Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 09, 20:19)
bigsmile.gif taigi gavau šiandien to sadolin lako ax.gif mokėjau 20,8lt ax.gif
su dukra puolėm daryti,bet kažko nesigavo verysad.gif
nudažėm lentutes,palaukėm kol nudžiuvo g.gif tada priklijavom servetėles,kurios labai sunkiai mums lyginosi doh.gif  žodžiu liko raukšlių blush2.gif tada palaukėm kol nudžiuvo ir nulakavom tuo sadolin laku g.gif dabar džiusta,bet niekas netrūkinėja ax.gif kaži kodėl g.gif sakau gal dažų sluoksnis per mažas buvo ar dar reikia laukti kol pilnai išdžius ax.gif

tai kad viska blogai darai
pirma nudazai tamsiai -isdziusta -tada sadolinas-isdziusta, tada svies spalva -tada trukineja ,tada servetele. viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 09 gruodžio 2006 - 21:44
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 09, 19:19)
bigsmile.gif taigi gavau šiandien to sadolin lako ax.gif mokėjau 20,8lt ax.gif
su dukra puolėm daryti,bet kažko nesigavo verysad.gif
nudažėm lentutes,palaukėm kol nudžiuvo g.gif tada priklijavom servetėles,kurios labai sunkiai mums lyginosi doh.gif  žodžiu liko raukšlių blush2.gif tada palaukėm kol nudžiuvo ir nulakavom tuo sadolin laku g.gif dabar džiusta,bet niekas netrūkinėja ax.gif kaži kodėl g.gif sakau gal dažų sluoksnis per mažas buvo ar dar reikia laukti kol pilnai išdžius ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 09, 20:39)
pirma nudazai tamsiai -isdziusta -tada sadolinas-isdziusta, tada svies spalva -tada trukineja ,tada servetele. viskas

nu va, kunigunda jau atsakė, tik nepaminėjo, kad sadolas turi nepilnai nudžiūti ir kad dažų viršutinį sluoksnį reikia tepti priešinga kryptimi, nei tepei sadoliną. o servetėlę galima suskaldyti, pažiūrėkit į rožės nuotrauką aukščiau ir pasiskaitykit keletą puslapių atgal doh.gif ir išvis, būkit geros, skaitykit temą, jei jau toks didelis noras padaryti darbelį yra 4u.gif (čia aš nepiktai, jeigu ką)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuota: 09 gruodžio 2006 - 21:52
QUOTE(_agnute_ @ 2006 12 09, 20:24)
sitos firmos serveteliu yra ir LT. peržvelgiau jų puslapį, tai ki ką vakar Urme mačiau ir netgi nusipirkau  biggrin.gif

nu jo ir turbut dar kainuoja po kokius 5-6 lt, o mes cia tokias pacias perkam po8,50- 9 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 09, 23:50)
nu jo ir turbut dar kainuoja po kokius 5-6 lt, o mes cia tokias pacias perkam po8,50- 9 lt  doh.gif

tikrai ne schmoll.gif kainuoja 2,5-3,5lt... pati kelis pokelius pirkau ax.gif
Atsakyti
kainuoja 3,50- 4 Lt smile.gif va kokius vakar pričiupau user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 10, 00:01)
tikrai ne schmoll.gif  kainuoja 2,5-3,5lt... pati kelis pokelius pirkau ax.gif

kraustausi i Kauna lotuliukas.gif
Atsakyti
KUr yra kaune parasykit man tiksliai, nes vyras pasiruoses nuvest. Ta prasme koks adresas, kada dirba, nes vaziuosiu is Panevezio, kad bereikalo nebutu. smile.gif
Papildyta:
Siap, kai pirkau Vilniuje, tai mokejau po 8-9 litus. Grazios man tos firmos serveteles, tai ir moket negaila. Tiesa, ar sain dirbs Kaune ta parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 10, 10:18)
KUr yra kaune parasykit man tiksliai, nes vyras pasiruoses nuvest. Ta prasme koks adresas, kada dirba, nes vaziuosiu is Panevezio, kad bereikalo nebutu. smile.gif
Papildyta:
Siap, kai pirkau Vilniuje, tai mokejau po 8-9 litus. Grazios man tos firmos serveteles, tai ir moket negaila. Tiesa, ar sain dirbs Kaune ta parduotuve?

as ne kauniete, bet ta baze siandien dirba turbut tik iki kokios 15 val ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 10 gruodžio 2006 - 10:25
Agnute, kur tiksliai tai yra, nenoriu bastytis, nes laiko mazai. Prasau kuo daugiau informacijos, nes Kaunas man "tamsus miskas".
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 09, 21:39)

doh.gif prisikonspektavau 8psl,bet taip neradau kad būtų parašyta doh.gif
na tai vakar jau tą lentutę nuploviau tai šiandien vėl eisiu darbuotis mirksiukas.gif
labai ačiū už paaiškinimą mirksiukas.gif

QUOTE(debesuota @ 2006 12 09, 21:48)
nu va, kunigunda jau atsakė, tik nepaminėjo, kad sadolas turi nepilnai nudžiūti ir kad dažų viršutinį sluoksnį  reikia tepti priešinga kryptimi, nei tepei sadoliną. o servetėlę galima suskaldyti, pažiūrėkit į rožės nuotrauką aukščiau ir pasiskaitykit keletą puslapių atgal  doh.gif ir išvis, būkit geros, skaitykit temą, jei jau toks didelis noras padaryti darbelį yra  4u.gif  (čia aš nepiktai, jeigu ką)

perskaičiau visas temas ir konspektus pasidariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas yra Urme, beveik pačiam jo gale, antroje eileje, kur raudonasis pasažas ar galerija,nu nepamenu kaip ten vadinas, nepamenu kuriam tiksliai sandelį bet maždaug nuo 10 sandėlio yra daugiau tokiu servetėlių, stalo serviravimo parduptuvių... nu tikrai nepamenu kur tiksliai..
Atsakyti
Kontaktai:Pramones pr.16
Darbo laikas: I-V 10-19val, VI-VII 9-16val
cia zemelapis http://www.urmas.net/zemelapis.php
Atsakyti