Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(bonda @ 2006 12 22, 11:22)
ir dar viena eglute -si syki kaštonine blush2.gif

Super duper eglutė thumbup.gif vis pasvajoju tokią pasidaryti

QUOTE(bonda @ 2006 12 22, 14:00)
kastonai cia beveik neklijuoti tik vienas kitas ax.gif visi suverti ant zilkos ir apsukti ant tokio is kartono ir vielu pasidaryto karkaso blush2.gif

O kaip tu juos pervėriai gal dar žalius, nes sudžiūvę tai jie kietoki mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 22 gruodžio 2006 - 16:29
QUOTE(balta avis @ 2006 12 22, 01:25)
dek dek i veltini  smile.gif  nera cia ko gedytis  4u.gif

Labai simpatiskas kriuksis thumbup.gif .Aš irgi jau turiu veltų darbelių,bet ir gėdinuos rodyt,na gal kada išdrysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 22, 16:27)

O kaip tu juos pervėriai gal dar žalius, nes sudžiūvę tai jie kietoki mastau.gif

oi, neklausk geriau lotuliukas.gif vyras su graztu pragreze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 22, 19:48)
oi, neklausk geriau lotuliukas.gif vyras su graztu pragreze lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
geras lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš besitvarkydama radau mažų Gustės kojiniyčių kažkur kažkada kažką panašaus buvau internete mačius blush2.gif user posted image
Labai tingiu mažinti nuotrauką blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
bonda kaštoninė eglutė super thumbup.gif dar buvau nemačius tokio grožio wub.gif

QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 23, 12:35)
O aš besitvarkydama radau mažų Gustės kojiniyčių kažkur kažkada kažką panašaus buvau internete mačius  blush2.gif
Labai tingiu mažinti nuotrauką  blush2.gif  4u.gif

na tavo fantazija,tai begalinė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2006 12 08, 23:39)

Кокs grožis!!!! Kaip juos pagaminti??? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės! Jūsų darbeliai labiausia ir paskatino mane prisijungt.Ir aš kai ką pasidarau, bet žinot, kaip sunku naujokams su foto ir apribojimų yra žiūriu.Besiruošiant kitoms šventėms tikrai įsiterpsiu į jūsų būrį.
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2006 12 23, 15:39)
Кокs grožis!!!! Kaip juos pagaminti???  bigsmile.gif

Jau paskaičiau kažkiek apie darymą, galima užduot dar kelis klausimukus? ax.gif

Makaronus naudoti žalius? Ir kuo purkšti - tokiu aerozoliu, kurio ant langų piešt? ax.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
na va -dar dviem giriuos blush2.gif blush2.gif
cia nieko ypatingo -siaip negavos fotke doh.gif -puokste darbe ant stalo
user posted image

o cia ta konkorezine egle jau papuosta wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 24 gruodžio 2006 - 10:49
QUOTE(Irine @ 2006 12 24, 00:26)
Jau paskaičiau kažkiek apie darymą, galima užduot dar kelis klausimukus?  ax.gif

Makaronus naudoti žalius? Ir kuo purkšti - tokiu aerozoliu, kurio ant langų piešt?  ax.gif

Ačiū  blush2.gif

biggrin.gif cia viskas taip elementaru, paprastu paprasciausi makaronai priklijuoti vienas prie kito ir apipurksti tuo paciu aerozoliu auksiniu sidarbriniu ar kokiu kitokiu biggrin.gif
Atsakyti