Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 3

Sena tema
Čia

QUOTE(logika @ 2006 12 06, 20:27)
kastaneda,nu plaušinė eglė tai ploja.gif

Dėkui labai, šilta gavosi wub.gif

QUOTE(roka @ 2006 12 06, 20:27)
Tikrai kvepia Kalėdomis  thumbup.gif Mažesni angeliukai nelabai matosi, bet tie didesni kairiau ir dešiniau tai super  thumbup.gif

...ir maži ir dideli draugauja.... wub.gif Dėkui
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2006 12 06, 20:27)
Turiu kažkokią nuorodą, bandyk paieškoti čia:
karpytos snaigės

Aciu,Roka aciuks.gif
Atsakyti
Gan įdomi idėja yra pasipuošti mažą/ didelę eglutę veltinio žaisliukais. Rodau savo eglutę:

user posted image
Atsakyti
ir sienine eglute, ir plausine , ir su veltinukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 07 gruodžio 2006 - 11:19
As vakar dariau burbulius is siulu ir man dabar tok sklausimukas - o kaip man reik priklijuoti mazus spalvotus burbuliukus prie to burbulo ir kitas dekoracijas - cia turbut reikia tu spec. skystuju kliju?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 12 07, 13:39)
As vakar dariau burbulius is siulu ir man dabar tok sklausimukas - o kaip man reik priklijuoti mazus spalvotus burbuliukus prie to burbulo ir kitas dekoracijas - cia turbut reikia tu spec. skystuju kliju?

JAu turbūt reikia to klijų pistoleto. Kažkas rašė, kad galima jį ir už 5 lt nusipirkt. 4u.gif
O kiek klijai kuonuoja ir kur jų rasti? g.gif
Atsakyti
Dar vienas sieno darbelis blush2.gif menulis 4u.gif 4u.gif

user posted image

ax.gif As pistoleta pirkau senukuose uz 9.99 tai buvo ir dvi juosteles kliju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 07 gruodžio 2006 - 13:00
Kaip gražu clap.gif clap.gif
Atsakyti
kliju buna floristinese prekese. o kaina priklauso nuo sautuviukio. pas mane mazas tai lita viena juostele kainuoja. o jei didelis tiksliai nezinau bet turbut 2 litai, nes ji didesne ir storesne
Atsakyti
sveikos:) dar keli mano kalediniai darbaimano vainikai
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2006 12 07, 15:01)
Dar vienas sieno darbelis  blush2.gif  menulis    4u.gif  4u.gif
user posted image

o kaip reikia padaryti toki grozi? blush2.gif cia imamas sienas ir apviniojama ar kaip nors sudetingiau? ax.gif butu gerai jei atsakytumet kuo greiciau unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gražu...Labai lavi bigsmile.gif

Norėčiau paklausti kaip gaminate iš šieno eglutes, jį sausą ir formuojat, ar kaip? Ant ko jį formuoti?
Padėkit smile.gif
Atsakyti