Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

W a čia mano visada žaliuojantis ir laistomas kerpinis advento "tortas" lotuliukas.gif na nelabai pavykęs bet ka padarysi gi pirmas blynas bigsmile.gif o žvakės nuo nešimo biški pasvirusios doh.gif user posted image
Papildyta:
kažko nepavyko tai bandau dar kartą Wa šičia
Atsakyti
QUOTE(kvanksht2 @ 2006 12 13, 11:54)
Padariau eglute. Karkasas is metalinio tinklo susuktas, viduje lemputes, uzdengta zalia floristikoje naudojama plauso medziaga.
Eglute

laabai grazu thumbup.gif thumbup.gif super thumbup.gif tik is kur gauti to plauso? geliu parduotuveje jo neparduoda unsure.gif gal galit pasakyt kur jo gaut kaune? kokiais kiekiais parduodama ir kokia kaina? blush2.gif bet ideja tai liux thumbup.gif
Atsakyti
floristikos reikmenyse. suvyniota po 2m-kaina 10lt wink.gif
Atsakyti
O koks ten tinklas naudotas tai eglutei? kur jo pirkti? ar tiktų storesnė viela?
LABAI LAUKIU ATSAKYMO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 12 13, 19:51)
floristikos reikmenyse. suvyniota po 2m-kaina 10lt wink.gif

aciu tau smile.gif o spalvu bet kokiu yra?
Atsakyti
Pantera, nu jau dabar tavo eglutė tikrai thumbup.gif thumbup.gif kitas reikalas, matyt gerą miškelį radai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 12 13, 21:23)
Pantera, nu jau dabar tavo eglutė tikrai thumbup.gif  thumbup.gif  kitas reikalas, matyt gerą miškelį radai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ištikrūjų tai neradau blink.gif ir prisirinkau tokių nušiurusių kankorėžių bet juos taip paslėpiau paslėpiau kad eglutė atrodytų pilnesnė bet jie nebūtų pagrindiniam plane ir va kas gavosi thumbup.gif
Aciu už pagyras jau turiu užsakymą dvi tokias padaryt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht2 @ 2006 12 13, 11:54)
Padariau eglute. Karkasas is metalinio tinklo susuktas, viduje lemputes, uzdengta zalia floristikoje naudojama plauso medziaga.
Eglute

Oi, kooookia grazi eglute! O mano dukrytes darzelyje maciau irgi labai grazia eglute: trys ilgi pakaliukai suristi virsuneje ir visas karkasas apvyniotas lietuciais tokiais plonyciais, o po to dar zalia kazkokia girlianda papuostas ir zaisliukas prikabintas vienas kitas, labai paprasta ir grazu. Bet kvanksht2 eglute dar grazesne.

Tiesa, gal kuri zinote, kur reikia pirkti blizguciu tokiu barstomu? Visur ju matau privarstyta, bet kur perka juos - neisivaidzuoju, niekad nemaciau g.gif
Atsakyti
dauguma dalyku, kuriu nesi maciusi siaip parduotuvese-ieskok floristiniu prekiu parduotuvese wink.gif
Atsakyti
Gal kas suprantate, į ką panardina žvakę su visom cinamono lazdelėm?:
http://www.creaclic....giecannelle.php
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 12 13, 23:31)
Oi, kooookia grazi eglute! O mano dukrytes darzelyje maciau irgi labai grazia eglute: trys ilgi pakaliukai suristi virsuneje ir visas karkasas apvyniotas lietuciais tokiais plonyciais, o po to dar zalia kazkokia girlianda papuostas ir zaisliukas prikabintas vienas kitas, labai paprasta ir grazu. Bet kvanksht2 eglute dar grazesne.
Tiesa, gal kuri zinote, kur reikia pirkti blizguciu tokiu barstomu? Visur ju matau privarstyta, bet kur perka juos - neisivaidzuoju, niekad nemaciau  g.gif

Aš pirkau "Žalioj stotelėj", labai daug grožybių ten. thumbup.gif , bent jau Klaipėdoj, senąjam turguj, kuri yra. thumbup.gif

QUOTE(Susiena @ 2006 12 14, 09:18)
Gal kas suprantate, į ką panardina žvakę su visom cinamono lazdelėm?:
http://www.creaclic....giecannelle.php

Gal į karštą parafiną. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 12 14, 13:18)
Aš pirkau "Žalioj stotelėj", labai daug grožybių ten. thumbup.gif , bent jau Klaipėdoj, senąjam turguj, kuri yra. thumbup.gif
Gal į karštą parafiną. g.gif

taip mirksiukas.gif isverciau i anglu kalba, tai ten sako, kad panardinta i vasko liekanas smile.gif
Atsakyti