Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 14:02)
na ir kaip?smile.gif

man tai nerodo
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 20, 13:36)
man tai nerodo

gal gali pasakyti kaip panaikinti ta slaptazodi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 21:08)
gal gali pasakyti kaip panaikinti ta slaptazodi?smile.gif

eini i albumo properties ir ten tam lange istrini viska, kas parasyta pries acess ar slaptazodzio -nepamenu blush2.gif
Atsakyti
o štai dar vienas mano darbelis

user posted image
labai paprastas, bet gražus mano darbelis blush2.gif
Atsakyti
ax.gif jeigu nerodo, tai atsiūsiu nuorodą

ČIA
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 20, 14:29)
nerodo blush2.gif

va dar (i veltinio temuke nedesiu, nes geda blush2.gif ) - cia pirmieji gyvenime mano veltinukai blush2.gif  blush2.gif irgi ta pacia tema ax.gif
kitu metu simbolis blush2.gif
user posted image
user posted image

o cia porele  lotuliukas.gif (man ypac blonde lotuliukas.gif )
user posted image

dek dek i veltini smile.gif nera cia ko gedytis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Pasirodysiu ir as truputi, kol kas tai kaip nedidelis Kaledinis mano namu papuosimas, bet per Kaledas bus isdalinta artimiesiems. Gal kuri nors irgi pasinaudosit sia ideja. Pacia ideja pasiemiau is ``Likimo sausaineliu``, tik sugalvojau padaryti ``Likimo riesutelius``. I vidu, kartu su kokia nors linksma fraze, ar patarimu ivyniojau nelukstentus migdolus mirksiukas.gif
Manieji likimo riesuteliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 21, 18:29)
ax.gif jeigu nerodo, tai atsiūsiu nuorodą

ČIA

labai idomu 4u.gif

va dar vienas veltinukas-angeliukas
user posted image

ir dar viena eglute -si syki kaštonine blush2.gif
user posted image
Atsakyti
visos labai grazius ir jaukius papuosimus sukuret smile.gif
Bonda, o prie kokio pagrindo tu klijavai kastonus? as irgi pasidariau kastonine eglute, bet klijavau prie vazono, tai jie man beveik visi atsokinejo sad.gif
Atsakyti
Kaip visos gražiai pasidabinot smile.gif Aš irgi va sėdžiu prie kompo ir jaučiu savo kalėdinio vainiko kvapą. Gaila, kad negaliu pasigirti - neturiu fotiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2006 12 22, 13:26)

Bonda,  o prie kokio pagrindo tu klijavai kastonus? as irgi pasidariau kastonine eglute, bet klijavau prie vazono, tai jie man beveik visi atsokinejo sad.gif

kastonai cia beveik neklijuoti tik vienas kitas ax.gif visi suverti ant zilkos ir apsukti ant tokio is kartono ir vielu pasidaryto karkaso blush2.gif
Atsakyti
user posted image blush2.gif
Atsakyti