Isradinga gi tu MONAMI, saunuolyte, zinok daug bezdd=ioniu atsiras i tavo nikstuka pasiziureja ir as tame tarpe...
QUOTE(jura_jurate @ 2007 11 19, 13:15)
Isradinga gi tu MONAMI, saunuolyte, zinok daug bezdd=ioniu atsiras i tavo nikstuka pasiziureja ir as tame tarpe...
prašomrašom,tikrai negaila,kuo daugiau tuo smagiau ir vistiek visi bus skirtingi
o čia tokie buvo originalai maniškiams akytes dar norisi išraiškingesnes padaryti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 13:32)
prašomrašom,tikrai negaila,kuo daugiau tuo smagiau ir vistiek visi bus skirtingi
o čia tokie buvo originalai maniškiams akytes dar norisi išraiškingesnes padaryti
Saunuole, super super super O man gal kaip tik grazesnes tavo nykstuko akytes ir serveteles graziau vienspalves
Aciu uz ideja
As ir gi uzsisakiau visokiu niekuciu uz kruva pinigu Atrodo ir to reikia ir dar to... tai dabar laukiu siuntinuko ir raitosiuos rankoves
senai cia buvau be tjau irgi kaledom pakvipo, nes prisipirkau visokiu siulu -siemet snaigiu nerimo manija tik nzn kaip jas sutvirtint? sakot lipalu? o spalvos nepalieka jis? na nepageltonija?
super..eglute man labai patiko o tu sakeles dejai ant kokio pagrindo, ar pagalio, ar siaip risai kazkaip?
wow
labai labai grazu ideja o gal shemute turi? ar is galvos?
QUOTE(Jenny;) @ 2007 11 17, 15:40)
super..eglute man labai patiko o tu sakeles dejai ant kokio pagrindo, ar pagalio, ar siaip risai kazkaip?
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 19, 10:57)
wow
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 12:28)
jau servetėlės parkeliavo,bet netokios kokių norėjau
QUOTE(gooda @ 2007 11 19, 13:40)
Saunuole, super super super O man gal kaip tik grazesnes tavo nykstuko akytes ir serveteles graziau vienspalves
Aciu uz ideja
As ir gi uzsisakiau visokiu niekuciu uz kruva pinigu Atrodo ir to reikia ir dar to... tai dabar laukiu siuntinuko ir raitosiuos rankoves
Aciu uz ideja
labai jau smagu,kad patiko
o su tais rankdarbių niekučiais tai galo nėra
QUOTE(bonda @ 2007 11 19, 14:03)
ne schemutės nėra,nes žurnale buvo tik aprašymas,tai aš iš akies,nes jis visas stulpeliais su vienu užmetimu tai nesunku
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 14:43)
ne schemutės nėra,nes žurnale buvo tik aprašymas,tai aš iš akies,nes jis visas stulpeliais su vienu užmetimu tai nesunku
aha, jau atidziau paziurejau -viskas kaip ir aisku tikraudonu siulu nebeturiu
o kaip del snaigiu standinimo?
QUOTE(bonda @ 2007 11 19, 14:45)
Man tai LT Luga patinka
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 15:02)
Man tai LT Luga patinka
o kiek ten skiest, nes turiu..ale instrukcijos ner- tai abejoju
QUOTE(bonda @ 2007 11 19, 15:05)
o kiek ten skiest, nes turiu..ale instrukcijos ner- tai abejoju
pas mane rašo,kad suplakti ir vieną kamštelį-2ltr šilto vandens,pamerkti 10min ir paskui išlyginti dar drėgnus
o į jo sudėtį irgi įeina PVA dispersija
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 19, 15:10)
pas mane rašo,kad suplakti ir vieną kamštelį-2ltr šilto vandens,pamerkti 10min ir paskui išlyginti dar drėgnus
aciukas tau labai