Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 2

A, gaila nežinojau, kad buvai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 08, 22:28)
A, gaila nežinojau, kad buvai sad.gif

pasiilgai bigsmile.gif maniau visas forumas zhino kada gryzgtu ir ka vezhu doh.gif bent jau dekupazhinancios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 09, 00:16)
Akvilyte, tinka tokie manau, Save jų yra?

jų yra bazėj mirksiukas.gif ten vienam iš tų skyrių, kur laaaabai daug servetėlių... 12-13 berods..
Atsakyti
Debesuota as labai stengiuosi, bet man neiseina. Na as biski ziopla, paskaitinesiu dar ir butinai idesiu. Pas mane inetas letas, tai pavartyt tema uztrunka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 12 09, 08:39)
jų yra bazėj  mirksiukas.gif ten vienam iš tų skyrių, kur laaaabai daug servetėlių... 12-13 berods..

Kad vakar tuos visus iššniukštinėjau, nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 09, 12:40)
Kad vakar tuos visus iššniukštinėjau, nebuvo sad.gif

turbut maximos ispirko ir dekupazavo zvakes lotuliukas.gif
Atsakyti
Gali būti, nes ir vazonai ir žvakės maximkėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Uups, as cia su tokiu klausimeliu: kadangi tu ten arciau serveteliu rojaus t.y pasirinkimas ten akivaizdiai didesnis, gal radai kur papier -design firmos serveteliu visa kolekcija? as is jos keliu rusiu noreciau. siaip yra ju ineto puslapis su katalogu . uzmesk aki, buk gerute 4u.gif . as tau parasyciau kokiu noriu ir busiu be ggaaaalo dekinga, jei kur uzmaciusi tokiu paimtum man, gal ir kas nors dar nores smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2006 12 09, 13:50)
Uups, as cia su tokiu klausimeliu: kadangi tu ten arciau serveteliu rojaus t.y pasirinkimas  ten akivaizdiai didesnis, gal radai kur papier -design firmos serveteliu  visa kolekcija? as is jos keliu rusiu noreciau. siaip  yra ju ineto puslapis su katalogu . uzmesk aki, buk gerute 4u.gif . as tau parasyciau kokiu noriu ir busiu be ggaaaalo dekinga, jei kur uzmaciusi tokiu paimtum man, gal ir kas  nors dar nores smile.gif

tam juk yra spec tema, ten nueini imeti nuoroda bendra ir sudedi nuotraukas tu serveteliu kuriu nori ir kiek ju nori.
tuomet jei atsiras ir kitu norinciu tu paciu uups zinos ar pirkti tau jas po viena ar pirkti visa poka ir jas isdalinti, nes jei ju po vien nepardavineja,o tau reikia tik 2 serveteliu -tai kur uups des likusias, a?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 08, 14:47)
aha, maciau ta dezute  thumbup.gif

o kai pasveiksi - to linkime visos -tada atsakyk i mano klausimelius, kurie cia man iskilo
3D klijai -juos tepti ant nulakuoto pavirsiaus ar laka lakuoti ant ju.

ar ant ultra gloos mediumu priklijuoto paveiksliuko galima daryti craka su dvifaziu?

ir kaip padaromi tokie itrukimai -cia su dvifaziu? ir kokia kryptimi cia tepti

nepasveikau, bet atsakysiu. ir tuoj lekiu vėl nuo kompo blush2.gif
3D klijus galima įvairiai teti - prieš lakavimą ir po lakavimo. žiūrint, kam naudosi. jei tai tik dekoracija, galima ant jau nulakuoto daikto - tada iškilimas didensis bus, tik tada yra rizika, kad stipresnis aplinkos poveikis, gali jį nugremzti.
del ultra gloss. pirmiau sendinimas, paskui ultra glossas.
tie įtrūkiai daryti su dvikomponenčiu sendinimo laku. o kadangi jų yra visokių, tai ir efektas kitoks. spėju, kad čia yra "subtle" stiliaus cracas. ir tikriausiai ratu tepta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Manaska @ 2006 12 09, 00:19)
notworthy.gif  uz nuoroda..

turiu remelius nuotraukai..visada galvojau nu kaip jie padaryti..pasirodo tai dekupazas  g.gif
bet kaip jie tokius vienodus kvadraciukus isgauna  g.gif na mazesnius..vietom didesnius  g.gif

čia ne dekupažas, o tiesiog sendinimas 4u.gif dekupažas bus tada, kai bus perkeltas koks piešinukas ax.gif didesni - mažesni trūkiai priklauso nuo užtepto lako storio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briedžiukė: 09 gruodžio 2006 - 14:19
QUOTE(briedžiukė @ 2006 12 09, 14:25)
del ultra gloss. pirmiau sendinimas, paskui ultra glossas.
tie įtrūkiai daryti su dvikomponenčiu sendinimo laku. o kadangi jų yra visokių, tai ir efektas kitoks. spėju, kad čia yra "subtle" stiliaus cracas. ir tikriausiai ratu tepta g.gif

tai jei gerai supratau-jei noriu dekoruoti stikline lekste -tai servetele turiu klijuoti su skiestu lipalu -tada krakas ir tik tada ultra gloss ir i peciu-taip?

o to krako LT yra?ar reikia is kur nors uzsakineti, jei taip tai gal gali patarti koki-gal uups rastu ax.gif
Atsakyti
Aga tikrai yra tokių servetėlių, vakar mačiau, tik nepamenu kur tiksliai bazėje...
Atsakyti