Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(Susiena @ 2007 11 06, 16:45)

O grožis bigsmile.gif Nunert tai nunerti, o su kuo taip standžiai iškrakmolinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 11 06, 22:22)
O grožis bigsmile.gif Nunert tai nunerti, o su kuo taip standžiai iškrakmolinti? g.gif

ieškoti Lt lugos arba kitos pačios gaminasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 11 06, 22:22)

as naudoju tuos baltus PVA klijus biggrin.gif , gaunasi super, tik siais metais ko tai nera meiles nerimui ir mezgimui blush2.gif
Atsakyti
4u.gif labai man patiko nykštukas iš anksčiau įdėtų nuorodų,tai pabandžiau pati nunarplioti ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 16, 17:09)
siaip tai per savo favorites perejus tikriausiai rasciau, bet zinokit kartosiuosi  biggrin.gif , nes visu angeliuku varpeliu ir kitu papuosalu schemutes nusiziurejau cia, kaip tik SM tik neatsimenu ar siam psl ar ten kur nerimas, bet kada prisesiu ir aieskosiu, gal kita sav, jei ka rasiu pas save idesiu smile.gif

o burbulai tai labai lengvai darosi, reikia mazu balionu, baltu irisiuku siulu, ar siap kokios jums patinkancios spalvos ir tu paciu PVA kliju, pripusti balionus reikia, tada siulus suteptus klijais apsukineti aplink baliona, sukti kaip koki siulu kamuoli, ir dziovinti, bet as tai nepeasidedu kol siluma nebuna pajungta, per ilgai rezultatu reikia laukti  ax.gif , o kad lengviau butu apsukineti ir neissiteptumete labai, tai paimkite kokia nuo vitaminu ar kokiu siaip vaistu plasmasine bonkute tada kiaurai per dargteli ir bonkutes dugna su stora padarykite skylutes, per skylutes perverkite siula, o i bonkute pripilkite kliju ir su ta bonkute apsukinekite baliona, kaip prasides sildymo sezonas zadu gaminti, tada ir foto reportaza galesiu padaryti, bus aiskiau  biggrin.gif

man tie siulu burbulai tai wub.gif kaip juos pasidaryt man jau aisku isskyrus viena dalyka... ta baliona priputi, apklijuoji tais siulais, isdziovini viksas aisku, o tas balionas taip ir lieka ten viduj to burbulo ar kaip? nes kiek esu macius tu burbulu tai jie berods tusciaviduriai.. unsure.gif o cia jei ant baliono vynioji, tai jis taip ir lieka.. ar ji po to is ten kazkaip iskrapstyt reik g.gif papasakokit kaip ten is tiesu yr? labai noriu tokiu pasidaryti siemet..aciu labai.. 4u.gif
o siaip visu darbeliai labai grazus ir originalus thumbup.gif saunuoles visos!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 12 lapkričio 2007 - 11:29
man atrodo susprogdina balioną kai viskas išdžiūna ir jį išima pro tarpelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2007 11 12, 11:27)
man tie siulu burbulai tai  wub.gif  kaip juos pasidaryt man jau aisku isskyrus viena dalyka... ta baliona priputi, apklijuoji tais siulais, isdziovini viksas aisku, o tas balionas taip ir lieka ten viduj to  burbulo ar kaip? nes kiek esu macius tu burbulu tai jie berods tusciaviduriai.. unsure.gif  o cia jei ant baliono vynioji, tai jis taip ir lieka.. ar ji po to is ten kazkaip iskrapstyt reik g.gif  papasakokit kaip ten is tiesu yr? labai noriu tokiu pasidaryti siemet..aciu labai.. 4u.gif
o siaip visu darbeliai labai grazus ir originalus thumbup.gif  saunuoles visos!!!

labai paprasta, duodi vaikui adata, ir jis bado tuos balionus biggrin.gif mano panos tai abi pesasi kuriai kuris balionas atiteks sprogdinti lotuliukas.gif o paskui kaip *MONAMI* rase iskrapstai su kuo nors, kadangi as turiu nuo overloko pinceta tai ji naudoju, tik butinai palauk kol jie gerai isdzius kitaip susirauksles ir neteks formos sekmes
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 12, 15:25)
labai paprasta, duodi vaikui adata, ir jis bado tuos balionus biggrin.gif mano panos tai abi pesasi kuriai kuris balionas atiteks sprogdinti lotuliukas.gif o paskui kaip *MONAMI* rase iskrapstai su kuo nors, kadangi as turiu nuo overloko pinceta tai ji naudoju, tik butinai palauk kol jie gerai isdzius kitaip susirauksles ir neteks formos sekmes

Taip ir maniau, kad sprogdina ir istraukia per tarpuka, bet reikejo isitikint rolleyes.gif
niu mano kleckas da pats kaip adata, tad siemet dar teks paciai tuos balionus sprogdint biggrin.gif
aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
jau nykštuko barzduko grožis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maximoj mačiau pardvinėja prie visokių kalėdinių reikaliukų tokius mažyčius skardinius perforuotus (skylės žvaigždės formos) kibirėlius-žvakides... neblogai atrodo smile.gif
Atsakyti
Reiks nurukti apsizvalgyti smile.gif, nebera ko delsti smile.gif
Atsakyti