Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

kokie medeliai? gaila, nemoku tokiu grozubiu bigsmile.gif
QUOTE(Julira @ 2006 12 20, 11:09)
Gal psidalintum, kaip darai tokia grozybe - samanine eglute?

paprasta labai ir nedaug terliones thumbup.gif man labai patiko...sakiau gal kitamet reiks kokia nemaza pabandyt bigsmile.gif is pagaliu padarydavau apversto kryzio formos ir juos apsuku samanom su siulu...ir viskas thumbup.gif tik papuost thumbup.gif

o nusiziurejau is akzkokio rusu saito -dar pernai ar uzpernai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 gruodžio 2006 - 12:07
QUOTE(Julira @ 2006 12 20, 10:43)
Graus medeliai  thumbup.gif  Ar su skystais klijais klijuoji? Ir is kur tiek gamt. medziagos - pati renki, ar perki?

aciu blush2.gif medziaga pagrinde renku...trup.nusiperku, bet labai nedaug...paskui nudazau ivairiom spalvom...
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 12:35)
blush2.gif na ir grozis Jusu darbeliu.... blink.gif nera net ka pridurti....as siunciu keleta saviskiu...dar neapipurksti... blush2.gif nes tam laiko vis dar nerandu..bet tikiuos iki Kaledu reikes pasistengti.
http://public.fotki..../mano-medeliai/

Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 11:04)
aciu blush2.gif  medziaga pagrinde renku...trup.nusiperku, bet labai nedaug...paskui nudazau ivairiom spalvom...

cha, seniau klijuodavau lipalu, o dabar karstais klijais...labai daug esu padovanojus ir pardavusi:)
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 20, 09:07)
Mano siemetiniai virtuviniai papuosimai blush2.gif
samanine eglute:
user posted image

labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 11:35)
blush2.gif na ir grozis Jusu darbeliu.... blink.gif nera net ka pridurti....as siunciu keleta saviskiu...dar neapipurksti... blush2.gif nes tam laiko vis dar nerandu..bet tikiuos iki Kaledu reikes pasistengti.
http://public.fotki..../mano-medeliai/

Labai grąžūs medeliai aš vis svajoju kažką panašaus padryti, bet vis nedrįstu, man atrodo kad čia viską reik labai apgalvot kad viskas susiderintų ir šiaip g.gif sudėtinga.................
Papildyta:
QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 12:09)
cha, seniau klijuodavau lipalu, o dabar karstais klijais...labai daug esu padovanojus ir pardavusi:)

O kuo tu juos ruošiesi apipurkšt?
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 20, 11:33)
Labai grąžūs medeliai aš vis svajoju kažką panašaus padryti, bet vis nedrįstu, man atrodo kad čia viską reik labai apgalvot kad viskas susiderintų ir šiaip  g.gif sudėtinga.................
Papildyta:

O kuo tu juos ruošiesi apipurkšt?

situ gal ir nepurksiu...pora rusy stovi paruosti apipurskimui:) ,,sidabru,,, arba sniegeliu gerai atrodo....aisku dar reikia priderinti vazoneli ziemiska...na o juos daryti tikrai nesudetinga, tik pabandyk, tikrai iseis, esu ismokinus daug draugiu, pradzioj nelabai gavos, bet kuo toliau tuo geriau:)
Papildyta:
bet jau man tos samanines eglutes..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
siunciu truputeli kalediniu dekoraciju...dar nebaigiu vis namus papuost, visur kazka tai reikia...daryta labai daug kas pacios. Bet tarkim senis besmegenis nuo praeitu metu...:)tinginiukste:))))siais metais pasiuvau seni salti...
http://private.fotki...ti-kaledines-d/
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 13:16)
siunciu truputeli kalediniu dekoraciju...dar nebaigiu vis namus papuost, visur kazka tai reikia...daryta labai daug kas pacios. Bet tarkim senis besmegenis nuo praeitu metu...:)tinginiukste:))))siais metais pasiuvau seni salti...
http://private.fotki...ti-kaledines-d/

nerodo blush2.gif

va dar (i veltinio temuke nedesiu, nes geda blush2.gif ) - cia pirmieji gyvenime mano veltinukai blush2.gif blush2.gif irgi ta pacia tema ax.gif
kitu metu simbolis blush2.gif
user posted image
user posted image

o cia porele lotuliukas.gif (man ypac blonde lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 20, 12:29)
nerodo blush2.gif

va dar (i veltinio temuke nedesiu, nes geda blush2.gif ) - cia pirmieji gyvenime mano veltinukai blush2.gif  blush2.gif irgi ta pacia tema ax.gif
kitu metu simbolis blush2.gif
user posted image
user posted image

o cia porele  lotuliukas.gif (man ypac blonde lotuliukas.gif )
user posted image

vaje kaip grazu!!!!nes seiles nutisooooo....o nerodo turbut kad private sukuriau....ka dabar daryti???
Atsakyti

QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 13:41)
vaje kaip grazu!!!!nes seiles nutisooooo....o nerodo turbut kad private sukuriau....ka dabar daryti???

dekui ax.gif
slaptazodi naikink blush2.gif
Atsakyti
na ir kaip?smile.gif
Atsakyti