Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

QUOTE(bonda @ 2006 12 15, 12:45)
grazios 4u.gif  thumbup.gif
darei ant kokio sablono? su siulu? ax.gif

ačiū blush2.gif žvaigždukes tai iš kartono iškirpau ir "apvėliau" plaušu geltonu.. lb paprastai
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2006 12 15, 13:51)

kad antras neatsidaro schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2006 12 15, 20:03)
kad antras neatsidaro schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Man irgi antro nerodo schmoll.gif schmoll.gif
O pirmas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai originali P@nteros eglute is kankoreziu bigsmile.gif Ir sugalvok tu taip!
Atsakyti
antra ta pati tik kitu kampu.mano tame puslapelyje viska ir rasit
Atsakyti
aciu kEdita, tavo irgi gražūs darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziux2: 16 gruodžio 2006 - 12:47
sveikos mamos. jusu darbeliai nuostabus. as sugalvojau is karstu kliju ant vandens pasidaryti snaigyciu, bet va turiu su jais probelma...nusipirkau pistoleta, idejau pirma karta klijus, truputi paklijavau ir palikau,. dabar va vel norejau klijuoti, pasildzau apie 15min, bet man niekas neteka, nors kliju dar ten yra.kas galetu buti? blink.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2006 12 16, 20:41)
sveikos mamos. jusu darbeliai nuostabus. as sugalvojau is karstu kliju ant vandens pasidaryti snaigyciu, bet va turiu su jais probelma...nusipirkau pistoleta, idejau pirma karta klijus, truputi paklijavau ir palikau,. dabar va vel norejau klijuoti, pasildzau apie 15min, bet man niekas neteka, nors kliju dar ten yra.kas galetu buti? blink.gif  unsure.gif  verysad.gif

pabandyk kai užkais, nauju klijų pagaliuku iš kito galo pastumti, kartais klijai eina tik kai mechaniškai stūmi iš kito galo. tas naujas pagaliukas paskui toliau naudosis.
Atsakyti
Aš čia aišku ne į temą, bet gal žinote kaip prižiūrėti kalėdinę gėlę, nusipirkau ir baigia nudvėsti, lapai džiūsta ir krenta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 12 16, 20:48)
pabandyk kai užkais, nauju klijų pagaliuku iš kito galo pastumti, kartais klijai eina tik kai mechaniškai stūmi iš kito galo. tas naujas pagaliukas paskui toliau naudosis.

tai as taip ir dariau, bet nieko. nesistuma tie klijai, o pro prieky irgi niekas nebega.
Atsakyti
QUOTE(JANIUKAS @ 2006 12 15, 21:16)
Labai originali P@nteros eglute is kankoreziu bigsmile.gif Ir sugalvok tu taip!

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2006 12 16, 22:23)
tai as taip ir dariau, bet nieko. nesistuma tie klijai, o pro prieky irgi niekas nebega.

na vakar kolegei buvo ta pati problema. tai įdėjome naują klijų pagaliuką, palaukėm kol užkais, tada spaudėme "gaiduką" ir stūmėme klijais. pradžioj nesisitūmė, paskui pradėjo rūkti šviesūs dūmai, paskui dar kiek pakankinom lotuliukas.gif . ir pradėjo bėgti.
deja, kitų būdų nebandžiau ir nežinau g.gif
Atsakyti