Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

reikia pasidaryti karkasa, kad ir is popieriaus, tada deti siena, dar graziau siaudus, ir sukti stipriu siulu. paprasciau nei paprasta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2006 12 07, 13:01)
Dar vienas sieno darbelis  blush2.gif  menulis    4u.gif  4u.gif
user posted image
    ax.gif As pistoleta pirkau senukuose uz 9.99 tai buvo ir dvi juosteles kliju  4u.gif

labai, labai
good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
Ačiū, Une mirksiukas.gif
Rytoj bandysim
Atsakyti
Kliju juosteliu tai turi buti pirkti ir Ermitaze, nes ten as pirkau savo sautuva, pardavejas man rode lentyna su dideliu pasirinkimu situ kliju, tik butu gerai zinoti savo sautuvo diametra, nes as dejau truputi plonesnius, tai nelabai gerai, nepasistuma jis.

O siandien pri zirmunu RIMI kur yra lauko augalu prekyba, tai pirkau uz 2.5 lt. toki vainika nupinta is siaudu, ir kenio saka, bandysiu pati nusipinti kaledini vainika, ten buvo jau ir padarytu pirkti, bet daug smagiau paciai pabandyti. Siaip tai labiausiai mane sugunde, tas kenis, nes jis toks kaip sidabrinis, spygliukai svelnus ir nebyres, gerai laikosi, jau nekantrauju kada galesiu pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
pigiausi pistoletai ir klijai ''senukuose'',yra spalvotu kliju,tie siektiek brngesni 4u.gif
Atsakyti
Vakar pasidariau tokią eglutę:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2006 12 07, 13:01)
Dar vienas sieno darbelis  blush2.gif  menulis    4u.gif  4u.gif

labai labai thumbup.gif o siena sudrekini ar ne pries darant?? blush2.gif ir ar darai koki karkaseli, ar i vidu kazka dedi del formo? ar nieko?

QUOTE(apsinge @ 2006 12 07, 17:25)
sveikos:) dar keli mano kalediniai darbai mano vainikai

super thumbup.gif o konkorezius lipdei tik viena ant kito, ar irgi kazkoks karkasas ar vainikas is kt medz po apacia blush2.gif

QUOTE(Susiena @ 2006 12 08, 09:04)
Vakar pasidariau tokią eglutę:

grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2006 12 08, 01:12)
pigiausi pistoletai ir klijai ''senukuose'',yra spalvotu kliju,tie siektiek brngesni 4u.gif

Neapsigaukit su spalvotais. Vasarą vyras pirko spalvotų klijų dėžutę, tokia nemaža, mėlyna, su langeliu, ir matosi spalvotos klijų lazdelės, kainavo gal kokių 14-15lt. Namo parnešė, o ten tik pirmoje eilėje spalvoti klijai, o trys eilės bespalvių blink.gif Norėjom nešti atgal, bet pagalvojom, kad vistiek sunaudosim. Tik jei reikės būtent spalvotų, tai apsižiūrėkit.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2006 12 07, 23:12)

užvakar specialiai važiavau į Senukus (Žirmūnų) pistoleto - berniukai parodė vietą, kur tie pistoletai būdavo, sakė, nėr nei pigių, nei brangių - viską išpirko blink.gif

o vakar nuvažiavau į Ermitažą, tai už 17 lt pirkau vokišką su 2 m garantija (buvo už 14 kiniškas - 2 sav garantija...smile.gif )
Atsakyti
Čia parodyta kaip pasidaryti eglutę iš medžiagos

user posted image
Papildyta:
Čia žaisliukai

user posted image
Papildyta:
Žaisliukai iš lepučių

user posted image

Ir kitokios idėjos
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 12 08, 09:04)