu? g.gif o spalvos nepalieka jis? g.gif na nepageltonija? mirksiukas.gif

QUOTE(Jenny;) @ 2007 11 17, 15:40)
[i]Nežinau ar čia pataikiau bet praeitas metais namus papuošiau taip:

super..eglute man labai patiko wub.gif thumbup.gif o tu sakeles dejai ant kokio pagrindo, ar pagalio, ar siaip risai kazkaip? blush2.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 11 19, 10:57)

o šita eglutė iš mano vestuvinės puokštės  ax.gif

wow thumbup.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 12:28)
jau servetėlės parkeliavo,bet netokios kokių norėjau doh.gif

labai labai grazu wub.gif ideja wub.gif o gal shemute turi? mirksiukas.gif blush2.gif ar is galvos?
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 11 19, 13:40)
Saunuole, super super super  thumbup.gif O man gal kaip tik grazesnes tavo nykstuko akytes  g.gif ir serveteles graziau vienspalves  mirksiukas.gif
Aciu uz ideja aciuks.gif
As ir gi uzsisakiau visokiu niekuciu uz kruva pinigu  doh.gif Atrodo ir to reikia ir dar to...  ax.gif  tai dabar laukiu siuntinuko ir raitosiuos rankoves  lotuliukas.gif

labai jau smagu,kad patiko rolleyes.gif

o su tais rankdarbių niekučiais tai galo nėra doh.gif

QUOTE(bonda @ 2007 11 19, 14:03)
labai labai grazu wub.gif ideja wub.gif o gal shemute turi? mirksiukas.gif  blush2.gif ar is galvos?

ne schemutės nėra,nes žurnale buvo tik aprašymas,tai aš iš akies,nes jis visas stulpeliais su vienu užmetimu tai nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 14:43)

ne schemutės nėra,nes žurnale buvo tik aprašymas,tai aš iš akies,nes jis visas stulpeliais su vienu užmetimu tai nesunku  mirksiukas.gif

aha, jau atidziau paziurejau -viskas kaip ir aisku drinks_cheers.gif tikraudonu siulu nebeturiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o kaip del snaigiu standinimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 11 19, 14:45)

o kaip del snaigiu standinimo? g.gif

Man tai LT Luga patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 15:02)
Man tai LT Luga patinka ax.gif

o kiek ten skiest, nes turiu..ale instrukcijos ner- tai abejoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 11 19, 15:05)
o kiek ten skiest, nes turiu..ale instrukcijos ner- tai abejoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mane rašo,kad suplakti ir vieną kamštelį-2ltr šilto vandens,pamerkti 10min ir paskui išlyginti dar drėgnus mirksiukas.gif

o į jo sudėtį irgi įeina PVA dispersija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 19 lapkričio 2007 - 15:11
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 15:10)
pas mane rašo,kad suplakti ir vieną kamštelį-2ltr šilto vandens,pamerkti 10min ir paskui išlyginti dar drėgnus  mirksiukas.gif

o į jo sudėtį irgi įeina PVA dispersija  mirksiukas.gif

aciukas tau labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 11 19, 15:12)
aciukas tau labai wub.gif

kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 15:15)
kad tik padėtų  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif jei pades -tai rodysiuos biggrin.gif
Atsakyti