Ačiū, Une
Rytoj bandysim
Rytoj bandysim
Kliju juosteliu tai turi buti pirkti ir Ermitaze, nes ten as pirkau savo sautuva, pardavejas man rode lentyna su dideliu pasirinkimu situ kliju, tik butu gerai zinoti savo sautuvo diametra, nes as dejau truputi plonesnius, tai nelabai gerai, nepasistuma jis.
O siandien pri zirmunu RIMI kur yra lauko augalu prekyba, tai pirkau uz 2.5 lt. toki vainika nupinta is siaudu, ir kenio saka, bandysiu pati nusipinti kaledini vainika, ten buvo jau ir padarytu pirkti, bet daug smagiau paciai pabandyti. Siaip tai labiausiai mane sugunde, tas kenis, nes jis toks kaip sidabrinis, spygliukai svelnus ir nebyres, gerai laikosi, jau nekantrauju kada galesiu pasidaryti
O siandien pri zirmunu RIMI kur yra lauko augalu prekyba, tai pirkau uz 2.5 lt. toki vainika nupinta is siaudu, ir kenio saka, bandysiu pati nusipinti kaledini vainika, ten buvo jau ir padarytu pirkti, bet daug smagiau paciai pabandyti. Siaip tai labiausiai mane sugunde, tas kenis, nes jis toks kaip sidabrinis, spygliukai svelnus ir nebyres, gerai laikosi, jau nekantrauju kada galesiu pasidaryti
Vakar pasidariau tokią eglutę:
QUOTE(rimuze @ 2006 12 07, 13:01)
labai labai o siena sudrekini ar ne pries darant?? ir ar darai koki karkaseli, ar i vidu kazka dedi del formo? ar nieko?
QUOTE(apsinge @ 2006 12 07, 17:25)
super o konkorezius lipdei tik viena ant kito, ar irgi kazkoks karkasas ar vainikas is kt medz po apacia
QUOTE(Susiena @ 2006 12 08, 09:04)
Vakar pasidariau tokią eglutę:
grazi
QUOTE(frederica @ 2006 12 08, 01:12)
pigiausi pistoletai ir klijai ''senukuose'',yra spalvotu kliju,tie siektiek brngesni
Neapsigaukit su spalvotais. Vasarą vyras pirko spalvotų klijų dėžutę, tokia nemaža, mėlyna, su langeliu, ir matosi spalvotos klijų lazdelės, kainavo gal kokių 14-15lt. Namo parnešė, o ten tik pirmoje eilėje spalvoti klijai, o trys eilės bespalvių Norėjom nešti atgal, bet pagalvojom, kad vistiek sunaudosim. Tik jei reikės būtent spalvotų, tai apsižiūrėkit.
QUOTE(frederica @ 2006 12 07, 23:12)
pigiausi pistoletai ir klijai ''senukuose'',yra spalvotu kliju,tie siektiek brngesni
užvakar specialiai važiavau į Senukus (Žirmūnų) pistoleto - berniukai parodė vietą, kur tie pistoletai būdavo, sakė, nėr nei pigių, nei brangių - viską išpirko
o vakar nuvažiavau į Ermitažą, tai už 17 lt pirkau vokišką su 2 m garantija (buvo už 14 kiniškas - 2 sav garantija... )