Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(nighttingale @ 2006 12 17, 13:19)
noriu prie stiklo makaronus priklijuoti, bet atausta tie klijai.......... ir sustingsta  lotuliukas.gif  ka ne taip darau?  doh.gif

lasas kliju ir makaronas is karto ax.gif nes juk jie stingsta mygom ax.gif

QUOTE(eimi @ 2006 12 17, 15:05)
o aš norėjau paklaust:
1) kuom jūs tuos papuošimus pritvirtinat, pvz prie sienos ar prie lango doh.gif na pritvirtint dar pritvirtinčiau, bet nuimant bijau kad nusiimtų su visais sienų dažais ar tapetais blush2.gif
2)kuom tvirtint prie plokšte dengtų ir dažytų sienų, kad nuėmus papuošimus neliktų "kliockų" mirksiukas.gif

prie baldu ar sienu as tai lipnia juosta blush2.gif

QUOTE(Kozete @ 2006 12 17, 20:07)
Jos nelaisčiau, nes dauguma sakėte, kad nereikia, bet žiūriu, kad reikėjo, norint kad gerai išsilaikytu

visada viska laistau, jei yra gimu sakeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eimi @ 2006 12 17, 16:05)
o aš norėjau paklaust:
1) kuom jūs tuos papuošimus pritvirtinat, pvz prie sienos ar prie lango doh.gif na pritvirtint dar pritvirtinčiau, bet nuimant bijau kad nusiimtų su visais sienų dažais ar tapetais blush2.gif
2)kuom tvirtint prie plokšte dengtų ir dažytų sienų, kad nuėmus papuošimus neliktų "kliockų" mirksiukas.gif

Yra tokia lipni dvipuse juostele (buna Senukuose). Viena puse prilipini prie darbelio, o kita prie sienos, lango, duru...
O ar neliks demiu, reiktu pasitikrinti: prilipdyti kokioj maziau matomoj vietoj ir pabandyti nuimti.
Atsakyti
VaNilline o tie tavo obuoliukai apvolioti vaniliniame cukruje ar paruduoja? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
na dar nezinau ar paruduoja, pirma kart taip dariau. vakar padariau siandien dar neparudavo
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2006 12 17, 18:10)
Kai as pirkau draugei ta gėlę, man pardavėja sakė,kad reikia ją laistyti tiesiai į vazonėlį ir tik šiltu vandeniu, nes kitaip lapai nukris  mirksiukas.gif

nu nezinau..as laisciau savo is saku susmaigstyta eglute, bet panasu, kad ji iki kaledu netemps unsure.gif spygliu kruvos verysad.gif
Atsakyti
Mano siemetiniai virtuviniai papuosimai blush2.gif
samanine eglute:
user posted image

samaniniu trio user posted image
Papildyta:
Gal pasiulisit, kaip sita mena pabaigt/papuost??? g.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
na, neradau senukuose sniego unsure.gif ten tik vadinami angelo plaukai buvo. gal kas dar kur kaune matet?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 20, 09:07)
samanine eglute:
samaniniu trio [img]

thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2006 12 20, 09:07)
Gal pasiulisit, kaip sita mena pabaigt/papuost??? g.gif  bigsmile.gif

Lazdyno (gal būt dar ir graikiški riešutai tiktų mastau.gif) nupurkšk laku kad blizgėtų ir priklijuok, dar gali kelis kaštonus užmesti ir aš dėčiau koių tai raudonų uogu kur nekur 4u.gif
Atsakyti
sveikos...as irgi noriu kai ka imesti...na kaipgi ikelti foto...visa problema...gal galit kuri greitai paaiskinti...
Papildyta:
nieko bandau publike susikurti:)
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 20, 10:07)
samanine eglute:

Gal psidalintum, kaip darai tokia grozybe - samanine eglute?
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif na ir grozis Jusu darbeliu.... blink.gif nera net ka pridurti....as siunciu keleta saviskiu...dar neapipurksti... blush2.gif nes tam laiko vis dar nerandu..bet tikiuos iki Kaledu reikes pasistengti.
http://public.fotki..../mano-medeliai/
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2006 12 20, 12:35)
blush2.gif na ir grozis Jusu darbeliu.... blink.gif nera net ka pridurti....as siunciu keleta saviskiu...dar neapipurksti... blush2.gif nes tam laiko vis dar nerandu..bet tikiuos iki Kaledu reikes pasistengti.
http://public.fotki..../mano-medeliai/

Graus medeliai thumbup.gif Ar su skystais klijais klijuoji? Ir is kur tiek gamt. medziagos - pati renki, ar perki?
Atsakyti