Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

WOW kaip gražu bigsmile.gif wub.gif Ir aš noriu tokio dalyko ant savo duru cool.gif Jei nepaslaptis iš ko darei blush2.gif
Atsakyti
P@nter@, ispudingai atrodo! thumbup.gif Itariu cia bus is blizgaus-lipnaus popieriaus ir vyteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2006 12 08, 17:47)
WOW kaip gražu  bigsmile.gif  wub.gif Ir aš noriu tokio dalyko ant savo duru  cool.gif Jei nepaslaptis iš ko darei blush2.gif

QUOTE(Monada @ 2006 12 08, 18:04)
P@nter@, ispudingai atrodo!  thumbup.gif  Itariu cia bus is blizgaus-lipnaus popieriaus ir vyteliu smile.gif

Ne ne, mano pavyzdį parodyta, kad turi būt iš vytelių ir šiaudų, bet aš panaudojau tuos pagaliukus kur mėsą smaigstau ir kaspiną kur dovanas rišu lotuliukas.gif šiaip pavyzdį ji atrodo gražiau va taip user posted image
Sūnaus mokytoja davė visokių knygų su kalėdiniais darbeliais tai uch akys raibsta ir galva jau susisuko viską noriu pasigaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
o koks knygos pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 12 08, 20:01)
o koks knygos pavadinimas?

Šiaip tai kelias davė o būtent ta tai ŽIEMOS ŠVENČIŲ RANKDARBIAI
Atsakyti
P@nter@,saunuole !!!! O kad ne vyteles tai irgi neblogiau atrodo tongue.gif
Atsakyti
va kiek prikepiau http://i122.photobuc...pg?t=1165606906
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 12 08, 20:28)
P@nter@,saunuole !!!! O kad ne vyteles tai irgi neblogiau atrodo tongue.gif

Ačiū Jeigu yra pegeidavimų tai galiu ten iš tos knygos ką nors pakopijuot ir įkelt čia ten dar snaigių tokių čiotkų mačiau. ax.gif

QUOTE(VaNilline @ 2006 12 08, 21:39)

Ou je koki gražūs, o ką jais puoši?
Atsakyti
P@nter@ kopijuok kopijuok ! Labai netgi domina wink.gif Laukiam tongue.gif ir aciu .
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 12 08, 22:33)
P@nter@ kopijuok kopijuok ! Labai netgi domina  wink.gif Laukiam tongue.gif ir aciu .

Gerai nemiegu tai keliatą įkelsiu ax.gif iš pradžių eglutės 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Skaičiau skaičiau šitą skyrelį ir pradėjau gaminti pakabinamą Kalėdinį kūrinį. Kai pabaigsiu įdėsiu nuotraukėlę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 08, 22:44)

Ou je koki gražūs, o ką jais puoši?

kad ir ant eglutes kabinti galima.desimt padariau pusseserei ant eglutes, o kiti bus isdovanoti kaip mazi suvenyrai
Atsakyti