Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

papasakok kaip ta plunksnine gele padarei
Atsakyti
QUOTE(kEdita @ 2007 01 09, 15:25)
http://good-times.we...099868380pWlvvp
čia mano naujas plunksninukas, gal kam patiks, bet jau negaliu pasakyti, kad kalėdinė puošmena.    ax.gif

labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2007 01 09, 22:17)
papasakok kaip ta plunksnine gele padarei

Nuskabiau giliuku kepurėles, į vidų pridėjom modulino, o jau tada žaidi, rankioji plunksneles, ir kaišioji į jį kokia nori forma, ar tai pumpuro ar išsiskleidusio žiedo, o blizgučius klijuoju plauku laku.
Džiaugiuos, kad patiko..... ax.gif
Atsakyti
Na zinau kad dabar kas nors jau cia gal ir nebeuzsuka, bet norejau paklausti kokiu budu patartumet geriau krakmolinti nertas snaiges (na po truputi vakarais ruosiuos kitiems metams 4u.gif ). Koki yra krakmolinimo budai, gal kas galit parasyt placiau, nes pati labai kazka seniai gal ir esu krakmolinus, bet neatsimenu. verysad.gif Zinau tik tiek, kad kazkaip galima issivirti kaip kisieliu.... 4u.gif

LAUKSIU ZINIU 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš visaip bandžiau ir su stipriu druskos tirpalu ir su krakmolu ištirpintu vandenyje ax.gif Bet visos sumaišytos, tai net nežinau, kuri priemonė geresnė g.gif , tik tiek galiu pasakyti, kad mažom snaigėm bet kuri priemonė tinkama, o didesnės, tiksliau vieną turiu tokią išsikerojusią lotuliukas.gif , truputuką per minkšta. doh.gif Tik dėl baltumo, gal ilgiau palaikius ir pakeis spalvą. Bet kadangi maniškės dar tik antrus metus, tai nelabai skiriasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2007 01 19, 11:34)
Na zinau kad dabar kas nors jau cia gal ir nebeuzsuka, bet norejau paklausti kokiu budu patartumet geriau krakmolinti nertas snaiges (na po truputi vakarais ruosiuos kitiems metams  4u.gif ). Koki yra krakmolinimo budai, gal kas galit parasyt placiau, nes pati labai kazka seniai gal ir esu krakmolinus, bet neatsimenu.  verysad.gif  Zinau tik tiek, kad kazkaip galima issivirti kaip kisieliu.... 4u.gif

LAUKSIU ZINIU  4u.gif  biggrin.gif

Aš tai pirkau parduotuvėje (jei gerai atsimenu, tai Maximoj). Yra purškiamas (kaip plaukų lakas, tokie flakonai), yra skystis. Man labiau patiko skystis, nes ten tirštesnis, o jau kaip skaniai kvepia rolleyes.gif . Aš visus (tris blush2.gif tongue.gif ) savo nertus angelus (dovanėles driaugėms) su tuom skysčiu krakmolijau thumbup.gif . Kai neskiestu, tai iš viso stovi stati thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Purškiamas man truputį skystokas pasirodė, kai reikėjo iškrakmolyt drūgelius, tai schmoll.gif , negerai buvo. O su krakmolu - aš tai senais laikais krakmolydavau ir jokio kisieliaus nevirdavau. Paprasčiausiai i vandenį įdėdavau krakmolo, išmaišydavau ir į tą mišinį dėdavau darbelį. Kiek palaikai (aišku krakmolas nusistoja), tada su darbeliu pamaišai, kad vėl krakmolas sukiltų. Paskutinis žingsnis - ištrauki ir arba lygini, arba ant ko nors formuoji darbelį (pvz.: skrybėlytę dukrai aš maudavau ant stiklainio tongue.gif ) ir lauki, kol išdžius.
Na ir prirašiau doh.gif .
Atsakyti
Labai gerai viską paaiskinai, su druska irgi toks pat procesas ir rezultatas tiks pats thumbup.gif Tik snaiges aš ištampiau ir smeigtukais ant savo senos sofutės prismeigiau, išdžiūna thumbup.gif (nepatariu to daryti ant naujų baldų) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 19 sausio 2007 - 12:20
Aha, kas dėl snaigių džiovinimo, tai aš irgi skaičiau, kad jas reikia džiovinti ištampius ir prismeigus. Kažkur netgi mačiau nubraižytą schemutę prie kurios reikia prismeigti. Na ten nubrėžtos gal keturios, gal trys susikertančios tiesės ir iš centro pribraižyta apskritimų. Nu žodžiu gal supratot tongue.gif . Taip snaigės gaunasi labi labi simetriškos. Pati tai taip nebandžiau, nes ir mano snaigytės buvo kokio 1,5 cm skersmens. Tai aš pakrakmolijau, išlyginau. O dėjau ant kalėdinių maišelių, kur dariau dovanėlėms-smulkmenėlėms įpakuoti tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 19 sausio 2007 - 13:56
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 19, 13:56)
Aha, kas dėl snaigių džiovinimo, tai aš irgi skaičiau, kad jas reikia džiovinti ištampius ir prismeigus.

Visada krakmolintas servetėles taip džiovinu-ištempiu,krašelius prismeigiu prie rankšluoščio ir palieku džiūt ant žemės ax.gif
Atsakyti
Labai visoms dekui uz budus ir patarimus, bandysim kazka daryti. aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
dar yra toks skystis LUGA, sena,patikrinta priemone,lengva paroušti,o rezultatas thumbup.gif .Yra pirkti prekybos centruose
Atsakyti
Aha,Luga neblogas,aš nėriau Kalėdoms angeliukus,norėjau pastandint,bet savą buvau pabaigus,o pirkti neberadau,kadangi reikalas"degė"nusipirkau lenkišką "Blux".Talpa 1litras,kvapas labai geras ir standina gerai,rezultatu likau patenkinta thumbup.gif

Atsakyti