Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

kaip įdomiai atrodo margos eglutės wub.gif
reiks beždžioniuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 09 16, 19:32)
kaip įdomiai atrodo margos eglutės wub.gif
reiks beždžioniuot mirksiukas.gif

prašom mirksiukas.gif yra ir schemutė,atrodo prie servetėlių buvau įdėjusi g.gif ,bet čia lengva ir iš galvos galima ką nors prigalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir kaip norisi viska pasidaryt paciai ir siaip galvoju kokios saunuoles visos kad turi uzsiemimus ka veikti..ir as einu ryte i darba ir galvoju kad greiciau diena pprabegtu galeciau sest prie rankdarbiu..smagu gi ir ramina saltais vakarais kai ner kur iseit...ir tiek visokiu cia forume rawndi dalykeliu kad galva sukasi nuo ideju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 15, 23:51)
nezinau kaip kitos , bet as tai kietinu su baltais PVA klijais, o kad forma grazi butu dziovinu ant tu isimtu is kinderiu geltonu , zaliu ar dar kokiu ten kiausiniu gaunasi kaip tik  biggrin.gif

a jei nesunku papasakok kaip su tais klijais reik kietint snaiges, angeliukus etc, nes su krakmolu man kazkaip nesiseka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 09 17, 09:52)
a jei nesunku papasakok kaip su tais klijais reik kietint snaiges, angeliukus etc, nes su krakmolu man kazkaip nesiseka blush2.gif

tai kad nera ka pasakoti, suteplioju gerai klijais taip kad susigertu i siulus jei varpelis tai uzmaunu ant to kinderinio kiausinio, o siaip angeliukams ir snaigems tai su rankomis tiesiog istampau padarau forma ir viskas, pakabinu dziuti, nezinau kaip su krakmolu darosi, bet kai darau su klijais, tai jie gan tirsti, tai labai lengvai viskas susiformuoja ir nesuglemba as pakabinu po palange virs radijatoriaus ir po keliu val jau buna kieti smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif kaip anksti apie Kalėdas kalbat, aš lapkričio mėn. tik pradedu ruoštis blush2.gif tai taip visų savo norų ir nesuspėju išpildyt doh.gif

Aš ir su klijais bandžiau standint, bet aš juos praskiežiau vandeniu, pamirkiau tame skystyje, nuspaudžiau ir pakabinau doh.gif paskui bedžiūnant lekiojau vis lotuliukas.gif tampyt ir formuot, bet rezultatas thumbup.gif

bigsmile.gif o jau LINUTUKĖS akspermentų įvairovė ir gausybė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dzūkė*: 18 rugsėjo 2007 - 07:54
pernai nusimezgiau angelą dičkį,nestandinau ,o įkišau kažkur doh.gif ir dabar nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 09 18, 11:12)
pernai nusimezgiau angelą dičkį,nestandinau ,o įkišau kažkur doh.gif ir dabar nerandu verysad.gif

dabar pradėk ieškoti ir iki Kalėdų rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 15, 19:05)
user posted image

bigsmile.gif tas bumbulas turbūt ant baliono daromas g.gif , ar kaip mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 18, 10:52)
bigsmile.gif  tas bumbulas turbūt ant baliono daromas g.gif , ar kaip  mastau.gif

jei pažiūrėtum bent puslapiu atgal, tai ir atsakymą rastum wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 18, 12:31)
jei pažiūrėtum bent puslapiu atgal, tai ir atsakymą rastum  wink.gif  wink.gif

4u.gif

doh.gif , gerai , kad pasakei, kitaip būčiau neradus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2007 09 16, 17:05]
nu perziurejau savo favorites ir rodau ka radau

bigsmile.gif Ačiū labai labai.
Atsakyti