kaip įdomiai atrodo margos eglutės
reiks beždžioniuot
QUOTE(siaudukes @ 2007 09 16, 19:32)
prašom yra ir schemutė,atrodo prie servetėlių buvau įdėjusi ,bet čia lengva ir iš galvos galima ką nors prigalvoti
Ir kaip norisi viska pasidaryt paciai ir siaip galvoju kokios saunuoles visos kad turi uzsiemimus ka veikti..ir as einu ryte i darba ir galvoju kad greiciau diena pprabegtu galeciau sest prie rankdarbiu..smagu gi ir ramina saltais vakarais kai ner kur iseit...ir tiek visokiu cia forume rawndi dalykeliu kad galva sukasi nuo ideju
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 15, 23:51)
nezinau kaip kitos , bet as tai kietinu su baltais PVA klijais, o kad forma grazi butu dziovinu ant tu isimtu is kinderiu geltonu , zaliu ar dar kokiu ten kiausiniu gaunasi kaip tik
a jei nesunku papasakok kaip su tais klijais reik kietint snaiges, angeliukus etc, nes su krakmolu man kazkaip nesiseka
QUOTE(bluse @ 2007 09 17, 09:52)
a jei nesunku papasakok kaip su tais klijais reik kietint snaiges, angeliukus etc, nes su krakmolu man kazkaip nesiseka
tai kad nera ka pasakoti, suteplioju gerai klijais taip kad susigertu i siulus jei varpelis tai uzmaunu ant to kinderinio kiausinio, o siaip angeliukams ir snaigems tai su rankomis tiesiog istampau padarau forma ir viskas, pakabinu dziuti, nezinau kaip su krakmolu darosi, bet kai darau su klijais, tai jie gan tirsti, tai labai lengvai viskas susiformuoja ir nesuglemba as pakabinu po palange virs radijatoriaus ir po keliu val jau buna kieti
kaip anksti apie Kalėdas kalbat, aš lapkričio mėn. tik pradedu ruoštis tai taip visų savo norų ir nesuspėju išpildyt
Aš ir su klijais bandžiau standint, bet aš juos praskiežiau vandeniu, pamirkiau tame skystyje, nuspaudžiau ir pakabinau paskui bedžiūnant lekiojau vis tampyt ir formuot, bet rezultatas
o jau LINUTUKĖS akspermentų įvairovė ir gausybė
Aš ir su klijais bandžiau standint, bet aš juos praskiežiau vandeniu, pamirkiau tame skystyje, nuspaudžiau ir pakabinau paskui bedžiūnant lekiojau vis tampyt ir formuot, bet rezultatas
o jau LINUTUKĖS akspermentų įvairovė ir gausybė
pernai nusimezgiau angelą dičkį,nestandinau ,o įkišau kažkur ir dabar nerandu
QUOTE(siaudukes @ 2007 09 18, 11:12)
pernai nusimezgiau angelą dičkį,nestandinau ,o įkišau kažkur ir dabar nerandu
dabar pradėk ieškoti ir iki Kalėdų rasi
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 18, 10:52)
tas bumbulas turbūt ant baliono daromas , ar kaip
jei pažiūrėtum bent puslapiu atgal, tai ir atsakymą rastum
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 18, 12:31)
jei pažiūrėtum bent puslapiu atgal, tai ir atsakymą rastum
, gerai , kad pasakei, kitaip būčiau neradus