Nu blyn išliaužiojau visus taškus vakar
Aga, ir ash maciau rubenso angelu bazese...ir ne vienoj vietoj...kiba tikrai maxima ishpirko
papier-design maciau...aishku, visos kolekcijos tai turbut ne. Butu lengviau jei imestum to katalogo linka,- pasakyciau ka maciau, ko ne, ba google man nemeta jokio linko i ta firma
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 09, 11:50)
Uups, as cia su tokiu klausimeliu: kadangi tu ten arciau serveteliu rojaus t.y pasirinkimas ten akivaizdiai didesnis, gal radai kur papier -design firmos serveteliu visa kolekcija? as is jos keliu rusiu noreciau. siaip yra ju ineto puslapis su katalogu . uzmesk aki, buk gerute . as tau parasyciau kokiu noriu ir busiu be ggaaaalo dekinga, jei kur uzmaciusi tokiu paimtum man, gal ir kas nors dar nores
papier-design maciau...aishku, visos kolekcijos tai turbut ne. Butu lengviau jei imestum to katalogo linka,- pasakyciau ka maciau, ko ne, ba google man nemeta jokio linko i ta firma
QUOTE(uups @ 2006 12 09, 17:09)
ba google man nemeta jokio linko i ta firma
as ir bandziau ieskoti ir papierdesign.com ir de-bet nieko
tarp mano fotografuotu serveteliu va shitos yra tos firmos
manau, toj pacioj parduotuvej turetu ir daugiau but
QUOTE(uups @ 2006 12 09, 17:35)
radau ant ipokavimo
http://www.paper-des.../Christmas.html
oi, dauguma ju man matytos. galit ir ish to katalogo rinktis (tik gal kitoj temoj? ) ir dargi pigesnese parduotuvese ju esu macius, tai bus tikrai pigiau nei po 3.50
tiesa, dabar visur kaledu-zhiemos tematika daugiau...jau kokiu vishciuku ar velykiniu kiaushiniu tai nesitikekit
nu, dar rudeniniu yra shansu rast...
tiesa, dabar visur kaledu-zhiemos tematika daugiau...jau kokiu vishciuku ar velykiniu kiaushiniu tai nesitikekit
nu, dar rudeniniu yra shansu rast...
taigi gavau šiandien to sadolin lako mokėjau 20,8lt
su dukra puolėm daryti,bet kažko nesigavo
nudažėm lentutes,palaukėm kol nudžiuvo tada priklijavom servetėles,kurios labai sunkiai mums lyginosi žodžiu liko raukšlių tada palaukėm kol nudžiuvo ir nulakavom tuo sadolin laku dabar džiusta,bet niekas netrūkinėja kaži kodėl sakau gal dažų sluoksnis per mažas buvo ar dar reikia laukti kol pilnai išdžius
su dukra puolėm daryti,bet kažko nesigavo
nudažėm lentutes,palaukėm kol nudžiuvo tada priklijavom servetėles,kurios labai sunkiai mums lyginosi žodžiu liko raukšlių tada palaukėm kol nudžiuvo ir nulakavom tuo sadolin laku dabar džiusta,bet niekas netrūkinėja kaži kodėl sakau gal dažų sluoksnis per mažas buvo ar dar reikia laukti kol pilnai išdžius
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 09, 17:52)
sitos firmos serveteliu yra ir LT. peržvelgiau jų puslapį, tai ki ką vakar Urme mačiau ir netgi nusipirkau
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 09, 20:16)
briedziuke -gal supranti kas cia daroma
kaip supratau tai čia su modolinu padaromos kriaukles.. paskui jos apklijuojamos servetėlėm...
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 09, 20:19)
tada priklijavom servetėles,kurios labai sunkiai mums lyginosi žodžiu liko raukšlių tada palaukėm kol nudžiuvo ir nulakavom tuo sadolin laku dabar džiusta,bet niekas netrūkinėja kaži kodėl sakau gal dažų sluoksnis per mažas buvo ar dar reikia laukti kol pilnai išdžius
o tu galvojai kad lengvai klijuosis??? kuo smulkesnės detalės tuo geriau
o su sadolinu servetėlės nesuskaldysi
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 09, 20:27)
tai man bent šonai suskiltų
o tu mano AŽ gavai aš noriu servetėlių iš tavęs
Va žadėtoji rožė.