Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

vieną kibirą ax.gif nusipirkau... šiaip jų ten yra ir su snaigių bei eglių formos skylutėmis. mano su eglėmis. ir gal nevisai tiesa, kad skardiniai jie, nes sunkoki, na tokiu storoku dugnu, 6 cm aukščio. kainuoja 6.99... gal kiek ir perbrangiai, bet.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimyte: 14 lapkričio 2007 - 12:29
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 12, 15:25)
labai paprasta, duodi vaikui adata, ir jis bado tuos balionus biggrin.gif mano panos tai abi pesasi kuriai kuris balionas atiteks sprogdinti lotuliukas.gif o paskui kaip *MONAMI* rase iskrapstai su kuo nors, kadangi as turiu nuo overloko pinceta tai ji naudoju, tik butinai palauk kol jie gerai isdzius kitaip susirauksles ir neteks formos sekmes

ale kazkaip nein man rast PVA kliju... doh.gif tik lipala radau, kazi ar jis tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2007 11 14, 15:37)
ale kazkaip nein man rast PVA kliju... doh.gif  tik lipala radau, kazi ar jis tiktu?  g.gif

Tai vienas ir tas pats.Puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 11 14, 16:46)
Tai vienas  ir tas pats.Puikiai tinka thumbup.gif

tuomet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 07, 13:54)
4u.gif  labai man patiko nykštukas iš anksčiau įdėtų nuorodų,tai pabandžiau pati nunarplioti  ax.gif
user posted image

Gal galetum pasidalinti schemute mirksiukas.gif bandziau ieskoti, bet neradau blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 07, 12:54)
4u.gif  labai man patiko nykštukas iš anksčiau įdėtų nuorodų,tai pabandžiau pati nunarplioti  ax.gif
user posted image

o gal turi nykstuko schemute? labai jis grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai cia reikia tos chemutes, paparastai cia nerta rutuliukas nunertas, tada kepyryte, dar barzda...paparasta labai atrodo. ax.gif O kas paparasta tas visada grazu.
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 11 16, 17:43)
Nelabai cia reikia tos chemutes, paparastai cia nerta rutuliukas nunertas, tada kepyryte, dar barzda...paparasta labai atrodo.  ax.gif  O kas paparasta tas visada grazu.

nu jei saai kad paprastai tai reikes pabandyti g.gif vis pasiziurint i nuotraukele g.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2007 11 15, 17:08)
Gal galetum pasidalinti schemute mirksiukas.gif bandziau ieskoti, bet neradau blush2.gif
Aciu 4u.gif

QUOTE(nekava @ 2007 11 16, 13:57)
o gal turi nykstuko schemute? labai jis grazus  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(jura_jurate @ 2007 11 16, 17:43)
Nelabai cia reikia tos chemutes, paparastai cia nerta rutuliukas nunertas, tada kepyryte, dar barzda...paparasta labai atrodo.  ax.gif  O kas paparasta tas visada grazu.

drinks_cheers.gif jis be schemutės,mezgiau iš akies mirksiukas.gif
smagu,kad patiko man jis irgi patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 16, 19:33)
drinks_cheers.gif  jis be schemutės,mezgiau iš akies  mirksiukas.gif
smagu,kad patiko man jis irgi patiko biggrin.gif

o aš tai padėkot norėčiau *MONAMI* už išradingumą ir už tai kad daliniesi savo idėjomis thumbup.gif 4u.gif . Dabar mano toli gyvenantys artimieji švenčių proga gaus ne tik paprastą atvirutę, bet ir mielą, rankų darbo todėl šiltą nykštuka-eglutės papuošaliuką.
Sėkmės kuriant ir įgyvendinant visus sumanymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 16, 19:03)
o aš tai padėkot norėčiau *MONAMI* už išradingumą ir už tai kad daliniesi savo idėjomis thumbup.gif  4u.gif . Dabar mano toli gyvenantys artimieji švenčių proga gaus ne tik paprastą atvirutę, bet ir mielą, rankų darbo todėl šiltą nykštuka-eglutės papuošaliuką.
Sėkmės kuriant ir įgyvendinant visus sumanymus 4u.gif

4u.gif ačiū ačiū už pagyrimus,bet čia ne mano įdėja aš ją irgi radau tarp įdėtų nuorodų ir puoliau pabandyti ax.gif man jie irgi labai mieli mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš radau tokius papuošimus iš druskos tešlos, galima dar daug sugalvot smile.gif šiandien bandysiu.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti