Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

Vakar snigti lyg ir bandė, kai šunį vedžiojau, tai taip Kalėdinė nuotaika užpuolė user posted image
Grįžus iškart puoliai prie medžiagų ir va ką suvėliau (na ir priklijavai, prisiuvau ir t.t.)
user posted image
user posted image
Atsakyti
merginos, mačiau labai gražaus audinio staltiesei: t. mėlyname fone auksiniai elniai( 1 m 20 Lt, tik pločio nepasiklausiau) - tai prie kalvarijų turgaus esančioje audinių parduotuvėj.
ten yra ir pigesnio audinio už 8 lt su kalėdiniais motyvais. biggrin.gif
Atsakyti
VaNilline, labai gražūs paršiukai thumbup.gif O aš galvojau, iš ko čia juos pasigamint doh.gif Einu maišyt druskos tešlos nameliui, dar ir paršiukams paliksiu smile.gif Labai ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 13 gruodžio 2006 - 10:46
Padariau eglute. Karkasas is metalinio tinklo susuktas, viduje lemputes, uzdengta zalia floristikoje naudojama plauso medziaga.

Eglute
Atsakyti
QUOTE(kvanksht2 @ 2006 12 13, 10:54)
Padariau eglute. Karkasas is metalinio tinklo susuktas, viduje lemputes, uzdengta zalia floristikoje naudojama plauso medziaga.
Eglute

thumbup.gif wub.gif labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Dar tokia eglutė

user posted image

Papildyta:
ir tokia....

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kvanksht2 @ 2006 12 13, 11:54)
Eglute

labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Mano Kalėdinė kompozicija :-)))
Atsakyti
gražu thumbup.gif ir nuoširdu biggrin.gif
Atsakyti
viena graži idėja
Atsakyti
*****, dekit fotkes tiesiai blush2.gif blush2.gif

labai grazu 4u.gif o as negaliu nufotkyt doh.gif , nes nerandu fotiko pakrovejo doh.gif mazule itariu kazkur pasisavino doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=bonda,2006 12 13, 12:51]
*****, dekit fotkes tiesiai blush2.gif blush2.gif

jai man,tai bandžiau niekaip neįsideda mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti